Tien van de beste gratis Android Nieuws-apps

Tien van de beste gratis Android Nieuws-apps

Een van de meest logische en bruikbare groeperingen van applicaties zijn de Android-nieuws-apps. Het is gewoon logisch om een ​​of meer van deze gratis apps op je telefoon te hebben, zodat je het nieuws kunt krijgen dat je wilt wanneer je maar wilt. Doorgaans bieden alle grotere nieuwsbronnen hun applicaties gratis aan, waardoor deze gratis nieuws-apps een nog grotere no-brainer zijn. Dit laat iedereen met één grote beslissing: welke te downloaden. Een secundaire zorg die u ook moet overwegen, is of u een lokale nieuws-app wilt. Nogmaals, deze zijn bijna altijd gratis te downloaden; de kwaliteit hiervan varieert echter enorm en het is echt een kwestie van markt tot markt. Natuurlijk, hoe groter de markt, hoe beter hun Android-nieuws-apps zouden moeten zijn en deze gedachtegang is meestal waar.

Over welke van de vele gratis Android-nieuws-apps je moet downloaden, de enige manier om erachter te komen is om er meer over te weten te komen. Hier is wat perifere informatie over 10 van de beste Android-nieuws-apps:

Fox nieuws
Net als het tv-kanaal en de programmering, heeft deze gratis Android-app de neiging om nieuws te bieden vanuit een conservatiever oogpunt en spectrum. FOX News biedt gebruikers het laatste nieuws en updates van de mensen achter het FOX News Network. U kunt het aantal feeds en het type nieuwsitems dat u ontvangt zelf bepalen!

Tech Buzz-widget
Wil je het laatste nieuws over technologie weten, inclusief al het nieuws over het Android-besturingssysteem, gaming en mobiele gadgets? Dan is deze gratis Android-nieuws-app de juiste app voor jou.

Phandroid
Dit is een andere app die nieuws biedt over de niche van mobiele technologieën. Deze is meer gespecialiseerd in informatie, nieuws en geruchten over het laatste nieuws over het Android-besturingssysteem en de Android Market.

Pulse Nieuwslezer
Deze Android-nieuws-app zorgt ervoor dat je je Android-telefoon steeds vaker wilt gebruiken om nieuwsinformatie te verzamelen. Het doel is om het lezen van uw favoriete nieuwsbronnen gemakkelijker en efficiënter te maken. Het neemt uw favoriete nieuwssites en scheidt en ordent ze in een geheel ander uiterlijk dat gemakkelijker te lezen en te doorbladeren is. Het is echt een geweldige app om te hebben.

NYTimes voor Android-telefoon
Dit is een van de apps waar niets over gezegd hoeft te worden. Het is afkomstig van een van de meest vertrouwde en populaire nieuwsbronnen ter wereld. Nu kunt u de beroemde NY TIMES-artikelen lezen zonder voor de krant te betalen!

AP mobiel
Dit is een van de favoriete gratis Android-nieuws-apps van tienduizenden gebruikers. AP Mobile geeft u exclusieve toegang tot alle nieuwsfeeds van Associated Press – dezelfde bron die nieuws levert aan elk nieuwsuitzending over de hele wereld.

BBC nieuws
Deze app biedt de laatste koppen van een van de meest vertrouwde nieuwsbronnen ter wereld. Het is erg compact en handig; je zult nooit meer een belangrijk wereldnieuwsevenement missen met BBC News op je Android-telefoon.

Express Nieuws
Een van de meest waardevolle gratis Android-nieuws-apps die er zijn, Express News geeft je direct toegang tot meer dan 300 nieuwsaanbieders over de hele wereld. Van de AFP en Associated Press tot meer gelokaliseerde bronnen zoals de Canadian Press. Deze lijst gaat maar door en is geweldig voor degenen die graag het nieuws uit een groot aantal bronnen opnemen.

VSVANDAAG
De officiële USA Today-app is absoluut een van de beste gratis Android-nieuws-apps die er zijn. Ontvang het laatste nieuws (actualiteiten, sport, weer, maatschappij en meer) van een van de meest verspreide kranten in de Verenigde Staten.

NewsRob (Google Reader / RSS)
Deze gratis Android-app is een RSS/Atom-nieuwslezer die de meest recente artikelen en inhoud van feeds synchroniseert. Het wordt automatisch gesynchroniseerd met Google Reader en maakt gedeeltelijke feeds mogelijk voor het geval u de artikelen offline wilt lezen. Makkelijk gezegd, het is een van de allerbeste RSS/Atom-lezers die er zijn.

Bron: Jed Lampi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie