Specificaties voor de Nokia MD 8 en MD 9 Mini Speakers

Specificaties voor de Nokia MD 8 en MD 9 Mini Speakers

Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de Nokia MD8 mini-speaker van de Chinese groothandelsmarkt. Sommige specificaties omvatten afmetingen van 121 x 42 x 29 mm. Het gewicht is gesteld op 120 gram inclusief de batterijen. De kabellengte is 750 mm en heeft een 3,5 mm audioconnector. De meeste gadgets komen in de kleur zwart met een voeding via de drie triple “A” batterijen. De bedrijfstijd is een indrukwekkende veertig uur in draf en de frequentierespons varieert van 300 HZ tot 15000 HZ. Het luidsprekervermogen van de MD 8 is ongeveer 2 x 1 Watt. Een “signaal-ruis”-verhouding van ongeveer 90 dB is redelijk acceptabel samen met een maximaal geluidsdrukniveau van 78 Db. De gadget wordt ook geleverd met een adapter en de eerste batterijen.

De Nokia MD9

De Nokia MD 9 speaker is extreem licht van gewicht en kan toch een krachtig geluid produceren. De 30 mm driver is verantwoordelijk voor een significante verbetering van de geluidskwaliteit. De OMNI directionele geluidseenheid heeft een ingebouwd versterkersysteem. De statusindicator stelt de gebruiker in staat om het gebruik en andere essentiële aspecten van de operatie te identificeren. Met een “plug and play”-systeem kan de gebruiker verbinding maken met verschillende apparaten met behulp van de 3,5 mm-stekker. De gadget heeft ook een FM-radioantenne.

Het stroomverbruik van de telefoon is erg goed en de eigenaar kan tot 50 uur muziek luisteren met gewone Triple “A”-batterijen. Met slechts 90 gram is dit een van de lichtste gadgets die momenteel op de markt zijn. Met een AV-stekker kan de gebruiker naar behoefte verbinding maken met andere adapters. De standaard kleur is zwart of rood maar niets zegt dat dit in de toekomst niet aangepast zal worden. De “signaal-ruis”-verhouding is ongeveer 70 decibel. Dit is behoorlijk indrukwekkend voor een gadget dat geen aanspraak maakt op grote technologische hoogstandjes. Dit weerlegt een van de theorieën dat de Chinese markt geen gadgets kan produceren met hoogwaardige specificaties.

Bron: Atanu Shaw

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie