Sportactiviteiten voor kinderen: waarom je voor squash zou moeten kiezen

Sportactiviteiten voor kinderen: waarom je voor squash zou moeten kiezen

Squash is een van de meest onderscheidende spellen omdat het door iedereen kan worden gespeeld, zelfs door kinderen! In werkelijkheid wordt squash gewoon een van de beste sportactiviteiten voor jongeren. Het heeft veel gezondheidsvoordelen en verschillende eigenschappen die de ouders dwingen om hun kinderen aan te moedigen deze sport te beoefenen. Laten we eens kijken waarom squash een van de beste sportactiviteiten voor kinderen wordt.

Wist je dat squash wordt aangeprezen als een van de beste sporten als het gaat om fysieke fitheid en gezondheid? Volgens het Forbes Magazine is squash absoluut de gezondste sport die de laatste tijd wordt gespeeld. Toch kan squash worden beschouwd als een van de gezondste sporten voor jongeren en volwassenen. In lekentermen gezegd, is squash nuttig voor het hart en de longen, omdat er veel verplaatsingen zijn. Ook verbetert squash de flexibiliteit in het lichaam van de speler, omdat hij behendig moet manoeuvreren om de bal te raken. Een toevoeging om op te merken is dat het ook de hand-oogcoördinatie en de reactietijd van de speler verbetert. Bovendien zorgt het voor cardiovasculaire conditie van de speler en verbrandt het extra calorieën (517 calorieën in slechts dertig minuten in overeenstemming met Cliffe). Het is ook een geweldige activiteit vanuit psychologisch perspectief en waarschijnlijk een van de beste stressverlagers.

Als je een levendig kind hebt, wil je ze zeker leren squashen. Squash wordt beschouwd als een van de beste sportactiviteiten voor jongeren.

Het is soms moeilijk voor kinderen om zich aan te passen in de sociale wereld. Voor de jongeren die verlegen zijn om vrienden te maken of op school worden lastiggevallen, kan de omgeving van de squashbanen geweldig zijn. Een squashbaan is een van de beste plekken waar je vrienden kunt maken. Niet alleen vergroot squash het zelfvertrouwen van het kind, het kan hem ook helpen vrienden te vinden die zijn eigen interesses delen. Squash is een niet-gewelddadig spel, in tegenstelling tot rugby of voetbal, waarbij extreme ruigheid en tackelen betrokken kunnen zijn; daarom kan het een van de beste sociaal gezonde sporten voor kinderen blijken te zijn.

Ouders moedigen hun kinderen aan om lid te worden van tal van junior squashclubs, omdat ze zeker zijn van de veiligheid van hun kinderen. Uitgerust met de uitrusting en gekleed volgens het spel, zijn de kinderen in volkomen veilige handen. De beschermende uitrusting, die normaal gesproken wordt geadviseerd door zowel sportcoördinatoren als ouders, zal helpen om kinderen te beschermen tegen verwondingen, vooral op de meest gevoelige gebieden zoals de ogen. Niet alleen dat, het kan ook helpen om kinderen te beschermen tegen ruzies en andere ongelukken die tijdens het spelen kunnen gebeuren. Dit maakt squash een van de veiligste sportactiviteiten voor kinderen.

Squash is een geweldige sport die gespeeld kan worden door kinderen van alle leeftijden en vaardigheden. Het is leuk, veilig en kan zeer gunstig zijn voor uw kinderen. Dus als je kinderen zich vervelen en alleen maar de tijd willen verdrijven met het spelen van computerspelletjes of tv kijken, moedig hem dan aan om in plaats daarvan lid te worden van een squashgroep. Uw kind zal u daar later dankbaar voor zijn.

Bezoek de Harrow Squash Shop voor de uitrusting voor uw kinderen en uzelf.

Bron: Johnathon Stevens

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie