Start uw internetmarketingbedrijf op de snelle, gemakkelijke en pijnloze manier

Start uw internetmarketingbedrijf op de snelle, gemakkelijke en pijnloze manier

Als je net begint om geld te verdienen op internet, dan zal dit artikel je veel tijd, geld, frustratie en giswerk besparen.

Hier is waarom:

De sleutel om snel en gemakkelijk geld te verdienen op internet, zonder gedoe… is om gewoon iets te verkopen aan een markt die het moeilijk heeft nodig hebben van iets.

Bijvoorbeeld:

Ik heb een familielid met heel erg astma. Zo erg dat hij soms naar een ziekenhuis moet en in een zuurstoftent moet worden gestopt om te ademen.

En laat me je vertellen, hij is wanhopig op zoek naar iets — iets — dat zijn symptomen zal verlichten.

Hier is nog een voorbeeld:

Er zijn eenzame mensen over de hele wereld die wanhopig op zoek zijn naar een date of iemand om contact mee te maken.

Sommige van deze mensen zouden letterlijk alles doen om iemand te vinden om van te houden en geliefd te worden, en zijn bereid duizenden dollars te besteden aan boeken en bronnen over dit onderwerp.

Een ander voorbeeld zijn mensen die op het punt staan ​​een baby te krijgen.

Dit is een enorm emotionele periode waarin mensen zowel bang als opgewonden zijn en actief op zoek zijn naar antwoorden op honderden vragen.

Zie je het idee hier?

Probeer geen dingen te verkopen aan mensen die slechts marginaal geïnteresseerd zijn in een onderwerp of slechts een klein beetje last hebben van een probleem.
Ga voor mensen die ergens emotioneel en zelfs irrationeel over zijn — zoals gezondheidsproblemen, een speciale hobby (golf is bijvoorbeeld een zeer gepassioneerde markt) of een sociaal probleem.

Geloof me, als je een markt kunt vinden van mensen die een brandend verlangen of behoefte aan iets hebben, kun je bijna niet falen als je ze het juiste product voor dat verlangen of die behoefte verkoopt.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie