Salaris voor expert op het gebied van kunstmatige intelligentie – Overvloedige salarisschaal en uitstekende carrièremogelijkheid

Salaris voor expert op het gebied van kunstmatige intelligentie – Overvloedige salarisschaal en uitstekende carrièremogelijkheid

Kunstmatige intelligentie (AI) is een gebied van de informatica waarvan de technieken en concepten op grote schaal worden gebruikt in verschillende producten en diensten. AI-technieken worden op veel apparaten toegepast, zodat deze apparaten menselijk gedrag gaan nabootsen. Met AI kunnen machines de mogelijkheid krijgen om bepaalde taken uit te voeren met menselijke intelligentie en menselijke tussenkomst.

Professionals die de concepten van AI beheersen, staan ​​bekend als AI Experts. Om een ​​expert te worden, kan de Kunstmatige Intelligentie Cursus in India worden beschouwd als een uitstekende optie die je kan helpen je vaardigheden te verbeteren.

Soorten kunstmatige intelligentie (AI):

AI heeft een breed scala aan toepassingen en is onderverdeeld in drie soorten:

  • Smalle AI: Artificial Narrow Intelligence (ANI), ook wel Weak AI genoemd, is een soort kunstmatige intelligentietechnologie die momenteel in de wereld van vandaag bestaat. Apparaten of systemen met smalle AI zijn ontworpen om een ​​specifieke taak uit te voeren en informatie uit de dataset te verzamelen. Behalve één specifieke taak zijn smalle AI-systemen tot niets anders in staat.
  • Algemene AI: Artificial General Intelligence (AGI), ook wel Strong AI genoemd, is een soort kunstmatige intelligentietechnologie waarbij systemen menselijk gedrag en intelligentie demonstreren. Dit soort technologie is moeilijk in te bouwen in machines omdat het gebaseerd is op menselijk gedrag. Dit soort AI is over het algemeen aangetoond in sciencefictionfilms.
  • Super-AI: Artificial Super Intelligence (ASI) is een soort AI-technologie die de intelligentie van mensen zou overtreffen. Veel mensen denken dat dit soort technologie zal leiden tot de vernietiging van mensen.

Waar wordt AI voor gebruikt?

AI-technologie wordt op grote schaal gebruikt voor tal van systemen, apparaten en diensten. AI is een technologie die helpt bij het ontwikkelen van slimme machines. Hieronder vindt u enkele van de realtime toepassingen van AI in ons dagelijks leven.

  • Online winkelen: AI helpt bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke omgeving als het gaat om online winkelen. Met behulp van AI kan een breed scala aan producten aan de gebruikers worden voorgesteld op basis van de eerdere kijkgeschiedenis en andere online veilingen.
  • Virtuele Assistenten: Smartphones bestaan ​​uit virtuele assistenten waarvan bekend is dat ze vragen van de gebruiker beantwoorden en specifieke taken uitvoeren op de smartphone op basis van de instructies van de gebruiker. Dit gebeurt met behulp van AI.
  • Cybercriminaliteit voorkomen: AI wordt gebruikt om cybercriminaliteit of aanvallen van een hacker te ontdekken door verborgen patronen te identificeren. Patronen worden ook geïdentificeerd door de aard van invoergegevens te analyseren.
  • Taal vertaling: Dit is nog een andere veel voorkomende AI-toepassing waarbij spraak of tekst wordt vertaald naar de gewenste taal op basis van de instructies van de gebruiker.

Naast deze toepassingen van AI zijn er nog vele andere toepassingen op de planning. AI is een waardevol bezit van technologie dat moet worden gekoesterd. Daarom is een cursus kunstmatige intelligentie de moeite waard als deze technologie je interesseert. Het cursusgeld voor kunstmatige intelligentie is redelijk en kan gemakkelijk betaalbaar zijn voor iedereen die de ijver heeft om te leren en een expert te worden.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie