Tips om geld in te zamelen voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Tips om geld in te zamelen voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Als ik een cent zou krijgen voor iedereen die zegt dat ze graag vrijwilligerswerk in het buitenland willen doen, maar het zich niet kunnen veroorloven, zou ik waarschijnlijk genoeg hebben om mijn volgende woningbouwproject naar Brazilië te financieren.

Hoewel het misschien een beetje een paradox lijkt, kost het je geld om gratis hulp te bieden aan landen in nood. Als je een vrijwilligersbemiddelingsbureau gebruikt, rekenen ze meestal een vast bedrag om de kosten te dekken. Enkele van de belangrijkste kosten zijn internationale vliegtickets, accommodatie zodra u uw bestemming hebt bereikt en uw dagelijkse maaltijden en drankjes.

Voordat u een toekomstige reis als te duur afschrijft, kunt u overwegen om geld in te zamelen als een manier om het nodige geld op te halen om uw vrijwilligersexcursie te subsidiëren. Hieronder hebben we een lijst samengesteld met enkele handige tips voor fondsenwerving om uw goede voornemens te verwezenlijken:

* Doe een beroep op degenen die het dichtst bij u staan. Vrienden en familie zijn de eerste hulplijn. Als ze weten hoe belangrijk een liefdadigheidsorganisatie voor u is, zullen ze hoogstwaarschijnlijk graag een steentje bijdragen. Om hen te helpen visualiseren waar hun geld naartoe gaat, vraagt ​​u hun geld aan voor een concreet doel, zoals een nieuw paar wandelschoenen laarzen of een dag aan eten.

* Vraag op een unieke manier. In plaats van gewoon de telefoon te pakken of een massale e-mail te sturen, moet u creatief zijn met uw verzoek. U kunt bijvoorbeeld proberen een gepersonaliseerde kaart te maken die uw passie voor het goede doel verklaart, samen met foto’s en persoonlijke verhalen die de regio tot leven brengen. Voeg zoveel mogelijk details toe om de ontvanger te helpen het belang van de reis te begrijpen en welk specifiek verschil hun geld zal maken.

* Organiseer een fundraising evenement. Dit is een van de meest impactvolle manieren om een ​​aanzienlijk bedrag in te zamelen. Welke locatie je ook kiest – recreatiecentrum, plaatselijke taverne of je eigen huis – zorg ervoor dat je het feest creatief en vindingrijk plant en probeer het thema te koppelen aan je beoogde bestemming. Neem contact op met lokale radiostations en kranten over mogelijke pro bono publiciteit en plaats folders op de bulletinboards van de universiteitscampus en andere openbare fora. Om het geld te genereren, kun je toegangskaarten verkopen, aan de deur opladen of gewoon donatieboxen op prominente plekken in de zaal neerzetten. U kunt ook overwegen om een ​​muzikale act of een loterij op te nemen.

* Breek in het zweet. Veel vrijwilligers zamelen geld in door deel te nemen aan een competitief atletisch evenement, zoals een wegwedstrijd, wielerwedstrijd of triatlon, en mensen te vragen deze te sponsoren.

* Neem contact op met lokale organisaties die uw doel steunen. Als je wilt reizen om vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis in Peru, probeer dan contact op te nemen met een lokale Peruaanse groep of gemeenschapsvereniging om te zien of ze geïnteresseerd zijn om met je samen te werken. Als ze ermee instemmen om geld voor uw excursie te verstrekken, kunt u aanbieden om bij uw terugkeer te komen spreken op een van hun evenementen.

Welke fondsenwervingsoptie u ook kiest, doorzettingsvermogen is de sleutel. Schud de “nee’s” van u af en schaam u niet om om hulp te vragen – u vraagt ​​tenslotte om donaties voor een goed doel, niet voor een week op het strand.

Bron: Mark Hawken

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie