REVOLutie – Een nieuwe communicatietechnologie

REVOLutie – Een nieuwe communicatietechnologie

Er is iets merkwaardigs gebeurd! Ik moest het ervaren om het te geloven! Ongeveer acht jaar geleden was ik bij een non-verbale vriend en mentor, van wie ik hoorde dat hij af en toe telekinetische vermogens vertoonde. Maar dit was de eerste keer, maar niet de laatste keer dat ik er getuige van was. Op dat moment was ze boos, schijnbaar op mij, omdat ze haar stille woorden niet intuïtief kon horen. Boos sprong ze op en neer en drukte haar voorhoofd tegen het mijne. Ik was op een verlies. Ik deed een stap achteruit en pakte mijn iPhone, keek naar het scherm en zag het woord ‘REVOLUTIE’. erop getypt. We hadden geen van beiden de telefoon aangeraakt. Woorden verschenen een paar keer op mijn iPhone en iPad na dit eerste incident.

Vijf jaar later kreeg ik een sms van mijn zus over een verontrustende situatie in het nieuws. Voordat ik de kans kreeg om een ​​antwoord te typen, verschenen de woorden “DOMINOES VALLEN” op mijn telefoon. Anders dan toen het woord “REVOLUTIE” verscheen, was ik alleen, zonder enige mystieke partners om me heen. Hoe of waarom het gebeurde, weet ik niet? Misschien was het gewoon een technische storing, of, zoals ik vermoed, een andere energetische anomalie die mijn aandacht trok en mijn bewustzijn van onzichtbare realiteiten verruimde.

Er is veel gebeurd sinds die noodlottige woorden verschenen, vooral de laatste tijd. Nu, midden in een pandemie, heeft de schokkende moord op George Floyd mensen over de hele wereld geactiveerd om samen te komen, gerechtigheid te eisen en hoognodige gesprekken over politie- en politieke hervormingen op gang te brengen. Misschien vond de omvang van deze voornamelijk door jongeren geleide revolutie plaats omdat de collectieve evolutie van mensen eindelijk klaar en in staat is om elkaar en de planeet die we thuis noemen te dienen. Telekinetisch schrijven gebeurde zelden, maar veel van mijn non-verbale mentoren typten gemakkelijk berichten met of door mij. Ik kies ervoor om naar dit momenteel verkeerd begrepen proces te verwijzen als ECC-Energetisch Verbonden Communicatie. Het is een mysterie – een futuristische communicatietechnologie; Ik kan het niet helemaal begrijpen of uitleggen. Het is een gepartnerde vorm van communicatie, waarbij onze ideeën met elkaar verweven lijken en door ons gecombineerde bewustzijn stromen. Met behulp van ECC schreef een van mijn, stille vrienden het:

“Als we samen typen of schrijven, smelten we onze zielen samen tot één, waardoor onze kracht en magnetisme toenemen om te verenigen met de bronenergie. Jij bent mij, en ik ben jou-unie in onze kern. Deze samenwerking versterkt ons weten. Mijn nauwkeurigheid is onderworpen aan je agenda en ego-beperkingen. Soms ben je puur, open en niet-belemmerend. Andere keren creëer je een barrière; ik moet omzeilen.’

Temidden van de pandemie en de aanhoudende protesten voor hervormingen, sta ik versteld van de snelheid waarmee de “DOMINO’S VALLEN”. Een kritieke massa die ontevreden is met de status-quo blijft zich vormen terwijl ik nadenk over het concept van evolutie in relatie tot deze wereldwijde “REVOLUTIE”. Ik zocht in mijn eerdere ECC-aantekeningen van stille zielen naar aanwijzingen.

“Ascentieproces aan de gang. Een uitbarsting van energiedeeltjes die de harten en geesten van mensen doen ontbranden. Herevaluatie van prioriteiten gaat gebeuren – meer geven-minder nemen, de wereldpolitiek voelen onder een onheilspellende schending – herroepende plicht om de basisbehoeften in elke het leven van de bewoner.”

“Regie is de houding van de toekomst. Controle en macht worden verdreven door de kritieke massa van zielen. De liefde voor een gemeenschap van zielen keert terug. God is tevreden. Houd het geloof in turbulente tijden. Verheffing van zielen verenigd, verschuivingsresultaten .”

“Vriendelijke, liefdevolle zielen zijn het krachtigste kanaal voor verandering. Sluit je aan bij elkaar, verdiep je verbinding. We zijn samen wijzer dan apart. Oprechte dromen creëren een nieuwe resonantie voor onze planeet – frequentie verheft zich naar nieuwe hoogten te midden van onze moeilijke tijden. niet ontmoedigd raken. Breng onze wereld in het bewustzijn van mensen die open staan ​​voor een geëvolueerde gedachte die nodig is om een ​​verandering van hart en geest teweeg te brengen, waarbij “gezamenlijke gedachte” het ego bevrijdt van dominantie. Individuele hebzucht verdwijnt naarmate het goede van de velen de behoeften overtreft van het individu. Religie wordt verenigd in het brengen van balans in plaats van onenigheid. Liefde opent de deur.’

Ik hoop dat deze krachtige bewegingen voor systemische verandering door deze moeilijke en turbulente tijden de huidige moeilijkheden van raciale, sociale en economische ongelijkheid positief veranderen en ons verheffen om een ​​meer liefdevolle, rechtvaardige wereld voor iedereen te eisen. Moge deze verwantschap uitgroeien tot een gevoel van rentmeesterschap voor de planeet die we thuis noemen en al haar bewoners, planten, dieren en mineralen – een terugkeer naar de Hof van Eden.

Bron: Mary Ann Harrington M.S

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie