Tips voor loopbaanbegeleiding: bestbetaalde banen in AI, machine learning en robotica

Tips voor loopbaanbegeleiding: bestbetaalde banen in AI, machine learning en robotica

Tegenwoordig heeft ons dagelijks leven impact op kunstmatige intelligentie. Er zijn veel banen in AI. Het is vrij eenvoudig om een ​​baan op dit gebied te vinden en het is ook een veelbelovende carrière. Laten we enkele tips voor loopbaanbegeleiding bekijken voor het kiezen van banen in machine learning:

Banen in AI, machine learning en robotica:

1) Datawetenschapsmanager:

Als je ervoor kiest om data science-manager te worden, verzamel je klantinzichten, algoritmen en machine learning voor het overwegen van voorsprong op verschillende AI-gestuurde producten en oplossingen.

Je helpt bij het programmeren, het opbouwen van relaties, statistische analyse om de klanten te helpen meer te weten te komen over AI, machine learning, datawetenschap ten behoeve van hun bedrijf. Zoals aangegeven in het loopbaanadvies van experts, kies je deze carrière om een ​​succesvolle carrière op dit gebied te maken.

2) Big Data-ingenieur:

Data-oplossingen worden gebouwd, ontwikkeld en geoptimaliseerd door Big Data Engineers om grote informatie op te splitsen in een eenvoudig formaat, zoals datapijplijnen, datasets en architecturen.

Het bedrijf wordt verzekerd door deze professional en is vrij belangrijk voor een goede functionaliteit en beschermde infrastructuur die Data Scientists in staat stelt om gegevens efficiënt te analyseren en te verzamelen

Ze hebben een grotere verantwoordelijkheid voor het implementeren van Big Data-tools in plaats van het monitoren van advies en prestaties over mogelijke verbeteringen.

3) Ingenieur voor machine learning:

Er zijn veel banen in machine learning. Als machine learning engineer richt je je op het creëren van kunstmatig intelligente machines.

Ze hebben verschillende toepassingen om aan te werken, maar het uiteindelijke doel is hetzelfde: het ontwikkelen van een eenvoudige machine om te denken, te leren en acties over te nemen zonder specifieke aanwijzingen.

4) Software-ingenieur:

Er zijn veel industrieën die beroemd worden op het gebied van AI en robotica. Volgens het loopbaanadvies dat door experts is gegeven, biedt dit vakgebied enorme kansen op werk. Ze zijn te vinden in ontwerp, ontwikkeling, testen en onderhoud voor toepassingen of kunstmatige intelligentieprogramma’s. Ze moeten ook met andere IT-afdelingen werken om hun taken te voltooien.

5) Automatiseringsingenieur:

Automatiseringsscripts en -frameworks worden door Automation Engineers gebruikt voor het ontwikkelen van geautomatiseerde testprocessen voor de huidige of een geheel nieuwe kunstmatige-intelligentiesoftware. Ze zijn erg bezig met de softwareontwikkelingscyclus en het eindproduct is geschikt voor het beoogde doel en in lijn met de zakelijke behoeften.

Volg het hierboven gegeven loopbaanadvies om een ​​veilige baan te krijgen in AI, robotica en machine learning.

Alle goeds voor je carrière. En bezoek zeker onze carrièreblogs op careerfunda.

Bron: Sandesh Suresh Bukate

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie