Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Stappen om uw Apple-activeringsslot te omzeilen

Apple-activeringsslot is een beveiligingsfunctie waarmee u uw informatie op een veilige plaats kunt bewaren voor het geval u uw iPhone of iPad kwijtraakt of kwijtraakt. Als iemand anders ongeautoriseerde toegang tot uw telefoon krijgt, beveiligt het activeringsslot uw hardware. Het idee is om te voorkomen dat dieven dit apparaat stelen. In dit artikel gaan we uitzoeken hoe u dit activeringsslot kunt omzeilen voor het geval u het vergeet. Lees verder om meer te weten te komen.

Wat is een activeringsslot?

In eenvoudige bewoordingen is het activeringsslot een van de meest populaire functies die door Apple zijn geïntroduceerd. Het doel van de code is om het apparaat te vergrendelen bij verlies of diefstal. Zodra de vergrendeling is ingeschakeld, is het een fluitje van een cent om je telefoon op afstand te vergrendelen via iCloud.

Met deze vergrendelingsfunctie kunt u uw iPhone en iPad veilig houden. Afgezien hiervan helpt deze functie u uw apparaat te volgen om u te helpen het vrij gemakkelijk te herstellen. Als iemand ongeautoriseerde toegang tot uw iPhone of tablet krijgt en de persoon verbindt de handset met internet via Wi-Fi, kan Apple u helpen te weten waar de telefoon wordt gebruikt.

Een ander groot voordeel van activeringsslot is dat u hiermee al uw gegevens vanuit uw luie stoel kunt verwijderen. Daarom heeft de dief geen toegang tot de gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen, waaronder uw berichten, documenten en andere gegevens. Bovendien hebben ze geen toegang tot de gegevens die op iCloud zijn opgeslagen.

Afgezien hiervan is de functie ook toegankelijk op de Apple Watch en op de Mac. Laten we zonder verder oponthoud kijken hoe u het activeringsslot op uw apparaten kunt omzeilen.

Als je de vergrendeling op je iPad of iPhone wilt omzeilen, zorg er dan voor dat je over belangrijke informatie beschikt.

Uw Apple ID-e-mailadres en wachtwoord moeten toegankelijk zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op het apparaat met de inloggegevens. Zorg ervoor dat u deze referenties heeft.

U moet ook toegang hebben tot de vier- of zescijferige code voor het vergrendelscherm. Als u uw apparaat nog niet hebt gewist, verschijnt het toegangscodescherm in plaats van het activeringsvergrendelingsscherm.

Hieronder vindt u enkele van de eenvoudige stappen die u kunt volgen als u het activeringsslot op uw apparaat wilt omzeilen:

  • Zet je apparaat aan
  • Stel uw telefoon in door de aanwijzingen op het scherm te volgen
  • Voer de inloggegevens in om in te loggen
  • Nadat u de details hebt ingevoerd, gaat het installatieproces verder
  • Nadat het apparaat is ingesteld, kunt u op het pictogram met de naam instellingen tikken
  • Kies bovenaan het scherm de banner voor de gebruikersnaam
  • Ga naar de onderkant van het scherm en tik op uitloggen
  • Voer uw Apple ID en wachtwoord nogmaals in
  • Kies bovenaan het scherm voor “Uitschakelen”

U kunt dus zien dat het vrij eenvoudig is om het activeringsslot op uw Apple iPhone of iPad te omzeilen. Het enige dat u hoeft te doen, is de instructies in dit artikel volgen.

Bron: Nigunim Stark

  • Gerelateerde Tags: