Top 10 Google AdSense-alternatieven

Top 10 Google AdSense-alternatieven

Veel mensen zijn nooit toegelaten tot Google AdSense omdat Google strikte voorwaarden hanteert. Maar wees niet boos, want er zijn zoveel AdSense-alternatieven. Ze betalen niet zoveel als Google, maar ze bieden je een behoorlijk inkomen via het PCC-advertentieprogramma.

Dus, sluit je gewoon aan bij onderstaande sites en genereer geld met je website

  1. Ad Brite Het is een van de beste AdSense-alternatieven van Google. Het heeft meer ontspannen algemene voorwaarden dan AdSense en accepteert veel meer kleinere uitgevers zoals bloggers. De inkomsten van Adbrite zijn doorgaans gesplitst in een verhouding van 75/25. De minimale uitbetaling van Adbrite is ook laag, het is slechts $5. Maar AdBrite staat geen PayPal-betaling toe.
  2. Kliksor Clicksor is een ander goed alternatief voor AdSense. De bodwaarden voor kosten per klik zijn hoog genoeg in Clicksor, zodat u een behoorlijk inkomen kunt verdienen. Met Clicksor kunt u ook zoveel sites of domeinen toevoegen als u wilt onder één account. Voor betaling staat Clicksor zowel PayPal als Cheque toe. Voor PayPal is de minimale uitbetaling slechts $20 en voor een cheque is dat slechts $50.
  3. BidVertiser Sommige deskundige bloggers zeggen dat Bidvertiser het beste Google AdSense-alternatief is voor Aziatische bloggers. Het beweert zelf dat het altijd de hoogste bieders op uw site zal weergeven, waardoor op elk moment de maximale opbrengst wordt gegarandeerd. BidVertiser betaalt u via PayPal met een minimumbedrag van $10 of per cheque met een minimum te betalen bedrag van $50.
  4. Chitika Chitika is erg beroemd in sommige artikeldirectories. Het staat niet echt op zichzelf als een enkele advertentie-oplossing, maar biedt u in plaats daarvan een manier om uw bestaande advertentie- en publicatieprogramma aan te vullen met enkele extra advertentieblokken die totaal verschillen van de standaard advertentievakken, pop-unders enz. Chitika heeft een handige blog en forum voor hun uitgevers. Verder heeft chitika een goed verwijzingsprogramma. Voor betaling geeft chitika de voorkeur aan cheque, maar het accepteert ook PayPal-betaalmethode. De minimale uitbetalingsdrempel van Chitika is $20.
  5. ExitJuction Het is een goed AdSense-alternatief. Het unieke programma is dat het 100% van uw verkeer genereert omdat het betaalt voor uw internationale verkeer, of u nu verkeer heeft uit de VS, het VK, Canada, China of India, het betaalt alles. ExitJunction heeft ook een goed verwijzingsprogramma. U krijgt levenslang 10% van uw verwijzingen. Het biedt gratis uitbetaling via cheque of PayPal met een minimaal verdienbedrag van $ 25.
  6. AdToll AdToll heeft een geweldige gebruikersinterface en navigatie via het gebruikerspaneel. Het heeft een nieuwste advertentietechnologie. Het voert zowel grafische als tekstadvertenties uit. AdToll levert zowel PayPal als cheque. De minimale uitbetalingsdrempel voor PayPal is slechts $20 en voor Check is dat $40.
  7. eClickZ het biedt aangepaste advertentieblokken aan zijn uitgever. Publisher kan profiteren van wereldwijd verkeer en het mooie van deze site is dat het persoonlijke accountmanagers biedt die klaar staan ​​om uw vragen te beantwoorden, zodat u maximale inkomsten kunt behalen. eClickZ betaalt alleen via PayPal en de minimale uitbetalingsdrempel is slechts $ 10.
  8. Microsoft Pub Center-bèta Het biedt tekstadvertenties voor weergave op webpagina’s, met een breed scala aan ontwerp- en rapportagefuncties. De uitgever kan bepalen welke advertenties op zijn blog worden weergegeven. Deze site staat geen PayPal-betaalmethode toe, het betaalt alleen per cheque. En de minimale uitbetalingsdrempel is slechts $ 50.
  9. Yahoo Uitgeversnetwerk Het leek wel een copycat van Google AdSense. Het is een alternatief voor AdSense, maar het heeft dezelfde beperkte algemene voorwaarden als AdSense. Een goed punt is dat u andere Yahoo-services zult integreren, waaronder Add to My Yahoo (RSS). Betaalmethoden zijn zowel PayPal als cheque.
  10. Infolinks Infolinks presenteert de volgende generatie in-tekstadvertenties, wat betekent dat advertenties nauw zijn geïntegreerd met inhoud; je hebt geen extra ruimte nodig. Het beweert zelf dat het toonaangevend is in de branche met de meest relevante links naar in-tekstadvertenties en het hoogste inkomstenaandeel. De betalingsmethode is PayPal en de minimale uitbetalingsdrempel is $ 100.

Bron: Alan Sahu

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie