Tips voor het ontwerpen van websites die uw leven gemakkelijker maken

Tips voor het ontwerpen van websites die uw leven gemakkelijker maken

Elke webdesigner heeft enkele geheimen die hem onderscheiden van andere goede ontwerpers. Hier zijn we erin geslaagd een lijst te maken met enkele tips die echt nuttig zijn om het ontwerp te verbeteren. Met wat professionele knowhow ontdek je in deze blog enkele features. Of je nu een beginner of een professional bent, je zult veel leren van dit artikel. Laten we beginnen.

Codekit voor browsers
Codekit is een must als je dan een MAC-systeem gebruikt. De herlaadfuncties van de browser zijn alleen al de kleine kosten waard. De dagen van het hard verversen van uw browser om verschillende wijzigingen aan te brengen, zijn allang voorbij.

Globale veranderingen
Pas de globale veranderingen toe is de gezonde tip van een professional die echt kan helpen om dingen in de vroege stadia van uw ontwerpwerk te versnellen. U kunt de CSS-regel voor jokertekens gebruiken waarmee u de wijzigingen globaal op uw pagina kunt toepassen. Terwijl je door het ontwerpproces gaat, is dit de geweldige truc die je in je zak moet hebben. Het is zeker geen goed idee om dit in je live code te laten staan, dus gebruik deze truc zorgvuldig.

Heldere contouren
Gebruik heldere contouren wanneer u met de mediaquery’s werkt. Met deze truc kun je direct zien welke regels worden toegepast en hoe ze eruitzien.

Aantal tekens
Voor veilig en comfortabel lezen worden over het algemeen 45-75 tekens geaccepteerd. Er is een snelle truc beschikbaar om het responsieve en vloeiende ontwerp te controleren. Plaats een regel van 45 tekens en 75 tekens op uw pagina en zorg ervoor dat het formaat binnen deze parameters past.

Afbeeldingsgrootte verkleinen
Zeer geoptimaliseerde afbeeldingensites worden sneller geladen en werken beter op verschillende apparaten. U kunt de verkleinde afbeeldingen gebruiken voor de betere ontwerpen en laadsnelheden van uw website.

Exporteert afbeeldingen
PNG-afbeeldingsbestanden zijn een goede zaak bij het ontwerpen van uw website. Als u een afbeelding van Photoshop naar PNG exporteert en deze niet transparant hoeft te zijn, probeer deze dan te exporteren als 8-bits PNG. Meestal heeft het geen invloed op de kwaliteit van uw website, maar het zal de zijkant enorm verminderen.

Typografie Paletten
Een applicatie “typecast”, geproduceerd door het getalenteerde team om het ontwerpen van typografische rijke sites een fluitje van een cent te maken. Dit stelt u in staat om paletten te bouwen en te typen.

Vind kleurinspiratie
Voor een beter ontwerp van uw website moet u de kleurencombinatie op een effectieve manier gebruiken. Kleuren van uw website zijn de echte representatie. Volgens onderzoek trekt kleurencombinatie meer gebruikers naar uw website.

Gebruikersstroom
De gebruikersstroom is het meest kritieke onderdeel van webdesign. Uw gebruiker moet een idee hebben hoe uw website werkt en wat het doel van uw website is, moet duidelijk zijn voor uw gebruikers. De interface van uw website moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw bezoekers langer op uw site blijven. Uw website zal meer aandacht krijgen van uw gebruikers als uw website-ontwerp aantrekkelijk is. Website-ontwerp is ook de factor voor het zware verkeer op uw website.

Betrek je klant erbij
Betrek uw klant zo vroeg mogelijk tijdens het ontwerpproces bij uw website. Onthoud altijd dit “zij kennen hun bedrijf het beste” en de enige manier om de succesvolle digitale oplossing te ontwikkelen om uw kennis te combineren met de kennis van de klant.

Prototyping
Gebruik verschillende prototyping-tools om vroege ontwerpen zo snel mogelijk voor uw klanten te krijgen. Dit kan zowel een eenvoudig als een complex prototype zijn. Deze prototypes helpen u en uw klanten om te weten wat uw klant eigenlijk van u wil en het zal uw werk gemakkelijker maken.

Social Share- en volgknoppen
Het produceren van geweldige inhoud en aanbiedingen zijn niet de enige dingen die uw website nodig heeft. U moet uw gebruikers de mogelijkheid bieden om uw inhoud te delen. Als uw website geen sociale knoppen heeft, kunt u veel verkeer op uw website missen dat wordt gegenereerd door de mensen die uw inhoud al lezen. Als deze term nieuw voor je is, zijn knoppen voor sociaal delen kleine knoppen die boven of onder aan je inhoud worden geplaatst. Deze knoppen werken eigenlijk om het verkeer op uw website te vergroten.
Dit zijn enkele belangrijke factoren die u kunt gebruiken bij het ontwerpen van uw website. Als u uw website niet kunt ontwerpen, kunt u een gerenommeerd webdesignbedrijf inhuren om uw website voor u te bouwen.

Bron: Jacob Ethan Colton

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie