Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Review van de VISION-800 3D-bril

Er is een nieuw en kwalitatief hoogstaand model videobril, VISION-800, met degelijke technische kenmerken, kwaliteitsbeeld of video, evenals een realistisch beeld. Het heeft het echte fysieke 3D-effect, dat nauwelijks schade toebrengt aan de ogen van gebruikers. U kunt ook uw favoriete programma’s of video’s in deze bril opslaan en ze met de bril bekijken terwijl u zich in bijna elk deel van uw appartement bevindt of vrij beweegt. Tegelijkertijd krijg je een volledige afwezigheid van draden dankzij de draadloze technologie. Laten we nu eens kijken naar enkele details over de VISION-800 3D-bril.

Functies

  • Nieuwe interpersoonlijke interactie: de VISION-800-bril bevrijdt gebruikers van de ruimtebeperkingen van computers en ondersteunt het gebruik in elke houding die gebruikers willen, staand, zittend en liggend.
  • Echt fysiek 3D (dwz echt 3D dual-screen): in vergelijking met de bestaande 3D-tv en andere weergaveproducten, die een enkel scherm krijgen, geeft de nieuwe VISION-800-bril het beeld rechtstreeks aan de ogen van de gebruikers weer via de twee LCOS-micromonitorschermen met meer uitstekende 3D-effect. Dit zou koolstofarm en milieuvriendelijk zijn. Bovendien doen de hoogwaardige beelden nauwelijks schade aan de ogen van de gebruikers, meer humanisme.
  • De VISION-800 gebruikt een 0,5-inch lichtbron, zelfs kleiner dan een spijker, die een 80-inch virtueel scherm biedt via het optische systeem, beter dan het gewone scherm 1080P.
  • Gebaseerd op de MTK6582 Quad Core ARM geklokt op 1,3 GHz, wordt deze geleverd met 1 GB LPDDR2 RAM en 2 GB eMMc-opslaggeheugen.

Hoofdfuncties

  • Een praktische cloudterminal: de VISION-800 is gemakkelijk mee te nemen. Met de ingebouwde WIFI en externe geheugenkaart ondersteunt het voor rijke cloud-applicaties.
  • Echte 3D-bioscoop op groot scherm: deze bril ondersteunt 3D-video-opslag en -weergave, en real-time overdracht van afbeeldingen.
  • Uitgerust met een draadloze Bluetooth-muis, ondersteunt het het spelen van online games.
  • Voor IPD-aanpassing hebben mensen met bijziendheid een andere lens nodig die in de bril is bevestigd.

Samenvatting

De VISION-800-bril zou uw beste keuze zijn om te genieten van video, audio, eBook, foto’s enzovoort door verbinding met internet te maken via WiFi. Met het 80-inch 4:3 virtuele display en 3D-stereogeluid zou het een ongelooflijk persoonlijk visueel feest zijn. Bovendien ondersteunt het ook TF-kaarten tot 32G. Je kunt dus gewoon je favoriete film, muziek, video en meer naar je TF-kaart downloaden en ze vervolgens afspelen op het 80-inch scherm. Ik denk dat dit een geweldige en interessante ervaring zou zijn voor iedereen die graag van het leven geniet.

Bron: Sarah HA

  • Gerelateerde Tags: