Slimme Bitcoin-strategieën om goud te verzamelen

Slimme Bitcoin-strategieën om goud te verzamelen

Ik heb een paar jaar geleden in 2013 over bitcoin gehoord en had nooit verwacht dat het zou uitgroeien tot een sterke cryptocurrency die het vandaag is. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, wordt het op de markt verhandeld tegen een hogere waarde dan goud. Dit opende een venster naar veel mogelijkheden voor mij, aangezien ik al op de markt ben om deze digitale valuta en goud op dagelijkse basis te verzamelen.

Met mijn ervaring heb ik kennis opgedaan en methoden ontwikkeld om deze cryptocurrency te gebruiken en een rijkdomwiel te bouwen voor het continu verwerven van goud met behulp van zijn kracht.

De volgende punten zijn methoden die ik gebruik om bitcoin en goud te verzamelen.

  • Zoek een bedrijf dat goud verkoopt
  • Open een online bitcoin-portemonnee
  • Begin met het minen van bitcoin online of offline
  • Goud kopen met bitcoin

Het bovenstaande zijn de basisstappen om het proces te volbrengen en het vereist specifieke methoden om het succesvol te maken. Naar mijn mening is dit de beste bitcoin-strategie om goud te verzamelen en het elke maand bij je thuis afgeleverd te krijgen.

Zoek een bedrijf dat goud verkoopt

Er zijn veel online bedrijven op het internet die goud verkopen, maar er zijn er maar weinig die stimuleringsprogramma’s aanbieden zodra u hun klant wordt. U moet op zoek naar een bedrijf dat veel meer biedt dan alleen goud verkopen. Dit bedrijf moet kwaliteitsproducten aanbieden, zoals de verkoop van goud in kleine maten van 1 gram, 2,5 gram en 5 gram. Het goud zelf moet 24 karaats goud zijn, wat de hoogste kwaliteit is die je krijgt. De stimuleringsprogramma’s moeten u in staat stellen commissies te verdienen zodra u mensen naar het bedrijf verwijst.

Open een online bitcoin-portemonnee

Je hebt een plek nodig om je bitcoin op te slaan zodra je klaar bent om aan de slag te gaan in de cryptocurrency-markt. Er zijn veel online bitcoin-portefeuilles gratis beschikbaar voor het publiek. Zoek naar een bedrijf dat een portemonnee aanbiedt om bitcoin op te slaan en een offline kluis om het te beschermen. Er zijn veel hackers die proberen in te breken in de portemonnee van online gebruikers en al hun bitcoin te stelen. Als je je bitcoin offline opslaat, word je nooit het slachtoffer van online hackers.

Begin met het minen van bitcoin online of offline

Er zijn twee manieren om bitcoin te krijgen. Mijn bitcoin online of offline. Het online minen van bitcoin is heel eenvoudig en veel eenvoudiger dan offline methoden. Ik gebruik persoonlijk beide methoden om de winstgevendheid voor elk te testen. Door lid te worden van een online bitcoin-mijnbouwboerderij zou een geweldige manier zijn om te beginnen.

Je moet ook heel voorzichtig zijn met deze optie, omdat er duizenden oplichters zijn die beweren bitcoin-farm te hebben, maar in feite niet. Deze jongens creëren Ponzi-schema’s en zullen alleen zoveel mogelijk van je stelen. Er zijn ook vertrouwde en echte bedrijven die elke dag bitcoin-boerderijen hebben die ik persoonlijk gebruik.

Je kunt bitcoin ook offline minen door een bitcoin-mijnwerker te kopen, dit is computerhardware die je thuis instelt. Deze hardware wordt vervolgens verbonden met internet en begint bitcoin te minen. Deze bitcoin wordt dan automatisch naar je online bitcoin wallet gestuurd.

Goud kopen met bitcoin

Nu er dagelijks bitcoin binnenkomt, zijn er zeer specifieke manieren die moeten worden gevolgd om goud te kopen van het bedrijf dat u hebt gekozen. U moet uw bitcoin-portemonnee koppelen aan een visakaart. Deze kaart moet u ook worden aangeboden door uw bitcoin-portemonneebedrijf dat u hebt gekozen. Gebruik deze kaart om goud te kopen op elk moment dat u voldoende bitcoin in uw online portemonnee heeft.

Het bovenstaande zijn zeer basisstappen die ik gebruik om dit proces tot een succes te maken, en ik heb nooit meer achterom gekeken sinds ik ermee begon.

Bron: Gideon Cornelius Van Niekerk

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie