Stuff – Beste Tech Magazine voor gelijkgestemde Tech Fans

Stuff – Beste Tech Magazine voor gelijkgestemde Tech Fans

Stuff is al meer dan tien jaar ‘s werelds bestverkochte maandblad voor gadgets, uitgegeven door Haymarket Consumer Media. Het tijdschrift begon in 1996 als een tweemaandelijks tijdschrift in de VS door Dennis Publishing en de focus verschoof in 1998 naar meer lifestyle-georiënteerd; hetzelfde jaar dat rivaliserende uitgeverij Haymarket Consumer Media de titel in het VK kocht. Haymarket Consumer Media nam ook het eigendom van Stuff magazine over in 25 andere gebieden, zoals: Australië, China, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Litouwen, Maleisië, Mexico, Midden-Oosten, Nederland, Polen, Rusland, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Taiwan, Thailand, Turkije, Vietnam. Het heeft een wereldwijde oplage van 1,36 miljoen exemplaren.

Stuff is een mannenblad met recensies over verschillende consumentenelektronica en vooruitblik op mogelijke toekomstige technologie. Met een Stuff-magazineabonnement kun je een alternatieve kijk op de beste gadgets, technologie en apps van de planeet werpen. Het magazine staat in het teken van het pure, ongefilterde plezier van tech en gadgets. Het biedt een maandelijks project waarmee je meer uit je reeds bestaande gadgets kunt halen, waaronder het leren van nieuwe vaardigheden, trucs en hacks om je niveau naar een nieuwe standaard te brengen en oude kit nieuw leven in te blazen.

Het magazine onderzoekt en onthult nieuwe trends in tech. Enkele van de vorige afleveringen waren onder meer het opkomen voor 3D-printen, het internet der dingen, en een kijkje achter de schermen nemen met Vine – een video-app van 6 seconden en zijn makers om te ontdekken hoe het de wereld van sociale media veroverde. Stuff is de eerste die betreedt waar geen enkel ander technologiemagazine denkt te betreden. Of je nu een Apple- of Android-fan bent; het tijdschrift is geschikt voor iedereen. Door wereldwijd te zijn en 25 edities te hebben met 1,36 miljoen lezers, staat het elke maand zeker bekend als het beste technologiemagazine voor gelijkgestemde techfans.

Het tijdschrift produceert het wereldberoemde Stuff-magazine Top 10’s en rangschikt alles, inclusief de nieuwste telefoons, computers, tablets, games, apps, tv’s, thuisbioscoop, hifi, koptelefoons, camera’s, consoles, mediaspelers, satellietnavigatie, enz. ,. Dus wat je ook besluit om in de technische wereld te stappen, zorg ervoor dat je eerst de nieuwste uitgave van het tijdschrift bekijkt om kennis te maken met alle informatie die je nodig hebt om de beste gadgets te krijgen.

Haymarket heeft altijd geprobeerd het blad voor zijn lezers op te peppen en heeft onlangs in 2013 een nieuwe look voor het blad onthuld. Het doel is om een ​​premium maandblad te blijven aanbieden dat relevanter is in een steeds veranderend medialandschap, in concurrentie met andere overvloedig gratis technologienieuws en functies. De redacteur van het tijdschrift is Will Findlater.

Het tijdschrift om de paar jaar opnieuw vormgeven is soms nodig; vooral nu apps en OS-updates cruciaal zijn geworden in het leven van technologieliefhebbers. Daarom moet het tijdschrift zichzelf vernieuwen en betere manieren vinden om het laatste nieuws en functies te integreren waar tech-fans over willen lezen. Het tijdschrift Stuff gaat echter niet alleen over gadgets; auto’s, robots, sport, speelgoed, horloges, muziek, films, mode en funky meubels staan ​​ook op verschillende pagina’s van het tijdschrift.

Het team heeft ook sjablonen gemaakt die werken op de iPad en andere mobiele apparaten. Hierdoor kan het magazine het digitale platform betreden en meer geïnteresseerde lezers bereiken. Met een digitaal Stuff-abonnement krijg je toegang tot alles wat je verwacht van de gedrukte versie van het magazine. Het team heeft het onderscheidende karakter van Stuff behouden door de toegankelijkheid te behouden en is daarmee een belangrijk onderdeel geweest van het succes van het merk tot nu toe. Dus pak een exemplaar van het digitale tijdschrift Stuff en geniet van elk aspect van het laatste technische nieuws van over de hele wereld.

Bron: Peter Ducker

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie