Shockwave Flash Crash – Leer eenvoudige oplossing voor Shockwave Flash Crash in uw internetbrowser

Shockwave Flash Crash – Leer eenvoudige oplossing voor Shockwave Flash Crash in uw internetbrowser

Wat is precies een Shockwave Flash-crash en wat veroorzaakt het in uw browser? Het probleem wordt erg vervelend als de video’s niet op internet worden afgespeeld. Er kan een fout zijn met de Shockwave Flash-plug-ins of sommige instellingen in uw Windows. Wat u moet doen, is uw computer onderhouden en een beetje onderhoud uitvoeren om van dergelijke crashes af te komen.

De plug-ins bevatten verschillende active-x-componenten en ze kunnen met elkaar in conflict komen, waardoor de Flash-inhoud in internetbrowsers kan crashen. Het eerste dat u moet proberen te achterhalen, is of u dit probleem in alle browsers of slechts in één browser ondervindt. Sommige mensen ervaren bijvoorbeeld alleen Google Chrome Shockwave Flash-crash. Als dit het geval is, kunt u proberen het Windows-register te repareren en te repareren met een krachtige oplossing voor het repareren van het register.

Als u echter in alle webbrowsers dezelfde situatie tegenkomt, moet u enkele concrete stappen volgen die in de volgende regels worden beschreven.

— Probeer de Adobe Flash Player Active-X en Plug-in-componenten te verwijderen en installeer vervolgens Shockwave Flash Player opnieuw, aangezien er sporen van eerdere versies op de computer kunnen zijn die interfereren en het moeilijk maken voor de browsers om video’s correct weer te geven op uw computer. computer. U kunt dit doen via de gebruikersinstellingen en door de lijst met programma’s “Toevoegen/Verwijderen” te manipuleren.

— Probeer de nieuwste Flash Player te gebruiken als uw Flash Player 10 (of de huidige versie) niet goed werkt. U kunt het eenvoudig downloaden van de officiële Adobe-website.

— Werk de stuurprogramma’s bij. Voor sommige software/hardware zijn stuurprogramma’s beschikbaar op de computer, maar het kan zijn dat u de bestanden via internet moet downloaden en deze bestanden op uw computer moet uitvoeren om al uw computerstuurprogramma’s bij te werken.

— Het probleem achter de Shockwave Flash-crash kunnen je geluidsstuurprogramma’s zijn. Volg deze stappen:

1) Open Apparaatbeheer
2) Zoek naar het geluidskaartapparaat
3) Noteer de naam voor dat apparaat
4) Verwijder het gewoon.
5) Na het verwijderen start u uw machine opnieuw op.
6) Uw Windows 7 of Windows Vista zou automatisch de geluidsdriver downloaden en opnieuw installeren. U kunt het ook handmatig doen door naar de website van het geluidskaartbedrijf te gaan.

— Repareer uw Windows-register, wat u ten zeerste wordt aanbevolen om een ​​snelle en betrouwbare oplossing te vinden voor veelvoorkomende pc-fouten en crashes.

Bron: A. Honey

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie