Smartphone-skins – HTC-skins en GPS-skins van XO Skins

Smartphone-skins – HTC-skins en GPS-skins van XO Skins

De onverzadigbare behoefte aan de nieuwste gadget

Velen van jullie die dit lezen zijn zoals ik; je moet de nieuwste en beste gadgets in handen krijgen. Onder de indruk van de technologie, functies en meest recente menselijke prestaties die zijn ontworpen om uw verbeelding te prikkelen. Veel van deze nieuwe apparaten zijn ontworpen om te entertainen, ons leven gemakkelijker te maken of beide. Mensen wachten angstig in rijen buiten winkels, soms ’s nachts, om de nieuwste gadgets te krijgen die honderden of duizenden dollars uitgeven aan hun glimmende nieuwe apparaat. Vervolgens is een hele industrie geboren voor accessoires om deze apparaten te beschermen. Hoezen, zakjes, skins, schermbeschermers, bewakers, schilden en harnassen die zijn ontwikkeld om te voorkomen dat uw dure nieuwe speelgoed littekens vertoont van het misbruik van het dagelijks leven.

Krassen zijn een van mijn grootste angsten als ik een nieuwe gadget krijg. Mijn nieuwste speeltje, de HTC Google Nexus One, is mijn glimmende nieuwe metgezel en dagelijks ontdek ik de geweldige dingen die deze telefoon kan doen. Het allereerste wat ik deed nadat ik het besteld had, was een full body en screenprotector bestellen bij XO Skins. Met schone handen en een beetje concentratie ging deze heldere beschermer vrij gemakkelijk aan en is bijna onzichtbaar. Ik heb de afgelopen jaren veel gadgets gehad en heb last gehad van de omvangrijke en dunne hoesjes die afbreuk doen aan de schoonheid van mijn nieuwste speeltje. Dit is niet langer het geval en XO Skins heeft nu een fan voor het leven. Tot mijn schrik liet ik slechts 2 dagen na het installeren van de heldere huid mijn telefoon vallen en gleed hij over mijn oprit. Ik haastte me om mijn telefoon te pakken, bang voor het ergste en veegde het vuil eraf. Er waren geen sporen, niets! Ik kon niet eens zien dat ik hem had laten vallen!

Dus hier typ ik het verhaal van de Nexus One die dat zou kunnen, de XO Skins die hem beschermen en beschermen tegen schade, en de onhandige nerd die zijn dure speelgoed niet kan vasthouden. Als je op mij lijkt, is je telefoon als een digitale riem, een eindeloze hoeveelheid informatie binnen handbereik, die je met de snelheid van het licht verbindt met vrienden en informatie een wereld verder. Als je honderd jaar geleden iemand had verteld dat je een connectie met de hele menselijke kennis in de palm van je hand kon leggen, zou je op de brandstapel zijn verbrand. We leven echt in een opmerkelijke tijd met schijnbaar eindeloos potentieel. Misschien verklaart dat ons niet-aflatende streven om de beste gadget te hebben die ons een milliseconde sneller verbindt dan ons oude apparaat.

Het verkrijgen van de Nexus One was niet zo moeilijk als sommige van mijn eerdere gadgets. Ik hoefde niet voor een winkel te kamperen, de elementen te trotseren, ik bestelde het vanuit het comfort van mijn huis en kreeg het de volgende dag bij mijn voordeur. Hoe is dat nou voor geweldig? Bedankt, Google. Hoewel ik het collectieve geroezemoes van het wachten voor een winkel mis, was het als early adopter fijn om dat niet te hoeven. Wie weet heeft Google ooit een fysieke winkel en krijgen degenen die op cement willen kamperen hun kans. Hoe dan ook, met of zonder de opoffering en strijd om mijn Google-telefoon te krijgen, heb ik nog steeds de wens om ervoor te zorgen, en mijn XO Skins heeft precies dat gedaan.

Als je hun site op http://xoskins.com bekijkt, zie je aan de linkerkant een YouTube-video waarin ze een iPhone in elkaar slaan die half beschermd is met hun schermbeschermer en de andere helft naakt. Zoals je je kunt voorstellen is de naakte kant vernietigd en onbruikbaar. Vervolgens pelden ze de linkerkant weg die bedekt was door de XO Skin en onthulden een nieuw uitziend iPhone-scherm, volledig krasvrij. Aan de rechterkant naast de video ziet u een flashbanner met getuigenissen van experts uit de industrie die de kracht en helderheid van deze skins illustreren. Bekijk het zelf, ze zijn niet beperkt tot alleen skins voor mobiele telefoons en schermbeschermers. Ze hebben betrekking op mobiele telefoons, smartphones, laptops, iPads, GPS-apparaten, mp3- en mediaspelers en game-apparaten zoals de PSP en Nintendo DSI. Ik heb ervoor gekozen om mijn telefoon krasvrij te houden, wil je?

Bron: Matt Gunderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie