Soorten vastgoedtransacties waarbij een geldschieter betrokken is

Soorten vastgoedtransacties waarbij een geldschieter betrokken is

Wanneer iemand op zoek is naar een lening met hard geld, is een van de meest gestelde vragen: “Kan mijn gerichte aankoop van onroerend goed in aanmerking komen of rente trekken van een geldschieter?” Dit is een belangrijke en geldige vraag die een gedetailleerd antwoord verdient.

Voor alle duidelijkheid: voor vrijwel elke vastgoedtransactie kan een hard-money lening worden afgesloten. Er kan bijvoorbeeld een lening worden afgesloten voor de aankoop van een eengezinswoning, een meergezinswoning, commercieel onroerend goed, enz. Het is echter vermeldenswaard dat de overgrote meerderheid van hardgeldleningen in Los Angeles en elders , worden uitgegeven als hypotheken voor de aankoop van woningen.

Fix-and-Flip

Een van de meest populaire vastgoedtransacties die worden gefinancierd via hard-money-leningen zijn fix-and-flip-projecten. De leningen worden meestal gebruikt om woningen te kopen met een specifiek doel om het huis te moderniseren en het vervolgens met winst weer op de markt te brengen.

Unieke eigenschappen zullen uitdagingen opleveren

Het kan een uitdaging zijn om een ​​gerenommeerde geldschieter te vinden die bereid en in staat is om een ​​lening te verstrekken voor andere soorten onroerend goed, zoals:

• Grondaankopen;

• Industrieel eigendom (bijv. staalfabriek);

• Kerken;

• Restaurants

Een goede vuistregel is dat hoe unieker het onroerend goed is, hoe moeilijker het waarschijnlijk zal zijn om een ​​gerespecteerde en gerenommeerde geldschieter te vinden die bereid is een lening te verstrekken voor de aankoop. Waarom? Omdat de meeste kredietverstrekkers over het algemeen geïnteresseerd zijn in het bieden van ondersteuning voor eigendommen die gemakkelijker zullen worden verkocht. Dit helpt ervoor te zorgen dat de geldschieter zijn geld eerder vroeger dan later terugkrijgt, zelfs als de lener plotseling besluit zich terug te trekken uit het project of niet in staat is om de lening af te betalen.

Hardgeldleningen voor de verkoop van onroerend goed

Hoewel het een grotere uitdaging is om een ​​gerenommeerde geldschieter te vinden voor meer unieke onroerendgoedtransacties, is het de moeite waard om op te merken dat als u een onroerend goed op de markt heeft geïdentificeerd dat wordt verkocht via een onroerendgoedverkoop, u mogelijk een lening in Los Angeles en elders kunt krijgen met minder obstakels vergeleken met, laten we zeggen, de aankoop van een restaurant. Dit komt omdat sommige geldschieters met hard geld ook leningen kunnen verstrekken terwijl een landgoed het erfrechtproces doorloopt. Dit is een belangrijke dienst, aangezien de langstlevende erfgenamen in veel gevallen geld moeten lenen om uitstaande schulden en verplichtingen die verbonden zijn aan de nalatenschap van een overleden dierbare te betalen. Geldverstrekkers met een hard geld kunnen een lening verstrekken die is beveiligd door het onroerend goed dat door erfrecht gaat. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit soort hulp doorgaans niet wordt aangeboden door traditionele kredietverstrekkers zoals een kredietvereniging of bank.

Op zoek naar een lening met een hard geldbedrag in Los Angeles of een andere grote stad in Zuid-Californië? Je hebt opties en zou eerder dan later actie moeten ondernemen.

Bron: George N Anderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie