Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Copywriting

Unieke teksten op je website met kwaliteit

Unieke teksten mogen niet ontbreken op een website. Het is belangrijk dat de teksten goed leesbaar zijn, dat er geen fouten in getypt zijn, dat ze kwaliteit bevatten en dat ze uniek zijn. Dubbele content wordt namelijk afgestraft. Content kopiëren vanaf andere websites is plagiaat, maar ook als je dat zou doen, zou dit een negatieve ranking kunnen betekenen.
Copywriting is erg belangrijk voor je website. Google en andere zoekmachines laten websites ranken op bepaalde zoekwoorden die op de websites te vinden zijn. Wil je op bepaalde termen gevonden worden in Google? Dan moeten deze termen op je pagina voorkomen in geschreven tekst. Google leest namelijk geen figuren, maar wel de beschrijving erbij. Let wel altijd goed op dat je teksten lang genoeg zijn. Hoe langer de teksten zijn, hoe beter ze opgebouwd zijn en hoe meer kwaliteit ze bevatten, hoe hoger je zal scoren in Google!

Onderwerpen van teksten

In het verleden heeft Sofie voor honderden klanten over vele onderwerpen geschreven, waaronder:
  • reizen
  • shoppen
  • teksten voor mannenblogs
  • teksten voor vrouwenblogs
  • kinderen
  • dieren
  • financiële teksten
  • zakelijke diensten

Enkele vragen omtrent de copywriting van Sofie

Worden de teksten uniek geschreven? (+)
 
Jazeker! Alle teksten worden door Sofie geschreven. Als een tekst klaar is, wordt deze gecontroleerd op dubbele content via Copyscape. Dit is een betalend programma dat heel het internet afspeurt om te checken of jouw tekst uniek is.
Bevatten de teksten kwaliteit? (+)
 
Uiteraard! Alle teksten van Sofie bevatten kwalitatieve content. De artikels worden geschreven zoals jij dat wenst, bijvoorbeeld in de derde persoon, in de jij-vorm, met bepaalde zoekwoorden, met termen die in bepaalde paragrafen moeten voorkomen, met bepaalde titels, enzovoort... Als je geen speciale wensen hebt, schrijft Sofie de teksten op basis van haar jarenlange SEO kennis.
Weet Sofie voldoende over alle onderwerpen? (+)
 
Uiteraard kan Sofie niet alles weten, maar de informatie wordt opgezocht via betrouwbare websites. Bij het opzoeken van de content, wordt deze natuurlijk niet gewoon overgenomen. Via de verschillende informatie die Sofie op allerlei websites leest, wordt er een unieke tekst geschreven.
Kan dubbele content herschreven worden? (+)
 
Jazeker! Dubbele content kan herschreven worden in een unieke tekst. Na het herschrijven ervan, worden ook deze teksten op dubbele content gecontroleerd via Copyscape.
Kunnen er ook vertalingen plaatsvinden? (+)
 
Dat is mogelijk. Sofie kan teksten vertalen tussen Nederland, Engels en Frans.
Wat zijn de prijzen van copywriting? (+)
 
De prijzen worden bepaald per woord. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 5 teksten van 750 woorden te bestellen. In totaal gaat dit over 3750 woorden. Hoe meer woorden je bestelt, hoe goedkoper de prijs per woord is. Je kan een volledig vrijblijvende prijsaanvraag indienen via het contactformulier.
Hoe lang duurt de levertijd? (+)
 
Sofie probeert een snelle levertijd te hanteren, maar aangezien het altijd erg druk is en er al een heleboel klanten zijn voor copywriting, kan de levertijd variëren van enkele dagen tot enkele weken. Ook is de levertijd afhankelijk van het aantal teksten of woorden dat er besteld wordt.