Slimme thermostaten en leerthermostaten

Slimme thermostaten en leerthermostaten

Als airco-aannemer in Phoenix, Arizona kan ik je vertellen dat het in de zomer extreem heet wordt. Kleine investeringen kunnen u helpen de elektriciteitskosten te verlagen bij het gebruik van uw airconditioner.

Als airconditioningtechnicus en bedrijfseigenaar ben ik echt gaan geloven dat uw thermostaat het belangrijkste onderdeel van uw HVAC-systeem is. Het bestuurt het hele systeem en is in feite het brein achter de werking ervan. Natuurlijk zijn al uw luchtcomponenten belangrijk, want de een kan niet zonder de ander.

Ik zou zeggen dat het niet uitmaakt waar je woont, of je nu je huis of kantoor verwarmt of koelt, de thermostaat is het meest kosteneffectieve item dat je kunt upgraden om betere prestaties te krijgen. Ten minste 50% van het elektriciteitsverbruik in uw huis en kantoor komt van uw HVAC-systeem.

NEST-thermostaten en Ecobee3-slimme thermostaten zijn twee dingen waarover ik consumenten wil informeren. Ik zie hier en daar artikelen over deze dingen en wil mijn twee centen daar weggooien.

Ik baseer mijn bedrijf op het denken in die groene arena, het niet-verspillende rijk, de wereld van slimme technologie, cutting edge en gebruiksgemak. Ik hou van prestaties en efficiëntie, wie niet? Domme vraag, maar sommige mensen geven er eigenlijk niets om en de waarheid is dat de MEESTE mensen niet op de hoogte zijn.

Slimme thermostaten zijn supernauwkeurig, wat de aan- en uitschakeltijden verkort.

Ze zijn programmeerbaar en dat leidt tot wat geldbesparingen door thermostaten zo in te stellen dat ze je lucht niet laten lopen op temperaturen die je niet nodig hebt omdat je niet thuis bent.

Wat echt geweldig is aan slimme thermostaten, is dat ze je gebruikstijden leren en een programma voor je maken. U hoeft dus alleen maar uw temperaturen in te stellen en de thermostaat het werk te laten doen.

Dus, welke thermostaat is beter van deze twee? Om eerlijk te zijn, ik hou van ze allebei. Ik heb er in de loop der jaren veel gebruikt en ben deze twee het leukst gaan vinden vanwege de functies. Ik MOET mijn klanten producten geven die niet snel falen, die voor hen kosteneffectief zijn en producten die ervoor zorgen dat ik niet terugbel.

Het nest, het is flitsend, zwaar uitgevoerd en helemaal geweldig en gebruiksvriendelijk. Het kan onder veel toepassingen worden gebruikt en is zeer compatibel. Geweldige fabricageondersteuning, maar met slechts twee jaar garantie, het krijgt ook zelf upgrades via de internetverbinding. Applicatie gestuurd en thermostaat gestuurd.

De ecobee3, “Welkom bij de HIVE!!”

Ik had laatst een klant die op zoek was naar allerlei features in een thermostaat. Hij had een vrij standaard uitrusting. Verwarming via een warmtepomp, airconditioning via de warmtepomp. Hij had ook een oliegestookt, warmwaterboiler-stralingssysteem.

Met de Ecobee3 kon ik de klant instellen om zijn straling en zijn warmtepomp te regelen. Het gemak van overschakelen via een okselinstelling is wat we nodig hadden en de ecobee3 heeft de gemakkelijkste gebruikersinterface die ik ooit ben tegengekomen. En naar mijn smaak evenals mijn 65-jarige klant, heeft het een desktopinterface waar hij helemaal van genoot. Deze thermostaat kan ook door het huis worden gedragen en heeft de mogelijkheid om meerdere afstandssensoren toe te voegen. Om nog maar te zwijgen over hoe uw installateur, als u ervoor kiest om de installatie uit te voeren, waarschuwingen van het aannemersportaal van Ecobee kan controleren en erop kan reageren.

Deze thermostaten ZULLEN u geld besparen. De meeste huiseigenaren kunnen deze thermostaten zelf installeren, maar u kunt altijd een aannemer bellen om een ​​installatie voor zeer weinig geld uit te voeren.

Mijn advies aan elke huiseigenaar is dit: stap in het digitale tijdperk en u bespaart geld en verhoogt de betrouwbaarheid, om nog maar te zwijgen van het feit dat u uw verwarming en airconditioning overal ter wereld kunt regelen. Deze twee producten zijn ook een geweldige toevoeging voor ondernemers die ECHT wat geld en kwaliteitscontrole willen besparen

Bron: Ralph C

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie