The Rich Jerk – Een onderzoek naar antimarketing

The Rich Jerk – Een onderzoek naar antimarketing

Ik ben altijd gefascineerd geweest door “anti-marketing”, en hoe krachtig het effect ervan kan zijn als het op de juiste manier wordt gedaan, dus toen ik de verkoopbrief van The Rich Jerk tegenkwam, was ik meteen geïntrigeerd.

Ik geef toe, ik ben een van die mensen die *nooit* een verkoopbrief leest als ik overweeg iets te kopen (ik lees ze wel als ik technieken onderzoek, maar dat is een ander verhaal), maar vanaf het moment dat ik de kop van The Rich Jerk lees , Ik kon het niet laten om het hele ding te lezen. Natuurlijk vertelde ik mezelf in mijn achterhoofd dat ik het alleen las vanuit een onderzoeksperspectief en dat ik niet van plan was het boek daadwerkelijk te kopen. Maar tegen de tijd dat ik halverwege de verkoopbrief was, MOEST ik absoluut het e-boek kopen. Ook al was het gewoon hetzelfde opgeknapte oude spul, deze man verdiende mijn geld alleen voor de opleiding (en entertainment!) die ik uit zijn verkoopbrief kreeg. Mijn punt hier is dat anti-marketing heel goed werkt als het goed wordt gedaan, en The Rich Jerk heeft het extreem goed gedaan

Maar na het lezen van het boek ben ik aangenaam verrast! The Rich Jerk bevat inderdaad informatie die je ZAL helpen om meer online geld te verdienen…

Zijn schrijfstijl is makkelijk te volgen en prima te begrijpen als je nog maar kort op internet zit, maar zeker niet voor complete nieuwelingen (hij begeleidt je bijvoorbeeld niet stap voor stap bij het registreren van een domeinnaam of het verkrijgen van webhosting) – als je het gevoel hebt dat je enige hand-holding nodig hebt, is dit e-boek niets voor jou.

In het eerste hoofdstuk, getiteld “Een aangesloten website maken die als een gek verkoopt”, behandelt hij het bouwen van aangesloten websites om commissies te verdienen met de verkoop van andermans producten. Hij begint met het opsommen van 13 aangesloten sites en rangschikt ze als “must join”, “misschien join” en “join if [you are] verveeld”. Zodra u een product heeft geselecteerd om te verkopen, doorloopt hij zes specifieke schrijfstrategieën om op uw aangesloten site te gebruiken om de lezer te haken en ze door te laten klikken op uw aangesloten link. Hij geeft u vervolgens een volledig voorbeeld van “verkoop letter” (het is meer een artikel) met al zijn strategieën aan het werk.

Het derde deel in hoofdstuk één bespreekt het aanbieden van kortingen aan uw klanten, maar het is niet alleen maar hetzelfde oude “koop bij mij en ik geef u een deel van mijn aangesloten vergoeding terug”. Rich Jerk duikt in specifieke manieren om terugbetalingen te doen die uw winst verhogen in plaats van simpelweg een korting aan te bieden.

In het laatste deel van hoofdstuk één schrijft Rich Jerk over het opzetten van pay-per-lead-sites, waar u ongeveer $ 10 krijgt voor elke persoon die u zijn of haar informatie geeft (die u vervolgens doorgeeft aan een bedrijf dat betaalt jij voor de hoofdrol.) Ik vond dit gedeelte een beetje licht over de inhoud, hoewel er genoeg is om zijn punt over te brengen. Ik denk dat dit een techniek is die nog niet diepgaand is onderzocht door een van de reguliere internetmarketingkanalen, en die verder onderzoek verdient.

Bron: Marc Quarles

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie