Stapsgewijze handleiding voor Bitcoin-investeringen

Stapsgewijze handleiding voor Bitcoin-investeringen

Nou, zoals met bijna alles in het leven – zo niet alles -, moet je het kopen voordat je erin kunt investeren. Investeren in Bitcoin kan een hele uitdaging zijn, en dat is als je de stap niet voor je hebt vastgelegd.

Eerst moet je weten dat Bitcoin een soort cryptocurrency is, een van de allereerste digitale valuta, die werd uitgevonden, ontworpen en ontwikkeld door Satoshi Nakamoto, en in 2009 voor het publiek werd vrijgegeven.

En vanaf dat moment zijn zowel updates als verbeteringen aangebracht door een netwerk van zeer ervaren ontwikkelaars en is het platform gedeeltelijk gefinancierd door de Bitcoin Foundation.

Aangezien bitcoin een hot topic is geworden en veel mensen erin investeren, kan het geen kwaad als u ook wat digitale rijkdom krijgt. Interessant om op te merken, in 2012 waren Bitcoin-bedrijven slechts in staat om $ 2,2 miljoen op te halen.

Ondanks de prijsdaling dit jaar, blijft de cryptocurrency groeien bij zowel gebruikers als handelaren die het als betaling accepteren.

Dus hoe kun je deel uitmaken van de actie? Investeren in Bitcoin voor de gemiddelde Joe kan eenvoudig zijn, hij koopt gewoon wat rond.

Het kopen van het vandaag is eenvoudig gemaakt, met veel bedrijven in de Verenigde Staten en overal die betrokken zijn bij de aan- en verkoopactiviteiten.

Voor Amerikaanse investeerders is Coin Base de gemakkelijkste oplossing, een bedrijf dat BTC aan mensen verkoopt tegen een opslag die meestal rond de 1% ligt boven de huidige marktprijs.

Als u traditionele uitwisseling wilt, is Bit Stamp misschien een betere optie, omdat u met gebruikers niet alleen handelt met het bedrijf, maar ook met gebruikers.

Het bedrijf treedt alleen op als tussenpersoon. De liquiditeit is hoger en u kunt bijna altijd een andere persoon vinden om de andere kant van uw handel te nemen.

De kosten beginnen bij 0,5% en gaan helemaal naar beneden tot 0,2% als u de afgelopen 30 dagen meer dan $ 150.000 heeft verhandeld. Al deze zijn al op hun eigen manier, investeringsmedia, want hoe meer u BTC koopt, hoe meer winst u zult maken als u ervoor kiest om het op te slaan of door te verkopen aan andere traditionele kopers tegen een hogere prijs dan degene die u kocht met de echte bedrijven.

U kunt bitcoins ook op een andere manier kopen dan om te wisselen. Een van de meest populaire routes voor zo offline is de Local Bitcoins, een website die u koppelt aan potentiële kopers en verkopers. Bij het kopen worden de munten vergrendeld voor de verkoper in de escrow, van waaruit ze alleen aan kopers kunnen worden vrijgegeven.

Maar het offline kopen van bitcoins moet met wat extra voorzorgsmaatregelen gebeuren, die altijd gebruikelijk zijn, zoals je zou doen wanneer je een vreemde ontmoet. Ontmoet overdag op een openbare plaats en neem indien mogelijk een vriend of vriendin mee.

Bitcoin is op dit moment ongeveer het populairste online. Investeerders en durfkapitaalbedrijven wedden dat het een blijvertje is. Voor de gemiddelde Joe zijn er veel manieren om te investeren en te kopen van Bitcoin.

In de VS zijn de meest populaire wegen Coin Base, Bit Stamp en Local Bitcoins. Elk heeft zijn voor- en nadelen, dus doe je onderzoek om de beste pasvorm voor jou te vinden.

Bron: Robert Smith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie