Start-ups op weg naar Blockchain-technologie in 2018!

Start-ups op weg naar Blockchain-technologie in 2018!

Start-ups op weg naar blockchain-technologie in 2018!

De eerste toepassing van blockchain-technologie die wereldwijde aandacht heeft gekregen, is Bitcoin, de eerste digitale valuta. Blockchain creëert een gedecentraliseerd grootboek dat werkt op het netwerk van slimme contracten. De blockchain kan een hoge beveiliging bieden door het concept van openbare en privésleutels voor authenticatie te gebruiken. Dat concludeert dat blockchain-technologie kan worden gebruikt in elke branche waar een waarde wordt uitgewisseld. Deze technologie heeft veel meer toepassingen dan alleen cryptocurrencies.

Hieronder staan ​​​​de lijsten met start-ups die in de toekomst verandering zullen brengen –

Agrello

Het is een Ests bedrijf. Aangezien slimme contracten het gigantische onderdeel zijn van de cryptocurrency- en blockchain-operaties, hoopt Agrello een revolutie teweeg te brengen in hen

Het is bedoeld om juridische documentatie te combineren met kunstmatige intelligentie om slimme contracten voor het grote publiek te brengen zonder uitgebreide blockchain-ervaring. Agrello’s creëert een interface waarmee gebruikers eenvoudig hun eigen juridisch bindende slimme contracten kunnen maken via het Ethereum-netwerk. Hiervoor hoeven ze geen uitgebreide programmeerervaring of juridische kennis te hebben.

Elastos

Elastos begon in 2000. Het richt zich op het ontwikkelen van een internetbesturingssysteem dat het internet opnieuw decentraliseert met blockchain. Het produceert een veilig nieuw besturingssysteem (Dapps) dat peer-to-peer draait zonder gecentraliseerde controle. Het is erop gericht om digitale activa zeldzaam, herkenbaar en verhandelbaar te maken.

Everex

Everex is van plan om de mensen die geen toegang hebben tot standaard financiële instellingen, de kans te bieden om diensten zoals valutawissel, microfinanciering enz. te gebruiken. Ze zullen een platform creëren met behulp van blockchain-technologie genaamd “cryptocash”. Gebruikers kunnen hun lokale valuta omzetten in cryptocash via het Everex-platform. Dit cryptocurrency-token zal gelijk zijn aan de gespecificeerde fiat-valuta.

Puregold.io

Puregold, opgericht in 2010, wordt de eerste betalingsgateway die een cryptocurrency gebruikt die wordt ondersteund door goud. De naam van de gateway heet “PG_PAY”. Dit omvat verschillende betaalterminals, Gold ATM’s en mobiel geldtransacties met hoge veiligheid. Het team van Puregold gebruikte de Ethereum-blockchaintechnologie en creëerde met succes een e-commerce goudbedrijfsnetwerk van door goud ondersteunde cryptovaluta

Er komen veel toepassingen van blockchain naar voren om de dingen beter georganiseerd en veiliger te maken.

Ga voor meer artikelen naar – http://cryptonewsusa.com
Ontvang Ethereum & Bitcoin Blockchain-nieuws!

We bieden dagelijkse updates over cryptocurrencies. U kunt uw opmerkingen volgen en geven over –
Facebook – https://www.facebook.com/cryptonewsusa/
Twitter- https://twitter.com/Crypto_NewsUSA
Insta – https://www.instagram.com/cryptonewsusa/

Bron: Mike Sordin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie