Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Grafische ontwerpen

Alle grafische ontwerpen

Sofie kan zorgen voor alle grafische ontwerpen die u wenst. Deze categorie is zeer uiteenlopend en bevat dus ook zeer veel mogelijkheden. Of het nu wenskaarten zijn, huisstijlen, banners, enzovoort, alle soorten van grafische ontwerpen zijn mogelijk. Ook kan Sofie grafische ontwerpen maken die u nadien op uw sociale media accounts kan publiceren.
Ook kan Sofie zorgen voor video design. Als u bijvoorbeeld een intro filmpje wenst om vooraan of achteraan uw video's op YouTube te plaatsen, kan Sofie dit voor u verzorgen. Let wel op met video design. Voor een kort filmpje kan het al enkele uren duren om het te ontwerpen, hetgeen de prijs naar boven haalt. Wel is het ook mogelijk om via video templates te werken. Hierbij staan er templates klaar en moet enkel de tekst of het logo ingevoerd of aangepast worden, waardoor deze veel goedkoper zijn in prijs.

Voorbeelden van grafische ontwerpen

  • logo
  • flyer
  • infographic
  • visitekaartjes
  • video design
  • video intro outro design
  • aanpassen vector bestanden
  • brochures

Vragen omtrent grafische ontwerpen van Sofie

Kan Sofie mijn logo of ander reeds bestaand ontwerp bewerken? (+)
 
Als u het vectorbestand, of het origineel bestand heeft waarin het ontworpen werd, kan Sofie dit voor u aanpassen. Sofie werkt met alle programma's van Adobe, dus ook met Illustrator, Photoshop, InDesign, After Effects, Premiere Pro, enzovoort. Een *.ai of *.eps bestand kan Sofie dus zeker voor u aanpassen.
Wat zijn de prijzen van grafische ontwerpen? (+)
 
Voor grafische ontwerpen is het bijna onmogelijk om vaste prijzen te hanteren. Dit komt doordat sommige ontwerpen veel meer tijd in beslag nemen dan andere ontwerpen. Ook zijn de wensen van klanten vaak heel divers, waardoor er veel meer tijd besteed wordt aan het ene ontwerp en veel minder aan het andere ontwerp.
Sofie heeft iets gemaakt wat niet in mijn smaak ligt, wat nu? (+)
 
Smaken verschillen, dat is normaal. Echter is het heel belangrijk om goed door te geven wat u precies wenst, zoals: lettertypes, kleuren, enzovoort. Als u geen wensen doorgeeft, zal Sofie zelf iets ontwerpen. Bent u niet tevreden? Dan maakt Sofie een nieuw ontwerp!