Scalaire golfgenezing brengt verlichting bij verschillende aandoeningen

Scalaire golfgenezing brengt verlichting bij verschillende aandoeningen

Ook hebben mensen last van gangreen waarbij hun voet verkleurt, de huid begint af te pellen en soms geïnfecteerd raakt. Als het niet op tijd wordt behandeld, kan dit in ernstige gevallen leiden tot amputatie van de voet of de dood. Dit is een aandoening die onmiddellijke behandeling vereist.

Gangreen wordt in principe veroorzaakt wanneer de bloedcirculatie vermindert of stopt. De reden achter deze aandoening is het klonteren van bloedcellen, wat resulteert in de langzame bloedstroom in de ledematen. Het probleem kan alleen worden verlicht als de bloedstroom wordt verhoogd, maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

In zulke extreme gevallen kan scalaire golf genezing is heel nuttig gebleken. Bijna honderd jaar geleden experimenteerde Nicola Tesla, een beroemde uitvinder, met deze geneeswijze, maar de praktische toepassing ervan ontstond na veel onderzoek en ontwikkeling. De resultaten van scalaire energie zijn verbluffend. Het treedt op wanneer vergelijkbare golven worden gesuperponeerd met een faseverschil van 180 graden. De energie als resultaat van dit proces lijkt meer op een veld dan op een golf. Dit veld heeft bewezen veel impact op het lichaam te hebben.

De reden achter gangreen is een blokkade in de bloedsomloop en elke therapie die helpt bij het vergroten van de bloedsomloop kan een opmerkelijke verandering in het probleem veroorzaken. Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd om aan te tonen dat de methode voor genezing van scalaire energie hielp bij het losmaken van bloedcellen die samenklonterden. Dit resulteerde in een verhoogde bloedsomloop, die zuurstofrijk bloed naar de getroffen gebieden zal brengen en zo helpt bij genezing.

Chakra-genezing is een andere therapie, die heel heilzaam is gebleken bij het bieden van genezing bij verschillende kwalen. Scalaire energie laat een aanzienlijke indruk achter op alles wat wordt blootgesteld en biedt een statische golfvorm die op zichzelf uniek is. Door verschillende onderzoeken is bevestigd dat objecten zoals hangers en armbanden die zijn ingebed met golven van scalaire energie indrukwekkende helende voordelen bieden.

Voor de behandeling van gangreen blijkt chakra-genezing ook voordelig te zijn. Een krachtige behandeling is vereist om deze aandoening te behandelen, omdat het snel bergafwaarts kan gaan als het niet onmiddellijk wordt behandeld. Bio-veldtherapieën kunnen veel helpen bij de behandeling van dit probleem. De aura wordt op een zeer objectieve manier beïnvloed door scalaire energie met behulp van verschillende fysieke objecten die energie genereren of dragen in plaats van energie te gebruiken die wordt gegenereerd door een menselijke beoefenaar. Wanneer deze energie op het menselijk lichaam wordt gebruikt, wordt het bioveld dat van buiten het lichaam straalt en het veld dat intern doordringt in lichaamsweefsels radicaal verbeterd met de scalaire golf.

Verschillende onderzoeken die op dit gebied zijn uitgevoerd, hebben bewezen heel voordelig en heilzaam te zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen. Het kan ook ernstige aandoeningen zoals gangreen aanpakken. Het heeft ook geholpen bij de behandeling van gecompliceerde aandoeningen. Het gebruik van alternatieve therapieën zoals scalaire energiegenezing wordt dus steeds meer gebruikt.

Bron: Tom Paladino

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie