Surfplank Verlichtingsconcept

Surfplank Verlichtingsconcept

Er is overdag gewoon niet genoeg tijd om te surfen. Vaak is de beste branding ‘s nachts, hoe vaak daag je een zonsondergang uit om die laatste golf te vangen? Nou dun, je bent een surf-aholic en zoals je daar hebt gezien, ben je niet de enige. Er is een nieuwe killer-technologie aan de horizon voor de toegewijde surfer.

Onlangs hebben we wifi-surfplanken gezien, zodat je tussen sets je e-mail kunt doen. Dit werkt best goed en ik was onder de indruk toen ik er voor het eerst van hoorde. Surfen tijdens het surfen heeft veel zin. Wacht nog steeds op de postorder omdat dit artikel af is, maar hier is wat meer informatie daarover.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/3812357.stm

Als je oceaan je kantoor wordt en je surfplank je bureau, wat als je besluit laat of vroeg te werken? Welnu, daarom ga ik uitzoeken hoe ik mijn surfplanklaptop, wifi en koplamp op elektromagnetische energie kan laten werken? Zoals je weet gaan batterijen en water niet zo goed samen. Je zegt koplamp; op een surfplank; weer komen? Ja, dat is wat ik zei; nu heb ik dit al geprobeerd via een batterijloze zaklamp en ducttape.

De golven zorgen voor een goede hoeveelheid beweging. Dat is nodig om de nieuwe zaklampen met elektromagnetische inductietechnologie aan te zetten, die een condensator opladen in plaats van een batterij te laten werken. Momenteel worden er enkele handige micro-zaklampen gebruikt die je kunt kopen die een vergelijkbare techniek gebruiken en beschikbaar zijn dankzij het Everlite Flashlight-technologie-onderzoekslab. Deze kleinere zaklampen werken door ze ongeveer dertig seconden te schudden en ongeveer 6 minuten te schijnen en ze schijnen behoorlijk helder omdat ze een zeer helder LED-licht gebruiken. Hier is een link naar deze zaklamp voor thuisgebruik:

http://www.modernoutpost.com/gear/details/ee_shakelight.html

Hier is een korte film die u online kunt bekijken om te zien hoe deze technologie werkt.

http://www.modernoutpost.com/gear/movies/ee_forever.MPG

Ik stel voor dat we een heel slimme ondernemer maken die surfplanken maakt met een paar ballen om deze zaklampen in de surfplank te plaatsen in plaats van ze met ducttape erop te moeten plakken. We kunnen het voor ze testen en gratis surfplanken krijgen. Ik stel voor dat de voorkant van de surfplank een koplamplens in auto-stijl heeft met het LED-lampje erin. Denk hier nu over na, surf er later op.

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie