Social media-verkeer naar huis brengen – Drupal integreren met verschillende plug-ins voor sociale media

Social media-verkeer naar huis brengen – Drupal integreren met verschillende plug-ins voor sociale media

Social media is de nieuwste tool die bedrijven gebruiken om contact te maken met hun doelgroep. De explosie van sociale media in de afgelopen jaren is enorm geweest. Terwijl meer dan de helft van de wereld op grote sociale-mediaplatforms rust, krijgen bedrijfseigenaren de gouden kans om verbinding te maken met een markt van miljoenen. Door deze wijdverbreide toegang van sociale media integreren steeds meer bedrijven sociale media in hun websites. Of het nu Facebook, Twitter, LinkedIn of een ander groot socialemediaplatform is, u kunt zakelijke websites zien die geïntegreerde plug-ins gebruiken die de zakelijke aanwezigheid op deze sites markeren. Als jij ook van plan bent om de arena van sociale media te verkennen en de voordelen ervan te plukken, dan kan Drupal je daarbij helpen.

Wil je in contact komen met miljoenen gebruikers die op je wachten op dat platform? Welnu, Drupal heeft het verbinden van uw website met sociale-mediaplatforms eenvoudig gemaakt. Als u verbinding maakt met alle grote platforms via de beschikbare Drupal-plug-ins, krijgt u meer toegewijd verkeer, een groter aantal hits en hogere inkomsten. Drupal biedt verschillende vooraf ontwikkelde modules voor sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. Je kunt deze modules integreren in je Drupal-aangedreven website en alle informatie krijgen die je nodig hebt om Twitter en Facebook winstgevende platforms voor je bedrijf te maken.

Top plug-ins beschikbaar voor integratie met uw Drupal-website:

Drupal-module voor Twitter: Zoals de naam al doet vermoeden, is deze Drupal-module bedoeld voor Twitter-accounts. Met deze module kun je meerdere Twitter-accounts beheren vanuit je Drupal-account zelf. Je hebt ook de mogelijkheid om tweets rechtstreeks vanuit je Drupal-account te posten via een aangepast tekenreeksformaat.

Drupal-module voor Facebook: Met deze module kunnen de ontwikkelaars de functies van Drupal volledig gebruiken tijdens het ontwikkelen van Facebook-apps. De ontwikkelaars kunnen profiteren van de ingebouwde functionaliteiten van Drupal, zoals views, blokken en schema’s terwijl ze aan hun apps werken. Bovendien stellen de thema’s, modules en submodules de ontwikkelaars in staat om alleen die plug-ins toe te voegen die uw website complimenteren.

FBConnect: Deze module is een vereiste om de integratie van uw Drupal-website met uw Facebook-apps te voltooien. Met behulp van deze module kunnen gebruikers inloggen op hun Facebook-account via uw Drupal-website of een lokaal account op uw website aanmaken. Bovendien weerspiegelt deze module uw Facebook-activiteit op uw Drupal-website en vice versa. Facebook Social Plugins: door deze module te installeren, kunt u de marketingmogelijkheden van Facebook optimaal benutten. U krijgt toegang tot alle belangrijke Facebook-plug-ins, inclusief like-box, like-knop, opmerkingen, livestream, activiteitenfeed en aanbevelingen.

Plug-in voor Facebook-statusupdates: Deze module integreert uw Facebook-updates met RSS-feeds en geeft deze prominent weer op uw website. Bovendien kunt u met Drupal-machtigingen controle uitoefenen over wie uw berichten bekijkt en erop reageert. Als je een blog of een kleine website hebt, is deze module perfect voor jou.

Het fenomeen sociale media heeft zich als een bosbrand verspreid. Steeds meer bedrijfseigenaren gebruiken tegenwoordig sociale-mediamodules voor hun Drupal-site om hun verkeer en verkoop te vergroten. Bovendien gebruiken tegenwoordig zelfs gebruikers deze platforms om oplossingen te vinden voor al hun belangrijkste behoeften. Ze zoeken naar dienstverleners en beoordelen deze op basis van hun aanwezigheid op sociale media. Deze modules zijn zeer effectief en kunnen wonderen verrichten als ze worden gebruikt in combinatie met de juiste ontwerp- en ontwikkelingsvaardigheden. Professionele diensten inhuren voor het integreren van social media in Drupal is een slimme keuze.

Drupal kan soms technische kennis vereisen. Dus als u geen gedegen kennis heeft van de technische aspecten, kunt u een professional van grote IT-bedrijven inhuren om het voor u te doen. Verschillende IT-bedrijven bieden integratiediensten aan met Drupal. Er zijn verschillende doe-het-zelf-tutorials die ook online beschikbaar zijn. Als je wilt, kun je hier ook hulp bij gebruiken.

Bron: Rishabh Kapoor

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie