Sofie.be – 24/24 Monitoring – Security & Backup

Sofie.be – 24/24 Monitoring – Security & Backup

Sofie.be WordPress beveiliging plugin met backup

Deze pagina delen, mailen of afdrukken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Telegram
WhatsApp
Print
Email

Wat bevat de plugin van Sofie precies?

Een goede beveiliging is onmisbaar voor uw website. Daarom is de plugin van Sofie erg interessant. Let wel op dat deze plugin enkel gebruikt kan worden bij een website die gemaakt is in WordPress. De beveiliging plugin van Sofie is niet zomaar een plugin, maar een heus WordPress beveiligingspakket. Heeft u interesse in het beveiligen van uw WordPress website? Dan wilt u waarschijnlijk alles weten over deze plugin. Onder de prijstabel ziet u in detail hetgeen er inbegrepen is in de Sofie.be plugin.

Wat heeft Sofie nodig om van start te gaan?

Als u de plugin aanschaft, zal Sofie deze plugin installeren op uw WordPress website. Hiervoor moet u eenmalig een administrator gebruikersaccount aanmaken. Van zodra de plugin is geïnstalleerd, kan u de gebruiker die u hiervoor aanmaakte verwijderen, of u kan ook gewoon het wachtwoord veranderen. Indien u dit wenst, kan het gebruikersaccount ook actief blijven. In het geval van eventuele problemen, kan Sofie dan meteen inloggen en kijken wat er fout gaat. Let wel op dat u de Sofie.be plugin niet verwijdert! Moest dit per ongeluk gebeuren, zal Sofie dit opmerken en u hierover een bericht sturen, zodat uw website beschermd blijft. Bij het deactiveren of verwijderen van de Sofie.be beveiligingsplugin, zal uw website niet meer beschermd zijn en opnieuw kwetsbaar worden voor aanvallen van buitenaf, zoals hackers.

Prijzen voor één jaar

Wat houdt de Sofie.be WordPress plugin precies in?

Sofie plugin screenshot

1. Malware Scanner & Cleaner

De plugin bezit een scanner die malware detecteert. Via een dagelijkse scan van uw website, blijft deze proper van malware. Heeft u op een bepaald moment een bestand geupload waardoor er malware op uw website is gekomen, werd uw website gehackt, of is er wat anders gebeurd waardoor uw website malware bevat? Dan zal de plugin dit detecteren via de synchronisatie van alle delen die aan uw website verbonden zijn. Vervolgens zal de scanner de malware verwijderen. Op die manier bent u altijd zeker dat uw website proper is.

Enkele voordelen van de malware scanner in de Sofie.be plugin:

Uw website of server vertraagt niet (+)
De scan verloopt op een bepaalde, achterliggende manier zodat uw website niet vertraagt en uw server niet overbelast geraakt. U zal dus geen enkele vertraging opmerken van deze plugin. De prestaties van uw website en uw server worden dus niet beïnvloed.
Elke verandering wordt gedetecteerd (+)
De plugin merkt op wanneer er een verandering is aan de website, waardoor malware meteen opgemerkt wordt en ook meteen opgeschoond kan worden. Zo hoeft u geen dagen te wachten tot u weer een propere website heeft. Zelfs malware, gehackte data en andere schadelijke code die moeilijk te vinden is, wordt door deze plugin herkend!
Andere kwetsbaarheden en beveiligingsincidenten (+)
De website wordt vaak gescand op allerlei kwetsbaarheden en beveiligingsincidenten. Als er zich iets voordoet, wordt dit meteen opgeschoond, zonder dat u hiervan problemen ondervindt. Zowel de database, als de bestanden worden gescand.
Dagelijkse scan op kwetsbaarheden (+)
Elke dag vinden er automatische scans plaats om schadelijke code en complexe malware op te zoeken en op te schonen indien nodig.
Gehackte bestanden en website automatisch opschonen (+)
Als uw website op de ene of andere manier gehackt zou worden, worden uw bestanden automatisch opgeschoond, zodat uw website snel weer actief is. Als de hack zeer ernstig is, kan Sofie dit ook opschonen via FTP.
Paniek is niet nodig (+)
Als u te maken krijgt met een gehackte website, of met schadelijke code, hoeft u niet te panikeren. Sofie doet er alles aan om dit zo snel mogelijk te herstellen.
Bescherming tegen een Google Blacklist (+)
Als uw website malware of gehackte bestanden bevat, kan deze uit de Google index worden verwijderd. U wordt geblacklist, of u krijgt een penalty. Op deze manier kan u natuurlijk geen organische bezoekers ontvangen, alsook geen bezoekers via Google advertenties. Als uw website met deze Sofie.be plugin beveiligd is, gaat u een mogelijke blacklist uit de weg.

2. Intelligente firewall tegen bedreigingen

Wat ook niet onbelangrijk is bij de beveiliging en de bescherming van uw website, is het gebruik van een intelligente firewall. Als u geen firewall heeft, dan kan iedereen zomaar proberen om in te loggen op uw website, of om bepaalde bestanden aan te passen. Bij het ontbreken van een firewall op uw website, geeft u ontzettend veel kans aan hackers en malware om zich in uw website te nestelen. Volgens statistieken worden elke dag gemiddeld 12% van alle actieve websites gehackt. Dat zijn er ongeveer 40.000 per dag! Elk jaar neemt dit cijfer toe met maar liefst 125%! Buiten dit, is ongeveer 5% van het dagelijkse verkeer op internet schadelijk. Bij het kennen van deze statistieken, moet u hierop voorbereid zijn en hackers geen kans geven om in uw WP website binnen te dringen!

Enkele voordelen van de intelligente firewall in de Sofie.be plugin:

Realtime bescherming tegen allerlei bedreigingen (+)
De plugin van Sofie merkt automatisch gevaren op van onder andere bots, hackers, kwetsbare loginpogingen, brute force attacks, enzovoort. Als de plugin dergelijke bedreigingen opmerkt, worden deze meteen geblokkeerd. Op die manier krijgen hackers en bots zo min mogelijk de kans om uw website aan te vallen. Deze bescherming tegen bots en hackers is een zeer groot pluspunt van de plugin.
Automatisch blokkeren van kwetsbaar verkeer (+)
Van zodra de plugin opmerkt dat er kwetsbaar verkeer op uw website komt, of een aanval probeert uit te voeren, wordt dit verkeer meteen geblokkeerd via het IP adres. Deze firewall beveiliging verbetert de bescherming van uw website aanzienlijk.
Realtime websiteverkeer (+)
De intelligente firewall van deze plugin kan realtime websiteverkeer traceren. Daardoor wordt er elke dag gedurende 24 uur bescherming geboden. Elk IP adres dat uw website binnenkomt, wordt ter bescherming van uw website gecontroleerd. Hierdoor kunnen aanvallen, zoals brute force aanvallen, tijdig voorkomen worden.
Detectie van schadelijke IP adressen via wereldwijd gedeelde databank (+)
De plugin staat in verbinding met een wereldwijde databank waarin alle schadelijke IP adressen bewaard worden. Als een bepaald IP adres wereldwijd gekend is als het IP adres van een hacker of bot, wordt dit IP adres ook meteen automatisch voor uw website geblokkeerd.
Beveiliging bij het aanmelden (+)
De plugin bezit een aanmeldingsbeveiliging, waardoor kwetsbare en foutieve pogingen om in te loggen meteen getraceerd worden. Dit biedt bescherming tegen hackers en bots die als administrator proberen in te loggen op uw website.
Bescherming tegen kwetsbaarheden (+)
De Sofie.be beveiliging plugin biedt u zeer veel bescherming tegen bepaalde kwetsbaarheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: bescherming van kwetsbare plugins en thema’s met beveiligingslekken, bescherming tegen de mogelijkheid voor het bewerken van bepaalde bestanden van buitenaf, een bescherming tegen de upload map, een bescherming van het bestand wpconfig.php, enzovoort. U ziet het natuurlijk meteen, de Sofie beveiliging plugin is een WordPress beveiligingspakket!

Automatische updates & management

Een andere mogelijkheid in de Sofie.be – 24/24 Monitoring – Security & Backup plugin, is het management dat de plugin te bieden heeft. Dit betekent dat de updates van thema’s, WordPress versies en plugins automatisch gebeuren. Op die manier wordt het beheer van je WordPress website veel gemakkelijker!

Voordelen van de automatische updates:

Tijd besparen via het WordPress management (+)
Doordat de updates automatisch gebeuren, kan u hiermee tijd besparen. U hoeft geen tijd meer vrij te maken tijdens uw drukke werkschema, om te checken of er nieuwe updates zijn en om deze te voltooien. Plugins en thema’s die niet (meer) gebruikt worden, kunnen verwijderd worden via de Sofie.be plugin. Door dit alles is het beheer van uw website gemakkelijker, sneller en efficiënter. 
Updates worden getraceerd (+)
Of er nu updates beschikbaar zijn omtrent een WordPress plugin, een thema, of een nieuwe versie van de WordPress CMS, de plugin van Sofie detecteert dit automatisch. Als de detectie gebeurd is, worden de updates uitgevoerd. 
Meteen beschermd tegen beveiligingslekken via updates (+)
Een update van een plugin, thema of WordPress versie bevat vaak updates tegen beveiligingslekken. Aangezien de plugin van Sofie dit meteen detecteert, wordt u meteen beschermd tegen de beveiligingslekken die via de updates opgelost worden.
PHP versie controleren (+)
Als u een oude PHP versie gebruikt, dan kan dit ook voor problemen zorgen. Sommige PHP versies worden namelijk niet meer ondersteund door WordPress, of door andere systemen. Daarom zijn ze niet meer veilig om te gebruiken. De Sofie.be plugin controleert de PHP versie die u gebruikt op regelmatige basis. Als Sofie merkt dat u een oude PHP versie gebruikt, dan is het beter om deze aan te passen naar een nieuwere versie die wel nog ondersteund wordt, zodat beveiligingslekken ook hier geen kans geven aan hackers. Sofie zal u hiervan op de hoogte brengen en dit eventueel voor u aanpassen als u dit wenst. 

Automatisch dagelijkse backups & bewaring

Een ander groot voordeel van deze WP beveiliging plugin, zijn de website backups die dagelijks genomen worden. Een backup mag natuurlijk niet ontbreken als je een website hebt. Denk maar aan iets wat fout gaat op je server, via een update, door een aanpassing die je niet meer kan terugdraaien, of nog iets anders. De kans dat je website ongewild bewerkt wordt, bestaat altijd. Daarom is het goed om altijd een backup te hebben die je nadien gemakkelijk via een simpele klik kan terugplaatsen. Sofie kan dit voor jou doen als er iets fout gaat. 

Voordelen van de backup optie:

Altijd een reservekopie van uw website (+)
Doordat de plugin elke dag een backup neemt, heeft u altijd een reservekopie die u kan terugplaatsen. Wat er ook gebeurt, u kan een backup gebruiken om uw website te herstellen.
365 dagen bewaring van de backups in onze cloud (+)
Elke dag wordt er een backup genomen. Echter wordt er niet alleen een backup genomen, maar ook wordt deze gedurende 365 dagen bewaard in onze cloud. Indien u dit wenst, kan u de backups ook automatisch zelf bewaren. Dit is mogelijk op verschillende plaatsen, zoals bijvoorbeeld in uw dropbox account.
Realtime backups voor Woocommerce (+)
Bestellingen en facturen mogen niet verloren gaan. Daarom zorgt de plugin ook voor realtime backups van je webshop met WooCommerce winkel. Van het ogenblik dat er een aanpassing wordt gedetecteerd, wordt er een nieuwe backup op de cloud bewaard.
Uw website of server vertraagt niet (+)
Ook al worden er veel backups genomen, toch vertraagt dit uw website, webshop of server niet. U zal hieromtrent geen enkele belasting ondervinden.
Een volledige of gedeeltelijke back-up kan teruggezet worden (+)
Als er een probleem is met uw website, kan Sofie een volledige back-up terugplaatsen, of een gedeeltelijke back-up. Dit betekent dat u ervoor kan kiezen om alle bestanden terug te plaatsen, of slechts 1 bestand.
Opgelet! Een website back-up is geen e-mailbackup! (+)
De WordPress beveiliging plugin van Sofie is een plugin die werkt voor uw website. Andere items die op uw server staan en beheerd worden door uw server of hosting pakket, zijn niet van toepassing bij het gebruik van deze plugin, Denk bijvoorbeeld aan e-mails. Een automatische back-up van uw mails is niet mogelijk via deze plugin. Hiervoor moet u contact opnemen met uw hosting bedrijf.

Andere voordelen van deze WordPress plugin

Bovenstaande voordelen zijn de belangrijkste van deze WordPress plugin die Sofie aanbiedt. Het is natuurlijk meer dan duidelijk dat deze plugin niet mag ontbreken voor de beveiliging en de bescherming van uw website. Echter zijn er nog meer voordelen aan deze Sofie.be – 24/24 Monitoring – Security & Backup plugin verbonden, dewelke hieronder worden vermeld.

Enkele andere voordelen van de Sofie.be plugin:

All in one beveiligingsplugin (+)
Het grote voordeel van deze plugin, is dat het een all in one plugin is, een compleet WordPress beveiligingspakket. U heeft namelijk maar 1 plugin nodig voor de beveiliging van uw website, voor de bescherming tegen aanvallen van buitenaf, voor het nemen en het bewaren van website backups en voor het automatisch updaten van thema’s, plugins en WordPress versies.
Rapportage is mogelijk (+)
Als u deze plugin aankoopt, kan er een rapport gegenereerd worden op regelmatige basis. In dit rapport leest u wat de plugin heeft betekend gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld: plugins die geupdate werden, kwetsbare logins die geblokkeerd werden, enzovoort. Het rapport is zeer uitgebreid en bevat alle informatie over hetgeen de plugin voor uw website heeft uitgevoerd, binnen een bepaalde periode. Deze periode kan 1 week zijn, 2 weken, enzovoort. Wilt u graag een voorbeeld bekijk van deze rapportage? Stuur dan zeker een bericht naar Sofie om een exemplaar in te kijken. Een rapportage gebeurt altijd in PDF formaat.
Meer websites = meer korting (+)
Als u deze plugin aankoopt voor meerdere websites, krijgt u een korting. Bij de aankoop van de plugin voor 1 website betaalt u 199 euro per jaar exclusief BTW. Dat is slechts 16,50 euro per maand. Bij de aankoop van de plugin voor 2 tot 9 websites, betaalt u 149 euro per jaar en per website exclusief BTW. Dit is slechts 12,40 euro per maand, per website. Bij het goedkoopste pakket vanaf 10 websites, betaalt u 99 euro per jaar en per website exclusief BTW. Dit is slechts 8,25 euro per maand, per website! Betalingen gebeuren enkel per jaar.
Gewoon achterover leunen (+)
Met dit WordPress beveiligingspakket kan u gewoon achterover leunen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de bescherming, de beveiliging, de backups en de updates van uw website. Het is de ideale totaaloplossing voor uw zaak, gemakkelijker kan niet!

Deze pagina delen, mailen of afdrukken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Telegram
WhatsApp
Print
Email
Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie