Technologie voor het blokkeren van advertenties en de eigenaar van een online bedrijf

Technologie voor het blokkeren van advertenties en de eigenaar van een online bedrijf

Veel browsers gebruiken nu technologie voor het blokkeren van advertenties om gebruikers aan te trekken. Deze technologie zorgt ervoor dat zaken als banneradvertenties, pop-upadvertenties en zelfs de standaard klikadvertenties niet eens in uw venster verschijnen, waardoor u zonder advertenties kunt browsen. Hoewel dit handig is voor de gebruiker, voelen veel internetbedrijven zich bedreigd door deze technologie, uit angst dat ze hun boodschap niet meer aan het publiek kunnen overbrengen. In werkelijkheid kan technologie voor het blokkeren van advertenties in uw voordeel werken, als u er verstand van heeft. Hier is hoe:

1. Advertentieblokkering bespaart u geld. Het probleem met de pay-per-click-stijl van adverteren is dat u wordt geprikkeld, zelfs als iemand per ongeluk op uw advertentie klikt en dit soort ongelukken komt zeer vaak voor. Misschien kost elke klik u slechts een cent of twee, maar het loopt snel op. Met de advertentieblokkering hoef je je geen zorgen meer te maken over onbedoelde hits.

2. Adblocking dwingt je om creatiever te zijn – en zo op te vallen. Banneradvertenties, pay-per-click-advertenties en pop-ups zijn saai en worden toch gemakkelijk genegeerd. Nu ze mensen niet langer bereiken, moet u wat meer werk doen in uw reclame- en zichtbaarheidsinspanningen. Creativiteit betekent dat u meer memorabel bent, wat betekent dat u een grotere kans maakt om klanten aan te trekken.

3. Het maakt niet uit hoe vaak adblocking voorkomt, niet iedereen gaat het toch gebruiken. Advertentieblokkering kost soms extra als onderdeel van een abonnementsgeld, maakt deel uit van een zoekmachine die mensen niet leuk vinden, of iemand kan besluiten om het uit te schakelen. Wat de reden ook is, advertentieblokkering zal nooit de wereld bedekken, dus waarom zou je je er zorgen over maken?

4. Willekeurige advertenties die over het internet worden verspreid, zouden slechts een fractie van uw campagne moeten zijn. Om echt succesvol te zijn, moet u online zichtbaarheid hebben in verschillende veters, niet slechts in één, dus als u uw banneradvertenties kwijtraakt, moet u hoe dan ook een noodplan hebben zodat u niet zomaar tot stilstand komt.

5. Als er niets anders is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over marketing, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan andere soorten die beter werken of aan het uitbreiden van uw bedrijf in het algemeen. Advertentieblokkering is niets te vrezen voor de georganiseerde, creatieve en slimme internetondernemer. Het is gewoon nog een ding dat moet worden overwonnen in uw missie om een ​​succesvolle eigenaar van een online bedrijf te worden.

Bron: Addy K.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie