Shopify – een zegen voor de e-commerce-industrie

Shopify – een zegen voor de e-commerce-industrie

SHOPIFY, een in Canada gevestigd e-commercebedrijf met hoofdkantoor in Ottawa, Ontario, is wereldwijd bekend om zijn eigen e-commerceplatform voor online winkels, e-commercesites en verkooppuntsystemen.

Met de lancering van Shopify op de markt in 2004 en het integreren van geavanceerde functies in dit platform tot op heden, zijn de dagen voorbij dat je je zorgen hoeft te maken over alle hoofdbrekende problemen en werken die komen kijken bij het helemaal opnieuw opzetten van een website, ook dat gewoon om onze eigen online winkel te runnen.

Shopify is ongetwijfeld een van de meest populaire keuzes onder de klanten om hun online winkel op te zetten. Het biedt tal van waardevolle uitbreidingen, en zijn aas in de mouw – de eenvoud van interactie.

WAAROM SHOPIFY WERELDWIJD BEROEMD IS:

Ongetwijfeld is Shopify wereldwijd beroemd, maar laten we eens kijken naar de punten die bewijzen dat deze woorden geldig zijn:

Shopify is een volledig gehost e-commerceplatform:

Over de functies van Shopify gesproken, de eerste komt naar voren, Shopify dient als een volledig gehost eCommerce-platform. Dit betekent dat we niet langer een aparte betalingsintegratiemethode, site content management en webhosting nodig hebben. Al deze komen in hetzelfde pakket en alles wat we hoeven te doen is onze klanten producten en diensten te leveren.

Geweldige klantenondersteuning:

Dit punt dient als een van de beste eigenschappen van Shopify! De geweldige klantenondersteuning van Shopify lost de problemen die zich kunnen voordoen bij het leren van een nieuw systeem niet dramatisch op, maar vermindert ook de stress van de klanten.

Het is uniek omdat het chat, e-mail en 24/7 telefonische ondersteuning biedt, waardoor we echt met iemand kunnen praten op ons moment van nood, in plaats van ons uit frustratie aan je haren te laten trekken!

Functionaliteit:

De functionaliteit van Shopify is zo geavanceerd dat het ons een platform in app/plug-instijl biedt waarmee we de website kunnen downloaden, installeren en volledig kunnen aanpassen, en het biedt de zekerheid om de verkoop en het gebruik op sociale media te verbeteren.

Niet alleen dit maar; Shopify biedt ons ook functies zoals boekhouding, voorraadbeheer en bedrijfsrapportage. We kunnen zelfs autoresponder-integraties voor e-mail toevoegen die ons kunnen helpen om ons bedrijf op de automatische piloot te automatiseren en te runnen!

Marketingmogelijkheden:

Shopify biedt ons ultieme marketingmogelijkheden, zoals gedetailleerde gegevensanalyse en marketingmogelijkheden. Dit omvat in feite een ingebouwde blog voor ons om blogposts te schrijven en inhoud te creëren om uw producten op de markt te brengen. Omdat bloggen een van de snelste manieren kan zijn om onze online zichtbaarheid te vergroten en de SEO-ranglijst van onze website te verbeteren, waardoor we klanten naar onze website kunnen leiden.

Shopify stelt ons ook in staat om snelle en eenvoudige website-bestemmingspagina’s te maken die de klanten rechtstreeks naar ons bedrijf kunnen trekken. Het is gewoon de dingen door tools zoals Google AdWords en Fb Advertising te gebruiken en klanten in staat te stellen gemakkelijk aankopen te doen.

Andere effectieve marketingfuncties zijn de Abandoned Cart Recovery-functie waarmee we Shopify een gerichte e-mail kunnen laten sturen naar de sitegebruikers die om welke reden dan ook hun winkelwagentje hebben verlaten nadat ze bijna een aankoop hadden voltooid.

WAAROM KIEZEN VOOR SHOPIFY VOOR E-COMMERCE WINKELOPSTELLINGEN?

Bij de meeste platforms zullen we, wanneer we een eCommerce-site willen ontwikkelen, vele dagen besteden aan het ontwikkelen van de site volgens onze verwachtingen, maar Shopify toont de punten om uit te zoeken hoe we tijd efficiënt kunnen gebruiken met zijn geavanceerde functies. Met Shopify is het allemaal vrij intuïtief en aantrekkelijk.

Shopify is een ongelooflijk betrouwbaar platform. Dit platform biedt bijvoorbeeld nog meer opties en functies om onze marketingactiviteiten te laten verlopen zoals ze zouden moeten, maar op een veel effectieve manier.

Het belangrijkste punt waardoor Shopify alle aandacht krijgt bij het ontwikkelen van een eCommerce-site is; Met Shopify hebben we volledige controle over het uiterlijk en de inrichting van onze winkel en Shopify is echt geweldig omdat het een van de GOEDKOOPSTE, volledig geïntegreerde en volledig gehoste website-oplossingen is.

Kortom, SHOPIFY LAAT ONS FOCUSSEN OP WAT BELANGRIJK IS IN HET UITVOEREN VAN ONS BEDRIJF! Als u nu worstelt met het begrijpen van wat websitehosting is of zelfs hoe websites werken; of als u zich zorgen maakt en erover denkt om uw eCommerce-site te laten ontwikkelen, bent u welkom bij het ontwikkelingsbedrijf van Shopify.

CONCLUSIE:

2018 is het jaar van de actie. Dit is het jaar om een ​​goede start te geven aan uw gedachten over het ontwikkelen van een perfecte eCommerce-site en om uw gedachten, ideeën en dromen om te zetten in realiteit.

Dus, om gedachten om te zetten in realiteit, kunt u contact opnemen met een eCommerce-ontwikkelingsbedrijf en de verdere functies kennen en weten over hun inzichten over het onderhouden van een eCommerce-site op basis van het gerenommeerde “SHOPIFY”-platform.

Bron: Rahul Sharma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie