Rapidera Technologies IT-outsourcingdiensten en weboplossingen

Rapidera Technologies IT-outsourcingdiensten en weboplossingen

Rapidera Technologies is een van de toonaangevende softwarebedrijven in India. Wij bieden IT-outsourcing, website-ontwikkeling, iOS-app-ontwikkeling, Android-app-ontwikkeling, Salesforce-ontwikkelingsdiensten, datawetenschapsdiensten. We hebben Expertise-teams in Android, iOS, ionic, Java, UI Design, WordPress, PHP, Salesforce, Angular JS, React Native, HTML, CSS en Many Technologies.

Rapidera Technologies Levert sinds zeven jaar IT-services / IT-outsourcingservices. We hebben IT Outsourcing-klanten uit de VS, het VK, Australië. We hebben met succes 35+ software-outsourcingprojecten op ondernemingsniveau afgerond en bediend.

Rapidera Technologies is in mei 2011 gestart met het expliciete doel om voor haar klanten geweldige producten op mobiel en internet te bouwen. De oprichter is een B.Tech. Van IIT Delhi en MBA van IIM Calcutta en 16 jaar ervaring in de sector. Hij bracht elf jaar door in de VS als adviseur en in verschillende senior managementfuncties in de technologiesector. De raad van adviseurs zijn Silicon Valley-veteranen op het gebied van mobiel en SaaS.

IT Outsourcing-

Wij zijn een Indiaas softwareontwikkelingsbedrijf dat zich op één ding richt: IT-outsourcing. Rapidera biedt IT Outsourcing diensten voor het ontwikkelen van innovatieve software & webapplicaties. IT-outsourcingdiensten zijn een van de meest kostenoptimale en gemakkelijke methoden om de totale operationele kosten van een bedrijf te verlagen en het tegelijkertijd te voorzien van hoogwaardige oplossingen voor alle IT-vereisten. Ons wereldwijde software outsourcing model zorgt ervoor dat we maximaal gericht resultaat aan u leveren. We bieden IT-outsourcing aan veel kleine en middelgrote bedrijven in het VK, de VS, Australië enz.

Website ontwikkeling –

Rapidera Technologies is een website-ontwerpbedrijf in Pune. We bieden diensten zoals statisch website-ontwerp, responsief website-ontwerp, dynamisch website-ontwerp met Content Management System (CMS). We bieden ook webontwikkeling, e-commerce weboplossingen, e-commerce website-ontwikkeling, e-commerce-ontwikkeling met behulp van open frameworks zoals joomla, WooCommerce, magento , WordPress, opencart, Shopping Cart Development, PHP & Mysql Portal Development.

Page Coders is een van de beste serviceproviders in Pune die de nieuwste technologieën zoals HTML5, AngularJs, CSS3, Magento, PHP, MYSQL, WordPress, jQuery, Joomla, CodeIgniter enz. gebruikt om uw website perfect en gebruiksvriendelijk te maken.

iOS-app-ontwikkeling –

Rapidera Technolgoies is een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps en behoort tot de beste bedrijven voor het ontwikkelen van mobiele apps als het gaat om het ontwikkelen van inventieve mobiele apps op maat. We zijn bekwaam in het ontwikkelteam van iOS-apps met onze belofte om de beste apps te maken met de nieuwste beschikbare technologieën. Wij zijn een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van iPhone-apps in India met een team van experts van iPhone-app-ontwikkelaars.

Rapidera Technolgoies is een compleet bedrijf voor het ontwerpen en ontwikkelen van iPhone-apps. Rapidera Technologies is een bedrijf voor iPhone-applicatieontwikkeling, dat bedreven en ervaren is op het gebied van iPhone-applicatieontwikkelingsservices, en kan bogen op enterprise-grade kwaliteit van de iPhone Application Development Service.

Android-app-ontwikkeling –

Rapidera Technologies is een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van Android-apps dat professionele ontwikkelingsdiensten voor Android-apps aanbiedt. We zijn hier om het voor u gemakkelijk te maken om uw Android-applicatie te laten ontwikkelen en implementeren.

Salesforce-ontwikkelingsservices –
Wij zijn een offshore custom Salesforce-ontwikkelingsbedrijf gevestigd in India met een wereldwijde klantenvoetafdruk met 7 jaar Salesforce Development-ervaring met het ontwikkelen van aangepaste oplossingen en workflows voor Salesforce CRM.

Datawetenschapsdiensten –
We bieden Data Science Consulting waarmee bedrijven waarde kunnen halen uit deze grote hoeveelheden gegevens om de groei en efficiëntie van het bedrijf te bevorderen. Rapidera Technologies biedt Data Science-diensten en -oplossingen die het beste passen bij het ETL-proces van de klant.

Voor meer informatie bezoek onze website –

Rapidera-technologieën
http://www.rapidera.com/
703, Deron Heights, 7e verdieping,
Boven Ranka Juweliers, Baner Road, Baner
Poona 411045 India.

rapidera_phone
India – 020-27293428
VS – (001) 4158831568 / 4156869061

E-mail – sales@rapidera.com

Bron: Raviraj Patil

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie