Tips om ervoor te zorgen dat uw harde geldlening wordt goedgekeurd

Tips om ervoor te zorgen dat uw harde geldlening wordt goedgekeurd

U heeft een woning gevonden die de spreekwoordelijke ‘ruwe diamant’ is. De aankoopprijs is ongelooflijk redelijk en met de juiste updates en verbeteringen kan het onroerend goed worden omgedraaid voor een aanzienlijke winst. Dit klinkt allemaal geweldig, maar je realiseert je plotseling: hoe kan ik het me veroorloven om het onroerend goed te kopen en op te knappen?

Voer een harde geldlening in. Dit is een fantastische optie als u snel geld moet verzamelen om een ​​grote aankoop van onroerend goed af te ronden.

Het is in uw eigen belang om even de tijd te nemen en na te denken over hoe u van plan bent uw project te presenteren aan een geldschieter in Los Angeles, aangezien er bepaalde stappen moeten worden genomen bij het aanvragen van een lening voor hard geld.

Tip nr. 1 – Dien een gedetailleerd persoonlijk financieel overzicht in

Particuliere kredietverstrekkers in Los Angeles en elders in Californië zijn doorgaans niet zo bezorgd over uw schuld-inkomensverhouding als een traditionele bankkredietverstrekker. Desondanks loont het nog steeds de moeite om aan de kredietverstrekker aan te tonen dat u volledig in staat bent om het geleende geld terug te betalen. Zorg er bij het maken van uw persoonlijke financiële overzicht voor dat u uw kredietscore en kredietrapport controleert om eventuele problemen of rode vlaggen op te merken. Als u bijvoorbeeld eerder een faillissement, executie of andere dubieuze debiteuren heeft gehad, zorg er dan voor dat u een samenvatting opneemt van wat er is gebeurd, geleerde lessen, enz.

Tip nr. 2 – Maak een prospectus dat uw ervaring in onroerend goed en/of andere zakelijke ondernemingen beschrijft

Kredietverstrekkers van hard geld zijn meer geneigd om een ​​leningaanvraag goed te keuren van iemand die daadwerkelijke ervaring heeft met het investeren in onroerend goed, het repareren en opwaarderen van huizen, enz. Desalniettemin, als u geen ervaring op dit gebied heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem de tijd om uw professionele achtergrond en ervaring met andere zakelijke ondernemingen en projecten uit te leggen.

Tip nr. 3 – Wees transparant en eerlijk

Transparantie is absoluut essentieel bij het aanvragen van een onderhandse lening. Zorg ervoor dat u alle gevraagde documentatie bij de geldschieter indient en wees eerlijk over mogelijke problemen met het onroerend goed dat met het geleende geld zal worden gekocht. Transparantie is van cruciaal belang omdat u rechtstreeks samenwerkt met de beslisser in plaats van een tussenpersoon bij uw lokale bank. Daarom is het ontwikkelen van vertrouwen zo ontzettend belangrijk bij dit soort transacties.

Tip nr. 4 – Stel een samenhangend verhaal op over waarom uw leningaanvraag moet worden goedgekeurd

Zorg ervoor dat uw aanvraag coherent en begrijpelijk is. Dit geldt met name voor het gedeelte van de leningaanvraag waar om financiële projecties wordt gevraagd. Als een geldschieter uw boekhoudkundige logica niet kan begrijpen en er geen realistische weg naar winstgevendheid lijkt te zijn, dan kan uw hardgeldlening in Los Angeles worden geweigerd.

Als u een vastgoedbelegging met een enorm opwaarts potentieel heeft geïdentificeerd, overweeg dan om contact op te nemen met de deskundige geldschieter in Los Angeles om uw investeringsdromen te verwezenlijken.

Bron: George N Anderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie