Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Sterke en zwakke punten van Microsoft Xbox 360

Het kiezen van een gameconsole kan een zeer ontmoedigende taak zijn. Als je geen idee hebt en vastzit tussen verschillende gameconsoles, zal dit artikel je helpen beslissen. Mijn vorige artikel besprak de voor- en nadelen van Nintendo Wii, en nu zal ik je de sterke en zwakke punten van Microsoft Xbox 360 laten zien. Dit zal je helpen bepalen of Xbox de juiste console voor jou is of niet.

Kracht:

Natuurlijk weet elke Xbox-gebruiker dat de grootste kracht van Microsoft de Halo-saga is. Ik vraag me af of Microsoft nog steeds zal blijven deelnemen aan de game-oorlog, als Halo niet een enorme hit was geweest voor de meeste gamers. Dit is ook de reden waarom Microsoft een boost heeft gekregen als het gaat om consoles.

Een andere bekende kracht van Xbox zijn hun middelen. Onder Microsoft, dat tegenwoordig het grootste bedrijf ter wereld is, kunnen we verwachten dat ze miljarden te besteden hebben om van hun product een van de beste te maken.

Ten slotte hebben ze een indrukwekkende ondersteuning van derden die games voor hen zal ontwikkelen. We weten dat games de console in leven houden, en zo veel verbinding, Xbox heeft tonnen titels voor alle soorten spelers.

Zwakheid:

Afgezien van Halo heeft Xbox geen fenomenale games. Het lijkt erop dat ze meer moeten werken aan softwareontwikkelingen in plaats van hun gameproduct te promoten of te verbeteren.

Dit zijn de zwakke en sterke punten van Xbox. Ik hoop dat deze informatie voldoende is om u te helpen beslissen welke de juiste is om te kopen. Houd er altijd rekening mee dat de echte sterke punten van een gameconsole in de ogen van de speler liggen, dus kies verstandig wanneer u er een zoekt.

Kijk uit voor mijn laatste artikel over de zwakke en sterke punten van gameconsoles. Ik zal het hebben over een andere krachtpatser genaamd Playstation.

Bron: Tiffany Windhurst

  • Gerelateerde Tags: