Rijke datingtips voor rijke alleenstaande mannen

Rijke datingtips voor rijke alleenstaande mannen

We hebben allemaal gemerkt dat een man met grote rijkdom een ​​kans zal grijpen in intimiteit, of in een relatie, omdat hij zal pronken met zijn rijkdom. Wanneer iedereen wordt vermoord voor hun geld, zullen de rijke mannen zichzelf direct pijn doen omdat hij altijd zijn rijkdom noemde in het gesprek waarin hij zijn financiële situatie impliciet aan anderen onthulde.

Maar wacht? Wat bedoelt u? Hoe kan het datingleven van een man worden beïnvloed door zijn geld? Met geld kan hij vrouwen naar mooie plekken brengen. Dat betekent dat hij naar de high-end clubs en de beste bars kan. Wat is er mis met geld? Geld zelf schaadt niemands intieme leven. Geld zal helpen als het op de juiste manier wordt gebruikt. Maar het feit is dat rijke mensen gewoonlijk hun waarde hechten aan rijkdom.

De rijke man denkt onbewust dat hij waardevol is in plaats van zichzelf te beoordelen, omdat zijn eigenschappen hem hielpen rijkdom te creëren. Het gaat nooit over rijkdom, maar het gaat erom te vergeten dat mannen zichzelf zijn die zich aangetrokken voelen tot vrouwen. Haar geld is niet op te roepen en kan ook niet echt verliefd op hem worden. Bovendien, wie wil er als bankrekening “geliefd” worden? Hier is de antinomie: geld verdienen vereist veel vingerafdrukken waar vrouwen naar hunkeren: discipline van vastberaden ijver. Ik ben er zeker van dat de vrouwen die dit artikel lezen het erover eens zijn dat deze kenmerken een grote affiniteit hebben met hun vriendjes, partners of echtgenoten. Maar als een man praat over zijn geld, zijn prestaties of zijn sociale status, zet hij zijn voet onder zijn voeten. Elke vrouw van hoge kwaliteit die het geluid hoorde, rende meteen naar de berg. Ze zag al snel een overdreven gecompenseerde “opschepper” man die geen rekening hield met zichzelf.

Wat moeten rijke mannen doen? Begin met een paar grappige grappen. Begin met amusement. Vergeet je prestaties. Begraaf je prestaties en je bezittingen in het diepste van je hart. Als hij een vrouw ontmoet die je leuk vindt, is het verstandig om je op de emotionele kant te concentreren in plaats van te pronken met je rijkdom. Pronken zal haar alleen maar het gevoel geven dat je een trotse Lucifer-idioot bent, bovendien kun je gemakkelijk worden gebruikt door slechteriken, uiteindelijk verlies je niet alleen rijkdom, maar ook liefde. Omdat het een geheim is: vrouwen vallen op mannen, gebaseerd op zijn gevoelens, ver boven zijn waarde.

Dus in plaats van haar te vertellen dat je $ 1 miljoen waard bent, laat haar een periode doormaken waarin ze het gevoel heeft dat ze $ 1 miljoen heeft. Voor elke man, of er nu geld is of niet, dat is hoe je je rijke datingleven katalyseert.

Bron: Jennifer Anna

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie