Rijk worden op je eigen manier

Rijk worden op je eigen manier

“Getting Rich Your Own Way” door Brian Tracy is een solide tekst over slagen in uw financiële zaken. Met het advies dat Tracy in dit boek geeft, kan de lezer een routekaart naar financieel succes maken. Met wat hard werken en zweet kan de lezer succes behalen uit die routekaart.

Door de jaren heen heb ik genoten van veel van Tracy’s boeken en audioprogramma’s. Ik heb er ook van genoten om hem af en toe op dvd’s te zien spreken. Ik vond dit boek vooral inzichtelijk in wat er nodig is om fortuinen te vergaren, of zoals de titel zegt, rijk te worden.

Mis dit boek niet voor sommigen om snel rijk te worden. Tracy stelt zelfs dat het geduld kan vergen en dat het zeker inspanning zal vergen. Maar als je de juiste instelling hebt en bereid bent te doen wat nodig is, zullen Tracy’s advies en begeleiding in dit boek je op weg helpen naar rijkdom die je op dit moment te boven gaat.

Het boek begint met een zeer motiverende inleiding waarin Tracy onderwerpen behandelt als het verschil tussen succes en falen, met niets beginnen, hoe je het kunt doen, de verschillen tussen arm en rijk en de aanmoediging dat je kunt leren wat je moet leren.

Het boek heeft dan tien hoofdstukken die de volgende onderwerpen behandelen:

1. Leer hoe u rijk kunt worden: waarom mensen niet rijk worden, vijf manieren om arm te blijven, vijf manieren om rijk te worden, definitie van rijkdom, een behoefte vinden en deze vullen, grote fortuinen en kleine ideeën, één idee is alles wat u nodig hebt, maximaliseert u uw vermogen en wordt u een persoon zonder beperkingen.

2. Word een geldmagneet: verander je denken, verander je leven, alle oorzakelijkheid is mentaal, verwacht het beste, word een levende magneet, zoals binnen, zo buiten, de wetten zijn neutraal, wat je erin stopt bepaalt wat je terugkrijgt, negatief denken jaagt geld weg, denk zoals de rijken denken, vestig je voor de lange termijn, leer wat je moet leren, de grote waarheid, je zult het zien als je het gelooft, besluit de prijs te betalen, niet voor iedereen, krijg serieus, neem de leiding over jezelf, je moet het graag genoeg willen, je redenen waarom, maak je doelen specifiek, denk op lange termijn, geef jezelf een verhoging, de magie van visualisatie, controleer je innerlijke dialoog, oefen affirmaties, je kunt het , voed je geest met mentale eiwitten, ga met de juiste mensen om, slaap erop, stel je je ideale leven voor, het gouden uur, miljoenen-dollar-gewoonten, het roer van de dag.

3. Investeer voor succes: de financiële planningsschool, investeer zoals de rijken beleggen, uw eigen bedrijf, inkomstengenererend onroerend goed, land dat wordt aangehouden voor ontwikkeling, liquide investeringen, aandelen en obligaties, investeringsalternatieven die voor u beschikbaar zijn, waar u uw geld conservatief, beleggen op de aandelenmarkt, beleggen in beleggingsfondsen, verschillende manieren om te beleggen en uw geld zorgvuldig bewaken.

4. Begin met niets: de gouden ketting, de statistieken zijn vreselijk, vier stappen naar financieel succes, vijf manieren om rijk te worden, het startpunt van rijkdom, betaal eerst jezelf, werk hard en bespaar je geld, trek het geld aan dat je wilt, beginnen met niets, plezier en pijn, de wigstrategie voor financieel succes, verlies geen geld, strategieën van de rijken, verander je persoonlijkheid, de waarheid over ondernemerschap, redenen voor zakelijk falen, zakelijk succes is voorspelbaar, ga aan de slag werkervaring, leer terwijl je verdient, vijf sleutels tot zakelijk succes, gebruik je baan als springplank, doe je onderzoek, oefen de 10/90-regel, bestudeer succesvolle bedrijven, vijf regels voor ondernemerschap, kansen voor netwerkmarketing, geld in je mailbox, ga aan de slag, begin klein, ruil tijd in voor ervaring, zeven stappen naar zakelijk succes, wees actiegericht, waag een kans en zeven stappen naar financiële onafhankelijkheid.

5. Bouw uw eigen bedrijf: het mislukkingspercentage is hoog, zeven principes voor zakelijk succes, de factor drie, vragen die u moet stellen en beantwoorden om te slagen in zaken, de geweldige marketingvragen, in het spel stappen, uw idee testen voordat u investeer, snel, goedkoop marktonderzoek, test uw product of dienst op de markt, hoe u een winstgevend bedrijf opbouwt, en zakelijke kansen zijn overal.

6. Markt en verkoop alles: marketing en verkoop gedefinieerd, de marketingmix, vijf regels om alles te verkopen, waar dan ook, vijf vragen die u moet beantwoorden, uw product of dienst verkopen, meerdere manieren om te verkopen, klein beginnen, langzaam groeien, de kunst beheersen van verkopen, controle over de inkomsten, analyse van de kansenkloof, gratis publiciteit krijgen, overal kansen, en gewoon doen.

7. Krijg het geld dat u nodig heeft: onwetendheid houdt u tegen, gebrek aan geld, geld is overal beschikbaar, kredietbepalende factoren, het kiezen van het ideale bedrijf voor u, en u kunt vandaag beginnen.

8. Denk en word rijk: je bent een potentieel genie, waarom creativiteit zo belangrijk is, gebruik meer van je intelligentie, vermenigvuldig je resultaten, zo binnen, zo buiten, stimuleer je denken, de kwaliteiten van genialiteit, creatiever denken, manieren om word rijk op je eigen manier, duidelijkheid is essentieel, en het evalueren van je ideeën.

9. Leer van de besten: kopieer het beste in uw bedrijf, kwaliteiten van de groten, denk als een kampioen, volg de leiders, de kwaliteiten van leiderschap, vind uw eigen hectare diamanten, word een leerling, huur of koop de kennis vraag om advies, bestudeer succesvolle bedrijven en leer met vallen en opstaan.

10. Leid het veld: drie wegen, de gemeenschappelijke noemers, geheimen van gezondheid, rijkdom en geluk, zetten je carrière op het goede spoor en worden een onbegrensd persoon.

Zoals u kunt zien, bestrijkt dit boek een groot aantal gebieden. En niet altijd is een gebied van toepassing op uw situatie, maar ik weet zeker dat u advies en suggesties van Tracy zult vinden die, indien toegepast, uw financiële toekomst zullen verbeteren. Bovendien kunnen de ideeën die in dit boek worden gepresenteerd, u helpen aan dingen te denken waar u nog nooit eerder aan heeft gedacht, of misschien op manieren waar u nog niet aan heeft gedacht. Bovenal moeten de motivatie en het praktische advies in dit boek u ertoe aanzetten om uw financiële doelen te bereiken, zodat u een beter leven kunt leiden en meer kunt genieten dan voorheen.

Bovendien is dit boek niet alles wat met bovenstaande onderwerpen te maken heeft. Maar het geeft een goed overzicht en wijst op de gebieden die u het meest zullen helpen en u kunt dan bronnen vinden die dieper ingaan op de onderwerpen die u het meest moet leren. Dit is een uitstekende introductie tot rijkdom en bevat veel bewezen strategieën voor succes. Het enige is dat u moet handelen op basis van de verstrekte informatie, en als u dat doet, kunt u niet anders dan succesvoller zijn.

Bron: Alain Burrese

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie