Snelle goedkeuringstips voor AdSense-accounts

Snelle goedkeuringstips voor AdSense-accounts

AdSense is de goudmijn voor bloggers, zoals de meeste professionele bloggers online zeggen. Er zijn enkele professionele bloggers die ongeveer 5000 tot 10.000 $ online verdienen met AdSense. Voor Amerikaanse bloggers is AdSense een van de best betalende blogadvertentiesites op internet. Het is moeilijk om een ​​AdSense-goedkeuring te krijgen als bloggen nieuw voor u is en u een domein heeft, maar als u eenmaal kwaliteitsinhoud heeft ontwikkeld, wordt uw AdSense-account heel gemakkelijk goedgekeurd.

Een AdSense-account krijgen

AdSense-account is goedgekeurd door Google. U moet zich registreren bij Google of u moet een aanvraag indienen met uw Gmail- of Yahoo-account. Zodra u een goedgekeurd account bij AdSense heeft, bent u klaar om advertenties bij Google te plaatsen. Onlangs is er een wijziging doorgevoerd in het AdSense-beleid, omdat de nieuwe AdSense-uitgevers niet meteen geld kunnen verdienen met AdSense.

Nieuwe AdSense-accounts worden grondig beoordeeld voordat ze worden goedgekeurd. Deze nieuwe stap vermindert de nieuwe toepassingen voor AdSense die vanaf dag één geld proberen te verdienen.

Tips om uw AdSense-goedkeuring te krijgen

Hieronder vindt u enkele tips om een ​​snelle goedkeuring van een AdSense-account te krijgen:

Niet solliciteren met valse naam:

Het is altijd aan te raden om een ​​AdSense-account aan te vragen met je echte naam en met een Gmail-account waarin je mobiele nummer is geverifieerd. Dit helpt Google om uw account snel te verifiëren. Sommige mensen proberen zich aan te melden met een valse naam en solliciteren met een adres in een ander land. Accounts zoals deze worden nooit goedgekeurd.

Geef website of blog kwaliteitsinhoud en geen plagiaat

Wanneer u een account voor AdSense aanvraagt, moet u contactgegevens opgeven en ook uw websiteadres waar u Google Ads plaatst. Dit is een belangrijk onderdeel voor het goedkeuringsproces. Dien alleen sites in die hoogwaardige en unieke inhoud hebben en zijn geïndexeerd door Google.

Rijke inhoud hebben

Google keurt over het algemeen sites goed met rijke inhoud en inhoud die erg handig is voor lezers. Over het algemeen worden sites met de nieuwste technologieën, how to-artikelen, presentaties en video’s eenvoudig goedgekeurd voor Google AdSense.

Dien geen op volwassenen gerichte inhoud in

Het is erg moeilijk om een ​​accountgoedkeuring te krijgen voor op volwassenen gerichte sites. Als u voor deze sites een AdSense-account aanvraagt, worden deze het minst goedgekeurd.

Over het algemeen is het erg handig om een ​​AdSense-account te hebben om online een professionele blog bij te houden en online geld te verdienen met bloggen. Meer informatie over online geld verdienen met blogs en alternatieve manieren om met blogs te verdienen via AdSense via Blog Earning Series

Bron: Sriram Raj

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie