Sferyx JSyndrome HTML-editorbesturing

Sferyx JSyndrome HTML-editorbesturing

Sferyx JSyndrome is een volledig functionele Visual HTML / XHTML Editor Java Bean-component. Deze HTML-editorcomponent is geschikt voor gebruik in alle soorten Java-toepassingen waarvoor geavanceerde HTML-documentcreatie of documentcreatie vereist is. Het bevat alle essentiële functies om elk gecompliceerd HTML-document visueel te maken, zoals het ontwerpen van tabellen, het invoegen van afbeeldingen, pagina-achtergronden, het bewerken van tekst en alinea’s, en ook de spellingcontrole, de broncode-editor voor zoeken/vervangen.

Sferyx JSyndrome kan heel gemakkelijk worden geïntegreerd met elke Java-toepassing. Het biedt volledig kopiëren en plakken en slepen en neerzetten vanuit MS Word en MS Office, Open Office en verschillende andere toepassingen met automatische filtering en publicatie van de eigen tags. Het helpt bij het automatisch uploaden met de ondersteuning voor PHP, ASP/.Net, JSP/Servlets, ColdFusion en andere als meerdelige formuliergegevens. Het biedt ook een directe samensmelting met IBM Lotus Notes, SAKAI, DRUPAL en diverse andere.

Sferyx JSyndrome is goed uitgerust om te worden gebruikt als een component in elke applicatie of als applet, bijvoorbeeld in Content Management System, CRM-oplossing, sitebeheer enz. De Java HTML Editor-component kan heel gemakkelijk worden geassimileerd in een reeds bestaande applicatie. Dit is mogelijk omdat het een stabiele API heeft waarmee het volledig kan worden aangepast aan de eisen van de klant. Het belangrijkste kenmerk kan visueel worden geconfigureerd omdat het kan worden toegevoegd aan het componentenpalet van een Java IDE. Eindgebruikers kunnen elke vorm van inhoud publiceren met behulp van automatische uploadfuncties, variërend van afbeeldingen, rich text-inhoud tot alle hyperlinkdoelen zoals PDF-bestanden, Word-documenten en alle lokale bestanden die aan het bewerkte document zijn toegevoegd. Gebruikers kunnen met minimale inspanning elke inhoud van overal in het bewerkte document invoegen met behulp van lokale en externe bestandsbrowserfuncties.

Sferyx JSyndrome heeft een volledig scala aan functionaliteiten in vergelijking met populaire webauthoringpakketten en biedt ook een herkenbare tekstverwerkingsinterface. Deze editorcomponent kan volledig naar wens worden aangepast. De Applet Edition is minder dan 200KB en kan eenvoudig worden geconfigureerd in verschillende ontwikkelaarsproducten of pakketten van providers speciaal voor ISP’s ASP’s en VAR’s. Deze editor is een op Java gebaseerd product en is ook getest onder Windows, Linux, Mac OS X, Solaris. Om tegemoet te komen aan de eisen van verschillende gebruikers, is het ingedeeld in drie versies: light professional, enterprise en tree-edities. Het is zeer flexibel en heeft een concurrerend licentiebeleid. Het biedt de beste prijsoptie op de markt, inclusief de gegarandeerde retailproducten met 30 dagen opstart-e-mailondersteuning. Het voldoet ook aan de eisen van de klant met betrekking tot een reeks maatwerkdiensten. Het biedt volledige internationale coderingsondersteuning voor het weergeven en bewerken van pagina’s in verschillende talen.

De professionele en enterprise-versie van deze HTML-editorcomponent maken het voor webontwerpers mogelijk om de editor te gebruiken als ontwikkelplatform voor het bewerken van HTML-broncode, het toepassen van stylesheets en het creëren van alleen-lezen secties in het document. Het werkt op Windows 98, ME, 2000, XP, Vista 7, Solaris, Sun Java Desktop System en het bijbehorende configuratiesysteem. De Java API en configuratie maken integratie met alle soorten Java-applicaties en server-side scripts mogelijk voor het opslaan en herstellen van documenten, het invoegen van afbeeldingen, hyperlinks en andere.

Bron: Mike Greaves

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie