Tips en ideeën om geld te besparen

Tips en ideeën om geld te besparen

Geld besparen in de supermarkt is waarschijnlijk de beste keuze als u probeert te budgetteren, vooral voor mensen met kinderen. Ga niet zonder kortingsbonnen, want het is gewoon te gemakkelijk om ze te gebruiken en je bespaart tonnen geld. Twee websites die vol staan ​​met coupons zijn coupons.com en een andere favoriet is The Krazy Coupon Lady. Ze heeft een geweldige blog en een enorme database met kortingsbonnen, zo ongeveer alles wat je zoekt. Een ander ding dat nuttig is, is thuis eten. Je zou niet geloven hoeveel geld je uitgeeft aan uit eten gaan. Probeer elke avond te koken om het te doorbreken en het een beetje leuker te maken. Er zijn miljoenen websites die geweldige recepten aanbieden. Doe een Google-zoekopdracht en je zult er zoveel vinden en het zal je elke week geld besparen.

Als je graag uit eten gaat, probeer dan deze tips. Vermijd alcoholische dranken, ze zullen uw rekening enorm verhogen. Bekijk ook de voorgerechten en desserts. Vraag uw serveerster voordat u bestelt naar hun specials. Ga in plaats daarvan lunchen; de lunchmenu’s zijn altijd goedkoper. Je krijgt hetzelfde eten voor een lagere prijs. Bekijk early bird specials of late night kortingen. Als je met je kinderen gaat, kun je naar plaatsen gaan die gratis kindermaaltijden aanbieden met een betalende volwassene. Zoek ook online naar kortingsbonnen voor restaurants.

Kijk voordat u kleding voor uw kinderen koopt op internet naar aanbiedingen, couponcodes en uitverkoop. Als je van online winkelen houdt, zijn er kortingsbonnen voor alles. Word lid van Ebates, het is gratis om mee te doen en u krijgt zelfs een cadeaubon van $ 10 alleen voor deelname. Elke maand sturen ze je een cheque voor een percentage van wat je hebt uitgegeven. U kunt ook besparen op kleding voor uw kinderen door naar consignatiewinkels te gaan. Ze hebben meestal geweldige kleding die nauwelijks is gedragen.

Meubilair is op dezelfde manier. Ga naar Goodwill of geef me af. Als het er ruw uitziet, breng dan een verflaag aan en het ziet er weer als nieuw uit. Misschien hou je van nieuwe meubels en heb je misschien het gevoel dat je je kind bedriegt met nieuwe meubels. Je familie en kinderen zullen het niet merken en vrienden en familieleden zullen onder de indruk zijn van je sluwheid en zuinigheid.

Ga naar discountwinkels voor het inrichten van je huis of kinderkamers. Vaak kun je geweldige woondecoraties vinden in de discountwinkels. Haal ideeën op bij warenhuizen, websites of waar dan ook reclamedecoraties en creëer de look met items uit kringloopwinkels en discountwinkels.

Wil je de kinderen meenemen naar een film? Ga naar de matinee als die er is. Vaak hebben theaters deals waarbij je gratis navullingen krijgt als je popcorn en drankjes van een bepaald formaat koopt. Neem zakjes om de popcorn van elk kind in te doen en neem de emmer terug om bij te vullen. Drankjes kun je hetzelfde doen. Sommige theaters bieden om deze reden gratis kopjes aan. Neem contact op met het theater om er zeker van te zijn dat ze er geen beleid tegen hebben. Wil je kortingskaarten? Koop de Entertainer-couponboeken voor uw regio. Ze hebben altijd geweldige kortingsbonnen. Zoek “entertainment coupon boek.

Veel tips en ideeën, laat zeker opmerkingen, vragen of aanvullingen achter.

Bron: Kerry B Johnson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie