Stappen om de 2932-fout in Microsoft Office te herstellen

Stappen om de 2932-fout in Microsoft Office te herstellen

De 2932-fout wordt normaal gesproken weergegeven wanneer u Microsoft Office 2000 probeert bij te werken met het pakket “Service Release 1”. Er zijn bepaalde redenen waarom deze fout wordt weergegeven, waaronder het proberen om dit op een NTFS-bestandssysteem te installeren, of het niet hebben van de juiste gebruikersrechten om het te installeren. U kunt deze fout vrij eenvoudig oplossen als u in staat bent om de verschillende problemen die deze fout veroorzaken, op te lossen.

De 2932-fout wordt normaal in dit formaat weergegeven:

Interne fout 2932: neem contact op met de productondersteuning voor hulp.

Het eerste dat u moet doen om deze fout te verhelpen, is door het Office 2000 SR1-pakket van internet te downloaden en op uw harde schijf te plaatsen. In veel gevallen zal de functie “Windows Update” dit bestand beschadigen of het verkeerde downloaden, waardoor het onmogelijk wordt voor uw computer om het te gebruiken. Door het pakket rechtstreeks naar uw harde schijf te downloaden en het vervolgens op die manier te installeren, zal uw pc soepel en effectief werken; en zou de 2932-fout in zijn sporen kunnen stoppen.

Nadat je dat hebt gedaan, moet je kijken om de instelling “DisablePatch” in het register toe te passen. Deze instelling voorkomt in feite dat uw computer verschillende “patch”-softwareprogramma’s op uw pc kan installeren, waaronder Office 2000 SR1. Om dit te doen, moet u “RegEdit.exe” laden vanuit C:WindowsSystem32 en vervolgens de waarde van deze instelling wijzigen om deze toe te passen.

Als u dit doet, moet u ook een “registeropruiming” gebruiken om beschadigde registerinstellingen te herstellen die dit type fouten in de registerdatabase zouden kunnen veroorzaken. Een registeropschoonprogramma is een softwaretool die is ontworpen om uw pc te scannen en de verschillende fouten die fouten en problemen veroorzaken, op te lossen. Niet veel mensen realiseren zich dit, maar de “registerdatabase” van uw pc kan veel problematische bestanden bevatten, waardoor deze niet in staat is om de bestanden te lezen die nodig zijn om te worden uitgevoerd. De registerdatabase van uw systeem slaat in principe alle instellingen en opties op die Windows nodig heeft om soepel te werken, en wordt voortdurend gebruikt om verschillende instellingen voor uw systeem op te roepen. Helaas wordt deze database voortdurend op de verkeerde manier opgeslagen, waardoor Windows veel fouten en andere problemen veroorzaakt. U kunt dit probleem oplossen door een ‘registeropruimer’ te gebruiken om een ​​van de beschadigde registerinstellingen die problemen veroorzaken te herstellen.

Bron: Katie Martins

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie