Top 10 beste educatieve apps voor Android

Top 10 beste educatieve apps voor Android

Het leer- en onderwijsproces evolueert met de voortdurende verandering van mobiele technologie en internet. Nu leren mensen de kennis en informatie van de mobiele educatieve apps. Maar er zijn veel hoogwaardige en effectieve leer-apps beschikbaar in de Android Play Store om de verschillende segmenten van de kennisbank te dekken. Dus hoe kies je de beste, effectieve en kwalitatieve?

Beste educatieve apps voor Android

Vandaag deel ik een toplijst van 10 beste educatieve apps voor Android-apparaten. Dat zal je zeker helpen om de meest waardevolle dingen in het woord Kennis te leren en te verdienen.

#10 – TED-talks

Met TED Talks kun je genieten van meer dan 2000 Talks en discussies over wetenschap en technologie van de opmerkelijke mensen. Je kunt alle TED Talks sorteren en ervan genieten op onderwerp en stemming. Je kunt ook door de TED Talks-videobibliotheek bladeren met ondertiteling en een andere taal. Met deze leer-apps kun je de video’s ook downloaden voor offline gebruik.

#9 – Duolingo: leer gratis talen

Dit is een van de beste apps voor het leren van talen voor Android. Je kunt Engels, Spaans, Frans, Duits, Esperanto, Pools en nog veel meer leren met Duolingo. Dat verbetert de spreek-, lees-, luister- en schrijfvaardigheid door middel van interactieve games. Het vergroot ook de woordenschat en grammatica door vragen te beantwoorden en lessen te voltooien.

#8 – Memrise Leer Talen Gratis

Memrise Learn Languages ​​is een van de best beoordeelde apps voor het leren van talen in de Android Play Store. Met deze educatieve app kun je veel talen leren door middel van spelletjes en lessen.

#7 – Quora

Quora is de beste hub voor antwoorden en vragen die je helpt om alle twijfels van wetenschap, technologie, sociaal, politiek, religieus en nog veel meer weg te nemen. Duizenden specialisten over de hele wereld staan ​​hier klaar om u alle informatie te geven over alles wat u maar wilt weten.

#6 – Udemy online cursussen

Udemy is een echte hub met veel online video-tutorials over de verschillende onderwerpen die je je kunt voorstellen. Je kunt de vaardigheden verbeteren met 32000+ online tips en handleidingen over programmeren, zaken, yoga, fotografie, technologie en wat niet.

#5 – YouTube

YouTube is de best beoordeelde, meest winstgevende en technisch trending video-app voor alle technische apparaten. Het biedt miljoenen online eenvoudige tutorials over alles wat je maar kunt bedenken. Elke dag besteden miljoenen gebruikers duizenden uren aan het bekijken van de video’s en tutorials op YouTube. Dus waarom niet profiteren van gratis lessen en handleidingen van YouTube?

#4 – Khan Academie

Ik vind het persoonlijk leuk en wil deze educatieve app aanbevelen om alles, overal en altijd, van de verscheidenheid aan onderwerpen te leren. Met meer dan 10000+ gratis video’s kun je wiskunde, wetenschappen, economie, geschiedenis en nog veel, veel meer leren. Wil je collegevoorbereiding volgen, zoals SAT, GMAT of MCAT? Helemaal geen probleem. Krijg alle lessen over al die onderwerpen binnen handbereik.

#3 – Coursera: online cursussen

Met meer dan 1000+ gespecialiseerde cursussen en veel instructeurs van gerenommeerde hogescholen en universiteiten, kun je je carrière vooruithelpen en je specialiseren in specifieke onderwerpen zoals informatica, datawetenschap, creatief schrijven van inhoud, levensstijl, zaken, wetenschap, fotografie en veel, veel meer. Je kunt op elk moment alle video’s in verschillende hoofdtalen bekijken en deze ook downloaden voor offline gebruik.

#2 – Google Kunst & Cultuur

Google Arts & Culture is een van de beste leer-apps voor mensen die van cultuur, kunst en kunstvoorwerpen en de verhalen achter al die iconische kunst houden. Google werkt samen met duizenden instellingen en musea over de hele wereld, alleen om u grenzeloze cultuur en kunst aan te bieden. Download nu en word allemaal binnen een mum van tijd bekend.

#1 – Wikipedia

Ik hoef je niet te introduceren over de Wikipedia, een echte kennisoceaan. Letterlijk, deze app helpt je bij het vinden, ontdekken en verkennen van diepgaande en gedetailleerde analyse-informatie over elk onderwerp in meer dan 300 talen. Deze beste educatieve app biedt je meer dan 39 miljoen inhoud en wordt dagelijks groter. Kun je dit geloven? Dus waarom wacht je? Pak gewoon deze beste leer-app voor je Android-telefoon en wees een nerd van je favoriete onderwerp.

laatste gedachte

Dit is de lijst met Top 10 beste educatieve apps voor Android-gebruikers. Alle bovengenoemde leer-apps voor het onderwijs zijn gekozen op basis van best beoordeelde, zeer winstgevende, trending en regelmatig ontwikkeld door topontwikkelaars. Dat zorgt voor gemakkelijk en kwalitatief leren in stapsgewijze handleidingen en tutorials. Onthoud altijd dat zelfleren de beste manier is om kwaliteitskennis te verwerven en te leren.

Wat is jouw favoriet?

Vind je deze lijst met beste educatieve apps leuk? Laat me weten welke het leukst is, in het commentaargedeelte. En informeer me ook over andere leerapps die je nu gebruikt.

Deel deze lijst met beste apps voor het onderwijs met de familieleden en vrienden. En laat ze zelf leren.

Bron: Mehedi Hasan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie