Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Webdesign

WordPress website

Als je een bedrijf hebt, een VZW, een sportvereniging, of nog iets anders, dan kan een website niet ontbreken. In de tijd waarin we leven, verwacht iedereen dat er een website bestaat van alles waaraan je denkt. Het hoeft niet alleen een website te zijn voor zakelijke of organisatorische doeleinden, maar ook op privégebied zijn er veel mensen die een eigen website hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan ouders die voor hun pasgeboren baby een website maken.
Sofie ontwerpt al jarenlang websites. Vroeger creëerde Sofie websites in platformen zoals Drupal, Joomla en Wordpress, maar na een jarenlange ervaring in allerlei programma's en CMS platformen, heeft Sofie beslist om enkel nog websites te maken in WordPress. De keuze hierbij ligt aan de gebruiksvriendelijkheid van WordPress, de mooie lay-outs die hiermee gemaakt kunnen worden en de oneindig veel mogelijkheden die in een WordPress websites geïntegreerd kunnen worden.

Wat doet Sofie allemaal voor websites?

  • nieuwe website maken
  • problemen in WordPress oplossen
  • integratie van allerlei plugins
  • WordPress beveiliging
  • WordPress backups
  • beheer van WordPress websites
  • opschonen van gehackte websites
  • bestaande website vernieuwen

Nuttige informatie omtrent webdesign bij Sofie.be

Professioneel webdesign (+)
 
Sofie kan zorgen voor professioneel webdesign. Dit zijn websites die grafisch meer uitstraling hebben. Ze kunnen voor alle doeleinden gebruikt worden, maar ze zijn iets duurder omdat er meer tijd besteed wordt aan het maken van dergelijke professionele websites. Deze website van Sofie.be heeft de lay-out van een professionele website. Ook zijn de websites nieuwewebsitenodig.com en af-consulting.be door Sofie gemaakt met een professioneel en duurdere lay-out.
Goedkoper webdesign (+)
 
Sofie kan ook goedkopere websites maken. Deze zijn goedkoper van prijs, omdat ze minder grafische vormen hebben. Als u op zoek bent naar een functionele website met een vrij standaard lay-out die niet te veel kost, dan is dit de ideale oplossing voor u.
Ik heb een probleem met mijn website, wat nu? (+)
 
Sofie maakt niet alleen nieuwe websites, maar doet ook alle andere zaken rondom WordPress websites. Denk bijvoorbeeld maar aan de configuratie van een plugin of het toevoegen van een speciale functionaliteit aan een website.