Robert Kiyosaki zegt dat er 3 soorten onderwijs zijn voor financieel succes

Robert Kiyosaki zegt dat er 3 soorten onderwijs zijn voor financieel succes

Volgens Robert Kiyosaki zijn er 3 soorten onderwijs die de sleutel zijn tot financieel succes in het leven.

-Schoolonderwijs: dit onderwijs leert ons lezen, schrijven en rekenen. Dit onderwijs is erg belangrijk in de wereld van vandaag.

-Beroepsopleiding: Deze opleiding leert je werken voor geld en als je slim bent een baan krijgen als dokter, advocaat, accountant of andere professionele beroepen zoals loodgieters, bouwers, automonteurs en elektriciens. Het land zit vol met scholen die je deze opleiding zullen geven om je te helpen meer inzetbaar te worden.

-Financiële opleiding: dit is de opleiding waarin u leert om geld voor u te laten werken in plaats van dat u voor geld werkt. Dit onderwijs wordt op de meeste van onze scholen niet gegeven.

Zoveel van onze ouders leerden ons de “arme vader”-mentaliteit waarbij we onze opleiding moesten volgen om voor iemand anders te gaan werken. Welnu, met de economie zoals die nu is, is het minder stabiel om een ​​zakelijke baan te hebben dan een thuiswerkbaan. Maar zoals Kiyosaki’s “Rich Dad” hem leerde: “Als je een slechte financiële opleiding hebt, zul je altijd voor de rijken werken.”

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben psychologisch werkloos omdat ik de kennis van een financiële opleiding heb opgedaan via mijn Wealth Masters International-systeem. Ik ben niet langer inzetbaar om voor geld te werken. Ik moet voor mezelf werken en mijn geld voor me laten werken. Niets anders is logisch, zelfs niet als ik blut was, zou ik weer aan het werk gaan voor een salaris. Wanneer er mogelijkheden op internet zijn waar u vanuit huis kunt werken en minder tijd kunt besteden en winst kunt maken in plaats van loon, dan is de lucht de limiet.

Ik kwam tot het besef dat het directe verkoopsysteem voor iedereen een manier is om grote rijkdom te verwerven. Het systeem staat open voor iedereen met drive, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Of zoals ik het ook graag categoriseer, de juiste Mindset, Marketing en Missie. Het maakt niet uit uw leeftijd, geslacht, ras of populariteit. De directe verkoopindustrie gaat over hoeveel je bereid bent te leren, te delen en te groeien.

Mijn ervaring met directe verkoop en netwerkmarketing is dat mensen heel graag hun nieuw verworven systemen willen delen om geld te verdienen. Ze worden leraren in hun vak en geven op een positieve manier terug aan de economie.

Dus laten we allemaal delen wat we voor onszelf hebben geleerd over financiële educatie, zodat we allemaal rijkdom kunnen creëren en niet langer voor de rijke man hoeven te werken.

Bron: Neil C Howe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie