Spy Gadgets Dilemma’s: jammen of niet jammen?

Spy Gadgets Dilemma’s: jammen of niet jammen?

Heel wat mensen hadden gedacht dat de spionagegadgets die ze in filmkaskrakers en thrillers zien, buitengewoon redelijk zouden worden en op de markt verkrijgbaar zouden zijn, zodat iedereen ze kan bestellen bij gespecialiseerde gadgetwinkels of bij online winkels. Deze apparaten zijn enorm populair geworden, niet alleen voor wetshandhavers en privédetectives, maar ook voor huiseigenaren, bedrijfseigenaren en alle personen die beveiligings- en bewakingstools nodig hebben.

De meest voorkomende spionagegadgets zijn vermomde of verborgen camera’s en opnameapparaten die worden gebruikt om foto’s, video’s en geluid vast te leggen tijdens beveiligingsbewakings- en bewakingswerkzaamheden. Maar dat is niet het enige gebruik voor spionagegadgets. Apparaten zoals signaalstoorzenders worden ook geclassificeerd in de spionage-gizmo-categorie, hoewel ze technische variaties in functie hebben, zoals u in het volgende zult ontdekken.

Jammen met signaalstoorzenders

Storingsapparaten komen ook regelmatig voor in spionage- en actiefoto’s. Afhankelijk van de situatie, zouden helden of schurken eenvoudig een schakelaar op een apparaat of console indrukken om te voorkomen dat hun tegenstanders een oproep zouden plaatsen, een ander apparaat zouden activeren of een bom zouden laten afgaan. Op andere scènes worden stoorzenders gebruikt om radio- en andere communicatiesignalen te onderbreken en om radar- en andere richtingssystemen weer te geven. Mensen zouden verbaasd zijn te weten dat de spionagegadgets die ze in deze films zien, momenteel in de handel verkrijgbaar zijn.

Technisch gezien zenden stoorzenders een specifieke ‘ruis’-frequentie uit die zich zal bemoeien met een geselecteerd signaal of frequentiebereik. Er zijn apparaten die de signalen van mobiele telefoons in de DMA-, GSM-, DCS- en 3G-banden binnen een bereik van veertig meter of meer zullen onderbreken zonder de correcte werking van andere elektronische gadgets te onderbreken.

Andere stoorzenders zijn gemaakt voor het frequentiebereik van 2,4 tot 2,5 GHz en zouden alle wifi-signalen blokkeren met een goed uitschakelbereik van ongeveer tien meter. Anderen zijn apparaten die L1- en L2-gps-signalen binnen een straal van 10 meter door elkaar gooien, waardoor alle gps-trackers waardeloos worden.

Aandachtspunten voor het kopen van signaalstoorzenders

Dit soort apparaten zijn coole apparaten om in je gadgetarsenaal te hebben, maar voordat je eropuit trekt om een ​​set voor jezelf te kopen, zijn er specifieke zorgen die je moet maken en begrijpen voordat je actie onderneemt. Het belangrijkste is dat u het type dat u voor een bepaald doel zult gebruiken, moet waarderen en kennen. Zoals eerder besproken, zijn signaalstoorzenders ontworpen voor een specifiek frequentiebereik dat wordt overwogen. Dus als het uw behoefte is om wifi-signalen van uw thuis- of bedrijfsmultinational te dempen, dan is het misschien dom om een ​​GPS-signaalstoorzender te kopen en deze om deze reden te gebruiken.

Voordat u deze typen koopt, moet u duidelijk begrijpen dat hoewel deze apparaten over het algemeen legaal zijn om te bezitten en te gebruiken in uw eigen huizen en eigendommen, het gebruik van signaalstoorzenders in openbare ruimtes in de meeste landen niet legaal is, afgezien van het leger, wetshandhavers en andere Fed-agentschappen. De Amerikaanse Federal Communications Commission beschouwt stoorfrequenties van omroepen voor openbaar gebruik als openbare inbraak. In andere landen waar mogelijk misbruik door terroristen is om militaire signalen te onderbreken, is het gebruik van dit type juist illegaal. Het is daarom belangrijk om de juridische aspecten van het gebruik ervan te begrijpen voordat u ze aanschaft.

Andere punten waarmee u rekening moet houden voordat u signaalstoorzenders aanschaft, is het stroom- en werkdekkingsgebied waar de storingsfrequenties zullen worden gebruikt. Verplaatsbare versies en versies in zakformaat zijn voldoende om een ​​kamer te bedekken, maar je hebt sterkere apparaten nodig als je een groter gebied of zelfs een heel gebouw moet bestrijken.

Waar en wanneer moet je signaalstoorzenders gebruiken?

Signaalstoorzenders kunnen worden gebruikt in uw eigen huizen, bedrijven en andere eigendommen. Het volgende beschrijft bepaalde locaties en eventualiteiten waar het het beste zou kunnen zijn om signaalstoorzenders te gebruiken.

* Bibliotheekbibliotheken zijn plaatsen voor studie en onderzoek en niet om met vrienden op je mobiele telefoon te praten. De geluiden die worden gegenereerd door de beltonen, berichttonen en de ratelende stemmen kunnen mensen die aanwezig zijn bij hun onderzoek onderbreken. Voorkom dat deze vervelende mensen overlast veroorzaken door ze te gebruiken.

* Collegezalen – Een collegezaal is een andere plaats om te leren en voor de academie, dus het kan een enorme last en afleiding zijn voor andere wetenschappers als mensen blijven sms’en, surfen en hun mobiele telefoons gebruiken terwijl een lezing doorgaat. Snijd ze er mee af.

* Examenzalen – Technologie is zo stijlvol geworden dat zelfs valsspelers ingenieuze methoden vinden om te spieken bij examens met hun mobiele telefoons en andere mobiele apparaten. Voorkom dat deze valsspelers hun zin krijgen door hun mobiele telefoon of wifi-signalen af ​​te sluiten met stoorzenders.

* Overheidsgebouwen – In bepaalde openbare ruimtes en Fed-faciliteiten is het gebruik van mobiele telefoons en internettoegang verboden vanwege bepaalde beveiligingsvereisten. Zorg ervoor dat dit wordt gevolgd door het installeren van signaalstoorzenders in lobby’s en andere beveiligde ruimtes.

* Rusland – Het gebruik van GPS-signaalstoorzenders is welkom in dit land, aangezien de meeste gebruikers de voorkeur geven aan Ruslands eigen versie van GPS.

* Kantoren – Onderzoek heeft aangetoond dat de potentie van werknemers ernstig wordt verminderd door hun ongecontroleerd gebruik van mobiele telefoons en andere mobiele apparaten. Voorkom dat ze misbruik maken van hun rechten en focus op hun werk door ze te storen.

* Auto – Als u vermoedt dat uw auto is afgeluisterd met een GPS-tracker, of waarschijnlijk zal worden, zou een GPS-stoorzender geweldig zijn om ervoor te zorgen dat uw bewegingen niet worden gevolgd.

* Oorlogstijd – Moderne oorlogsvoering maakt gebruik van de voordelen van GPS, mobiele telefoons en internettechnologieën. Legers kunnen een voordeel behalen ten opzichte van hun vijanden door gebruik te maken van verschillende soorten signaalstoorzenders.

Stop oncontroleerbare gsm- en internetgebruikers door hun bron af te sluiten door signaalstoorzenders in te zetten. Verdedig uw privacy tegen bugs of GPS-trackers door hetzelfde te gebruiken. Desalniettemin moeten gebruikers en potentiële kopers, ondanks hun coolheid, eerst een of twee punten in overweging nemen, vooral met betrekking tot het rechtmatige gebruik van deze apparaten, en volledig gebruik maken van deze prachtige constructies.

Bron: Rose Li

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie