Stapsgewijze handleiding voor Bitcoin-mijnbouw voor beginners

Stapsgewijze handleiding voor Bitcoin-mijnbouw voor beginners

Bitcoin Mining is het verifiëren van transacties die plaatsvinden op elke Blockchain. Dit geeft geldigheid aan elke transactie en deelt de transactie vervolgens openbaar via het peer-2-peer-netwerk zodat iedereen het kan zien. Bitcoin-mijnwerkers zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor de verificatie en goedkeuring van elke transactie voordat deze aan een blok wordt toegevoegd om een ​​blockchain te creëren. Zodra een miner het volgende blok op de blockchain plaatst, kan hij / zij een beloning claimen die meestal in de vorm van bitcoins is. Hoe meer wiskundige berekeningen je oplost, hoe meer beloning.

U hoeft geen professionele softwareontwikkelaar of codeur te zijn om deel te nemen aan Bitcoin-mining. Hieronder vindt u een eenvoudig te volgen stapsgewijze handleiding voor een beginner in het minen van Bitcoin.

Koop een Bitcoin-mijnhardware

Bitcoin-mijnbouwhardware

De mijnwereld wordt steeds complexer naarmate er meer rekenkracht wordt gebruikt in de mijnbouw. Hoe hoger het mijnbouwniveau, hoe moeilijker het is om winst te maken omdat de investering in hardware zo hoog is. Bitcoin-mining is zeer concurrerend en u moet voldoende onderzoek doen voordat u in hardware investeert. Eerder was het mogelijk om uw persoonlijke CPU te gebruiken om Bitcoins te minen, maar met de complexiteit van mijnbouw is deze methode niet langer levensvatbaar. U moet een speciaal gebouwde computer kopen waarvan het hoofddoel bitcoin-mining is.

Een Bitcoin-portemonnee aanschaffen

Bitcoin-portemonnee

U moet een portemonnee hebben die lokaal of online is om uw digitale valuta op te slaan. Een portemonnee wordt geleverd met een openbaar portemonnee-adres en een privésleutel of wachtwoord, wat de belangrijkste details zijn om op te merken. Als uw portemonnee door uzelf wordt gehost, heeft u een kopie van het bestand wallat.dat nodig om te voorkomen dat u uw investering verliest. Het fungeert als een back-upportemonnee als er iets ongelukkigs met uw machine gebeurt. Men kan zelfs portemonnees krijgen voor hun mobiele apparaten. De sterk aanbevolen portemonnee is de zelf-gehoste of lokaal gemaakte portemonnee.

Zoek een zwembad om mee te doen

Mijnbouwbad

Het wordt aanbevolen dat je lid wordt van een mijnpool of ervoor kiest om solo te minen. Een mining pool is een groep miners die samenkomen om middelen te delen en de beloningen te delen. Een pool garandeert u snellere opbrengsten als u uw rekenkracht combineert voor betere resultaten. Elke pool heeft zijn eigen regels, beloningsmethode en de kosten die in rekening worden gebracht voor mijnbouw. U moet er een vinden die het beste bij uw behoeften past. Mijnbouw alleen is complex en u zult misschien nooit enig rendement op uw investering behalen.

Download mijnbouwsoftware voor uw computer

Mijnbouwbad

Er zijn verschillende gratis mijnprogramma’s, afhankelijk van de hardware die u gebruikt. Het mijnprogramma helpt bij het bewaken en besturen van uw hardware. Enkele veel voorkomende mijnprogramma’s zijn CGminer, BFGminer en EasyMiner. Als u zich in een zwembad bevindt, is het raadzaam deze te raadplegen bij het aansluiten van uw zwembad op uw programma. De programma’s worden uitgevoerd in een opdrachtregel en hebben mogelijk een batchbestand nodig om correct te starten.

De mijne

Na dat alles ben je klaar om te gaan. Voer uw mijnprogramma uit en begin met het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw pool. U zult merken dat uw machine langzamer gaat werken terwijl de mijnwerker werkt.

Het is erg belangrijk om de temperaturen goed in de gaten te houden, aangezien de software uw hardware warm maakt. Sommige programma’s zoals SpeedFan kunnen de temperatuur onder controle houden. U wilt niet het risico lopen uw investering letterlijk op te blazen voordat u begint te werken. Na een tijdje moet u controleren hoeveel u verdient om te zien of uw investering de moeite waard is om door te gaan.

Bron: Navtej Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie