Succes na 50 – Hoe u financieel succes kunt behalen, zelfs als u ouder bent dan vijftig

Succes na 50 – Hoe u financieel succes kunt behalen, zelfs als u ouder bent dan vijftig

Kun je echt succes behalen als je al boven de vijftig bent? Ja, succes is iets dat door u wordt gedefinieerd en op elke leeftijd en onder alle omstandigheden kan worden bereikt. Ik ben de vijftig gepasseerd en heb nu eindelijk de plek in mijn leven bereikt waar ik me succesvol voel. Ik ben gelukkig, heb een geweldige relatie met mijn echtgenoot en familie, heb mijn eigen bedrijf dat ik vanuit huis of waar ik ook ben, kan runnen, heb een uitstekende gezondheid en bezit een prachtig huis. Maar mijn leven was niet altijd zo. Sta me toe het uit te leggen.

Ik ben opgegroeid in een arm gezin waar iedereen zich altijd zorgen maakte over geld. Mijn moeder was de hele tijd ziek en ik werd vele dagen thuisgehouden van school om voor haar en mijn jongere broer te zorgen. We gingen nooit op vakantie en woonden in vervallen appartementen die nooit genoeg ruimte voor ons hadden.

Ik geloofde dat het leven moeilijk moest zijn. Toen ik opgroeide en trouwde, waren we ook erg arm. We hadden moeite om rond te komen en de rekeningen te betalen. Toen werd mijn gezondheid een probleem en kon ik niet meer werken. Ik had het gevoel dat ik het leven leidde dat ik als kind had gekend. Zo wilde ik niet verder. Ik begon naar antwoorden te zoeken en las uiteindelijk het boek van Napoleon Hill genaamd Denk en groei Rijk. Dit boek gaf me het gevoel dat ik alles kon. Ik begon te oefenen wat in het boek werd besproken. Al na een paar maanden begon mijn leven te veranderen.

Het is pas twee jaar geleden en ik ben een ander mens. Mijn familie heeft het boek nu ook gelezen en onlangs ontdekten we dat er meer geheimen schuilgaan achter het idee van denken en rijk worden. Ik zal nooit meer de persoon zijn die ik in het verleden was. De strijd om financiële vrijheid is voorbij en ik ben nu in de positie om anderen te helpen. Ik moedig je aan om meer te leren over succesvol worden op elke leeftijd.

Bron: Connie Ragen Green

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie