Top 10 beste 1 Mb-apps voor Android

Top 10 beste 1 Mb-apps voor Android

1. Instadic (973k Mb-apps)Instadic

Met Instadic kun je de betekenis van een woord overal bekijken!

Kopieer het woord en schud uw apparaat horizontaal om de betekenis te achterhalen. U hoeft niet te onderbreken wat u aan het doen bent.

Het ondersteunt ook de volledige offline modus! Download gewoon het juiste woordenboek via de onderstaande link en je bent helemaal klaar! U wordt aangeraden ze te downloaden voor een algehele betere ervaring.

Opmerking – Als je deze apps installeert, kun je de opslagruimte van je telefoon opslaan, dus als je dit bericht leuk vindt, deel het dan en je zult zo snel mogelijk meer kunnen vertellen over dit type app. Wees minder.

2. Via browser (793k Mb-apps)

Deze browser is minder dan 1 MB als we de tweede browser gebruiken, dan is de grootte 20 of 25 of meer, de grootte is de specialiteit van deze browser, waarin u uw gegevens kunt opslaan en daarin Ad Block, Nachtmodus, Computer modus, vertaler, pagina’s en vele andere functies zijn in andere browsers.

Hier zijn enkele functies van Via browser:

• Datum opslaan

• Aanpassen

• Advertentieblok

• Privacybescherming

• Bladwijzers

• Toevoeging

• Nachtstand

• Computer – modus

• Vertalen

• Vind op pagina

• Zoekmachine-schakelaar

• Webpagina opslaan

• Intelligentie foto show

• Gratis om uw startpagina te ontwerpen

3. Open in Whatupp (110k Mb-apps)

Als je iemand wilt raken wiens nummer je niet moet redden of als je zijn nummer niet wilt opslaan, maar als je een of twee berichten naar hem wilt sturen, dan moet je na installatie het land selecteren en zijn nummer invoeren en open het. Het is prima om het op de hoogte te stellen en je kunt het een bericht sturen.

4. Shazam Lite (1 MB-app)

Het is een stuk minder spectaculair en minder dan 1 MB. Het ding over deze app is dat als je naar een nummer luistert en je moet weten over dat nummer, wat het nummer is of welk nummer er op je achtergrond is. Dus deze app zal je vertellen om het te installeren en op Liston te klikken, maar wanneer je deze app kunt gebruiken als je internet aanstaat.

Over Shazam

Met één tik verbindt Shazam je met de inhoud en artiesten waar je van houdt, muziek identificeren en meer die je direct kunt delen met vrienden – helemaal gratis.

En dat is nog maar het begin: met één tik toegang tot videoclips, songteksten, gerelateerde nummers en streamingdiensten, waar u uw Shazams volledig kunt beluisteren of kopen.

*De namen van nummers verschijnen in je geschiedenis zodra de verbinding is hersteld.

5. LockWatch (322k MB-app)

Deze applicatie is een van mijn Forever-apps, aangezien je kunt zien dat de grootte van deze app minder dan 1 MB is wanneer je deze app opent, dan vraagt ​​het om enkele toestemmingen van je.

Het ding over deze app is dat als je een wachtwoord op je telefoon plaatst en iemand probeert deze te openen, de foto wordt gemaakt en naar je e-mail wordt gestuurd. Dit is een zeer veilige applicatie.

6. Dock4Droid (1 MB-app)

Dock4Droid is de eerste Dock-taakmanager voor het Android-platform. U kunt snel toegang krijgen tot uw lopende taken vanaf elke plek waar u zich momenteel bevindt op uw telefoon of tablet en nieuwe apps starten vanaf het huidige scherm. Pictogrammen worden weergegeven in een golfachtige parabolische weergave en taken zijn toegankelijk door met uw vinger over het dock te schuiven.

Functies:

U kunt aangepaste opstartprogramma’s toevoegen

ondersteunt ook uw favoriete contacten

Dock4Droid is volledig gelokaliseerd in het Italiaans

7. Eenvoudig Kladblok (713k MB-app)

Zodra je het weet, is het een eenvoudige Kladblok-app die eenvoudig is en je een snelle en snelle ervaring geeft. Behalve dat het eenvoudig is, zijn er veel verschillende functies.

Controlelijst

Gegevens verzenden naar Google Cloudprinter

Aanpasbaar lettertype en achtergrond

Spraak invoer

Aantal woorden

8. Donkerder (schermfilter) (1 MB-app)

Met deze app kun je je werk doen door ’s nachts bij weinig licht te surfen. Het is erg handig voor je ogen, het helpt om het licht van je smartphone te filteren.

Functies:

Auto-aan en auto-uit

Lagere helderheid onder 20%

Aanpasbare meldingsknoppen

Knoppen om een ​​specifieke helderheid in te stellen

Er kunnen maximaal drie knoppen worden toegevoegd voor snelle toegang.

9. Photoczip Lite Comprimeer afbeelding (459k MB app)

Photo Clip Light Met deze app kun je je documenten of foto’s comprimeren en ook vergroten en verkleinen en zippen. We gebruiken het zo gemakkelijk mogelijk voordat we het verzenden of delen via e-mail, Twitter, Dropbox, Google Drive, enz.

Functies:

Ondersteuning JPG/PNG comprimeren en formaat wijzigen

Zip alle afbeeldingen samen

Deel foto’s gemakkelijk

Geen reclame, helemaal gratis

Kleine app-grootte

HOE FOTO’S TE COMPRESSEREN

1. Kies Afbeelding uit Galerij

2. Kies “Comprimeren”

3. Klaar.

10. Galerij (851k MB-app)

Als je naar deze namen luistert, voel je je misschien een beetje raar, maar dit is erg geweldig en de werk-app Gallery-app haalt afbeeldingen op uit het interne geheugen van de mobiel en de SD-kaart. Toon alle afbeeldingen in beheerde afbeelding Directe toegang, bewerk de afbeelding met dezelfde app.

Functies:

3D-beeldweergave

verbruiken minder stroom en geheugen

bijsnijden met pix let

snel reagerend

Bron: Shubham Jain

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie