Snel goedgekeurd worden voor uw Google AdSense-account

Snel goedgekeurd worden voor uw Google AdSense-account

Je hebt gehoord over veel internetmarketeers en bloggers die geld verdienen met Google AdSense en ook jij zou graag zo’n lucratief bedrijf willen starten. U weet niet veel over Google AdSense, maar er is u verteld dat u een aanvraag voor een nieuw AdSense-account bij Google moet indienen. Je hebt ook een prachtig ogende website gemaakt om indruk te maken op Google.

De waarheid is dat Google hun Servicevoorwaarden zeer serieus neemt en dat het een aantal standaardvereisten volgt waaraan aanvragers moeten voldoen of waaraan ze moeten voldoen voordat ze kunnen worden goedgekeurd. Hier zijn enkele van de vereisten waarnaar Google zoekt voordat uw verzoek wordt goedgekeurd:

1. Nee, Google vereist niet dat u een mooi ogende website heeft, maar het moet wel een professioneel ontworpen website zijn en er presentabel uitzien. Kies een mooie kleur die gemakkelijk te zien is en vermijd het gebruik van verschillende kleurcontrasten.

2. Wat voor soort inhoud u op uw website plaatst, is het belangrijkst voor Google, omdat het goede, nuttige informatie zoekt die kan voldoen aan wat mensen zoeken in de zoekmachine. Om Google enige indruk van uw website te geven, moet u meer dan een paar pagina’s met inhoud hebben, misschien 10 – 20 pagina’s met artikelen. U hoeft ze niet allemaal zelf te schrijven, maar u kunt er enkele gebruiken uit geselecteerde artikeldirectories zoals EzineArticles.

3. Hoewel het een nieuwe website is, heeft u misschien niet veel verkeer. Het is echter aan te raden om net voor het indienen bij Google snel wat snel verkeer te genereren. Deelnemen aan een paar online forums en uw websitegegevens in het handtekeningbestand plaatsen, zal u zeker snel verkeer naar uw website brengen.

Bron: Peter HC Lee

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie