Shopify Review: is dit een van de beste e-commerce websitesjablonen?

Shopify Review: is dit een van de beste e-commerce websitesjablonen?

Beslissen om een ​​online winkel te bouwen is een goede beslissing en een solide bedrijfsmodel. Als je eenmaal hebt besloten welk product je wilt verkopen, is je volgende grote beslissing het kiezen van een geweldige e-commerce websitesjabloon. Ik heb veel e-commercesjablonen geprobeerd – en ik kan zonder twijfel zeggen dat Shopify een van de beste sjablonen en platforms voor e-commercewebsites biedt als je rekening houdt met prijzen, sjabloonopties, stijl en gebruiksgemak.

Veel eigenaren van e-commerce winkels hebben zelfs extreem succesvolle online winkels die Shopify gebruiken.

Laat me meteen ingaan op de functies en voordelen in deze Shopify-recensie. Ik zal je ook vertellen over enkele van de nadelen van dit e-commerceplatform – maar uiteindelijk is het een van de beste beschikbare e-commerce website-opties (houd er rekening mee dat dit de kenmerken en voordelen waren op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd gepubliceerd).

Functies en voordelen van het gebruik van Shopify voor uw e-commerce winkel

Gratis proefversie:

Je kunt het 30 dagen gratis proberen. Profiteer van deze aanbieding door de vele e-commerce websitesjablonen te verkennen waaruit ze kunnen kiezen. Kijk onder de motorkap en ontdek hoe eenvoudig het is om uw online winkel snel up and running te krijgen.

50 e-commerce sjablonen / winkelpuien om uit te kiezen:

Shopify heeft 50 fantastische thema’s / sjabloonstijlen om uit te kiezen. U kunt ook eenvoudig elk thema of sjabloon aanpassen dat u krijgt om ervoor te zorgen dat u de precieze look en feel krijgt die u voor uw bedrijf wilt.

Geen contract vereist:

Wanneer u Shopify gebruikt, hoeft u zich niet aan enige duur te binden. U betaalt per maand. Ik hoef u niet te vertellen hoe voordelig dit is. Immers, als je begint, is het laatste wat je wilt doen, je verbinden aan langetermijnuitgaven.

Geen kennis van computercodering vereist:

U hoeft niet te weten hoe u websites moet bouwen om een ​​Shopify e-commerce winkel op te zetten. Shopify maakt het supereenvoudig om een ​​van de 50 sjablonen te kiezen en in te stellen door simpelweg op knoppen te klikken.

Verwerking van betalingen:

Shopify maakt het super eenvoudig om te integreren met een creditcard gateway en/of Paypal. Als je digitale producten verkoopt – geen probleem – kun je ze leveren via een geïntegreerde app die bij je Shopify-abonnement is inbegrepen.

Gebruik uw eigen domein:

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je winkel op je eigen domein te bouwen. Ja, u kunt een Shopify-domein gebruiken, maar voor de lange termijn is het veel, veel beter om uw winkel op uw eigen domein te bouwen. Shopify maakt het eenvoudig om een ​​e-commerce winkel op je eigen domein te bouwen.

Waarom een ​​eigen domein gebruiken? Want als u links naar uw winkel krijgt (geweldig voor zoekmachine rankings en sterk aanbevolen), en als u van domein wisselt, zijn die links die u naar een Shopify-domein krijgt, verspild. Start uw bedrijf op de juiste manier door de $ 10 te investeren die het kost om uw eigen domein te krijgen.

Lage maandelijkse kosten:

Zodra u besluit om Shopify te gebruiken, kost het slechts $ 24 per maand voor een basisabonnement. Je kunt met dit abonnement maximaal 100 SKU’s verkopen, wat naar mijn mening een enorm aanbod is. Er zijn ook geen opstartkosten. Als je ooit je abonnement moet upgraden, is dat heel eenvoudig. Shopify = flexibiliteit.

Daarnaast betaalt u echter ook transactiekosten van 2,0 procent als onderdeel van uw kosten (wanneer u een upgrade uitvoert, wordt het transactiepercentage lager). Hierdoor kan Shopify lage maandelijkse vaste kosten rekenen. De mogelijkheid om vaste kosten te beperken en een variabele kostenoptie te hebben (dwz kosten die rechtstreeks verband houden met uw verkopen) is een geweldige functie en voordeel als u uw online bedrijf van de grond krijgt.

SSL-afrekenen:

U wilt uw klanten zeker veilig winkelen aanbieden. Met alle sjablonen en abonnementen voor e-commercewebsites van Shopify kunt u uw klanten automatisch veilig winkelen aanbieden met de industriestandaard 128-bits SSL-codering.

Bandbreedte: onbeperkt.

Dit betekent dat als u een stortvloed aan bezoekers krijgt, uw site niet wordt afgesloten. Uiteraard is dit van cruciaal belang voor het runnen van een succesvolle online e-commerce winkel.

Kortingscodes voor uw klanten:

U moet upgraden naar een abonnement van $ 59 / maand om couponcodes aan te bieden. Als je net begint, is dit niet nodig. Zodra u verkopen begint te genereren, kunt u uw verkopen volgen en vervolgens beslissen of couponcodes kunnen helpen bij het opbouwen van uw bedrijf.

Automatische back-ups:

Shopify maakt een back-up van uw winkel, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u gegevens kwijtraakt.

Voeg een Shopify E-Commerce-sjabloon toe aan uw bestaande website:

Als je al een blog of website hebt en een winkel wilt toevoegen, is dat geen probleem met Shopify. U vestigt eenvoudig uw Shopify-winkel op een subdomein (subdomeinen kosten niets om in te stellen).

Klant en technische ondersteuning:

U kunt contact opnemen met Shopify voor hulp, hun Shopify-forums gebruiken en gedetailleerde tutorials bekijken in de Shopify Help Wiki. Je zult niet gestrand zijn om te worstelen.

Dropshipping-integratie en partners:

Als u uw bestellingen niet wilt inpakken en verzenden, kunt u een partner-dropshipper gebruiken, zoals Fulfillment by Amazon, Shipwire en Webgistix.

Nadelen van Shopify voor uw e-commercesjabloonoplossing

  1. Ik vind het niet leuk dat je moet upgraden naar een abonnement van $ 59/maand om couponcodes aan te bieden. Het lijkt mij dat couponcodes een krachtige manier zijn voor een startend bedrijf om inkomsten op te bouwen. Het zou in elk plan moeten worden aangeboden.
  2. Te weinig dropshipping-partnerschappen. Nu weet ik niet zeker of je dropshipping kunt instellen bij een ander bedrijf dan Amazon, Shipwire en Webgistix. Waarschijnlijk zal een van deze 3 aan uw behoeften voldoen, maar als dat niet het geval is, kan het ingewikkelder zijn dan nodig is dan het opzetten van een geautomatiseerd orderverwerkingssysteem. Nogmaals, dit is iets dat u zou moeten bespreken met potentiële drop-shippers en Shopify.

Ondanks mijn twee bovengenoemde antipathieën, geloof ik nog steeds dat Shopify biedt door een van de beste e-commercesjablonen die overal beschikbaar zijn.

Bron: Peter Lawlor

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie