Sterke en zwakke punten van op Android gebaseerde applicaties

Sterke en zwakke punten van op Android gebaseerde applicaties

De Android-wereld heeft een opmerkelijke ontwikkeling geregistreerd op het gebied van gebruikersbestand en applicaties. Sommige Android-applicatie- en programmeerbedrijven hebben klaarblijkelijk crackerjack-applicaties ontwikkeld op dit platform. In vergelijking met iOS is Android het meest gebruikte besturingssysteem. Maar veel van de concepten zijn relatief nieuw in dit besturingssysteem en de ontwikkelde applicaties zijn kwetsbaar voor https-defecten. Waar licht is, is ook duisternis, dus er zijn veel voor- en nadelen van op Android gebaseerde applicaties.

Voordelen van op Android gebaseerde applicaties

Multitasking: op Android gebaseerde applicatie-ontwikkeling is multitasking. Een gebruiker kan dus twee of meer dan twee applicaties tegelijk gebruiken. Dit maakt het streamen via de sociale accounts en het luisteren naar liedjes mogelijk.

Waarschuwingen en meldingen: het is onmogelijk dat een Android-applicatie een nieuwsupdate mist. De reden hierachter is dat meldingen direct op het startscherm vallen. De gemiste oproepen worden gemeld door de LED-flitser.

Open source-applicaties: de Android-wereld zit vol met lakhs van applicaties en ze zijn helemaal gratis. Duizenden games-entertainment-apps zijn gratis in de Android-wereld.

Meer smartphones die op Android werken: Grote smartphonegiganten, namelijk HTC, Motorola, Sony Ericsson gebruiken de Android-applicaties. De gebruiker kan de Android-smartphone naar eigen keuze vrij gebruiken. Terwijl iOS alleen beperkt is tot Apple.

Eenvoudig te gebruiken functionaliteiten: De ROM kan eenvoudig worden geïnstalleerd en aangepast van de Android-gebaseerde smartphones. Naast de beschikbaarheid van aangepaste ROM’s, zijn er veel eenvoudig te gebruiken functionaliteiten in Android. Bovendien is de interface van het Android-besturingssysteem vrij eenvoudig in vergelijking met andere besturingssystemen.

Widgets: de widgets helpen bij het openen van verschillende instellingen vanaf het startscherm. Dit maakt de ergonomie om de smartphone te manoeuvreren erg sterk.

Beschikbaarheid van Google-services: Google biedt een scala aan services zoals Google Reader, Google Drive, Gmail, Docs, die deel uitmaken van het Android-besturingssysteem. Dus het lezen van e-mails en het controleren van documenten wordt heel eenvoudig.

nadelen

Er zijn ook veel mensen die het niet eens zijn met het idee dat de Android-services beter zijn dan iOS.

Een ononderbroken internetverbinding is vereist: de Android-applicaties zijn misschien kosteneffectief, maar ze hebben een continue en ononderbroken internetverbinding nodig. Er moet veel geld worden uitgegeven aan dure GPRS-pakketten.

Advertenties: op een open source-platform zijn heeft ook enkele nadelen. Er worden te veel advertenties in de Play Store geplaatst die het tempo van dit besturingssysteem verder vertragen.

Battery Zapper: Het is altijd een achilleshiel voor Android, veel processen die op de achtergrond draaien, verbruiken veel energie. De op Android gebaseerde smartphones krijgen veel kritiek te verduren vanwege deze kracht-zappende zwakte.

Besmettelijke toepassingen: Een open source besturingssysteem nodigt uit tot veel aanvallen. De op Android gebaseerde applicaties zijn berucht omdat ze kwaadaardige virussen bevatten. Sommigen van hen om te vermelden zijn Ground Force, Counter-Strike, enz. Apple iOS is er trots op dat het de integriteit van applicaties grondig controleert voordat ze beschikbaar worden gemaakt.

Trackrecord van enkele van de op Android gebaseerde applicaties (gratis applicaties)

Cirkel van zes

Circle of Six is ​​gemaakt voor het omgaan met onvoorziene en ongelukkige gebeurtenissen. Twee keer snel op de telefoon tikken en je vrienden die in de applicatie worden genoemd, komen rennen om hulp te bieden. De applicatie stuurt twee berichten naar zes van de beste vrienden van de gebruiker. Eén bericht is de GPS-locatie en het tweede bericht om contact op te nemen.

WhatsApp (gratis applicatie)

Het kan gerust worden gezegd dat WhatsApp de meest gevierde messenger-applicatie in de cyberwereld is. Er is bijna geen smartphonegebruiker die nog nooit van deze applicatie heeft gehoord. Een recente upgrade in deze applicatie heeft het concept van versleutelde berichten in Android gebracht.

Bandcamp (gratis applicatie)

De applicatie Bandcamp is een grote muziekmarktplaats. Het onderscheidt zich van andere muziekmarkten met zijn supercoole instant-streamingtool.

Adobe Photoshop Express 2.0 (gratis applicatie)

Slechte foto’s van belangrijke familiegebeurtenissen kunnen alle opwinding doden. Maar Adobe Photoshop redt al die afbeeldingen en nog belangrijker, gratis. Het heeft opties om slechte foto’s sprankelend te maken.

Calorieteller – MyFitnessPal (gratis applicatie)

Soms is er een uitkijkpunt tussen technologie en gezondheid. Calorieteller houdt alle verbruikte calorieën en verbrande calorieën bij. Op deze manier helpt deze Fitness pal zijn gebruiker bij het afvallen.

Schrijfuitdaging (betaalde aanvraag)

Nu lost deze applicatie de zakelijke en persoonlijke doeleinden op. Schrijven voor romans, projecten en seminars wordt gemakkelijk met deze applicatie. Het suggereert ideeën wanneer de gebruiker er iets op schrijft.

Dit waren enkele van de op Android gebaseerde applicaties die over de hele wereld lovende kritieken hebben gekregen. Maar er zijn ook enkele flop-applicaties in de Android-wereld zoals The Leading Online Dating Site for Singles & Personals: The Leading Online Dating Site for Singles & Personals: Match.com, Netflix, Skype, etc. Deze applicaties hadden last van veel https-defecten. Het succes van een applicatie op dit platform hangt sterk af van de vaardigheden van het Android-applicatieprogrammerings- en oplossingsbedrijf dat is ingehuurd voor ontwikkeling.

Bron: Mike Greaves

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie