The Rich Presta Angst Lie Book: kan het echt de resultaten opleveren?

The Rich Presta Angst Lie Book: kan het echt de resultaten opleveren?

Het gloednieuwe programma Anxiety Lie – van de bestverkopende auteur Rich Presta, auteur van The Panic Puzzle, neemt je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf.

Behoort u tot die groepen mensen die vaak terugkerende paniekaanvallen ervaren, of zelfs tot degenen die zwijgen over hun algehele paniekaanvalsituatie?

Het behandelingsniveau dat bij dit revolutionaire angstbehandelingsprogramma is betrokken, gaat veel verder dan enkele van de typische manieren waarop mensen gewend zijn om angst te behandelen, zoals pillen of medicijnen.

Anxiety Lie door Rich Presta – Moet je het overwegen?

Als je constant vecht tegen gevoelens van verdriet, depressie, zorgen, stress, angst, angst of paniek, dan is dit programma 100% het juiste programma voor jou. Rich Presta heeft zo’n unieke benadering in termen van hoe om te gaan met angst, omdat hij een voormalig slachtoffer was van paniekaanvallen en in het bijzonder angst zelf.

Alles over het programma

Rich neemt echt een harde neusbenadering als het gaat om het wegwerken van angst. Helemaal in het begin van zijn programma in het hoofdstuk getiteld The Lies They Tell You – onthult Mr. Presta alle valse ideeën over paniek en angst die ons in onze samenleving met de paplepel ingegoten worden. Rich gaat ook uitgebreid in op hoe de effecten van het geloven in deze valse waarheden een negatieve invloed kunnen hebben op ons hele leven.

In het tweede deel, The Lies You Tell Yourself, praat Rich heel openhartig over hoe ieder van ons uiteindelijk voor honderd procent verantwoordelijk is voor het omgaan met onze eigen problemen en om weer in vrijheid te gaan leven.

Overzicht:

The Anxiety Lie is een uitgebreid programma dat in audioformaat wordt geleverd met stapsgewijze lessen en een heel boek dat je kunt lezen en waarin het je zal begeleiden om je angstaanvallen volledig te overwinnen.

Meer informatie over Rich Presta:

Richard Presta staat over de hele wereld bekend om zijn bestverkochte boek en het helpen van mensen om hun vrijheid in hun leven terug te krijgen door paniek, stress en angst te overwinnen. Rich Presta is niet alleen een bestsellerauteur en wereldwijd bekend, maar hij is ook een motiverende spreker en heeft zelf gevochten tegen depressies en paniekaanvallen.

Zijn twee voormalige angstbehandelingsprogramma’s, de Panic Puzzle en de Driving Fear, zijn beide met succes gebruikt door veel medische professionals en angstpatiënten van over de hele wereld. Zijn programma’s zijn te zien geweest in tijdschriften zoals Natural Health en Psychology Today, en ook op tv-shows zoals BBC, CNN, MSNBC, Discovery Channel, enz.

Over het algemeen wordt Richard Presta zeer gewaardeerd onder zijn collega’s en staat hij over de hele wereld bekend om zijn diepgaande en baanbrekende nieuwe aanpak voor het omgaan met paniekaanvallen, angst, zorgen, stress en angst.

Bron: Fabiana Beneventi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie