Top 5 Android-apps in 2016

Top 5 Android-apps in 2016

Het Android Apps-fenomeen is in een stroomversnelling geraakt met veel handige apps. Tegenwoordig zijn mensen verslavend aan deze apps en in feite gebruiken ze deze apps voor veel belangrijke taken in hun dagelijks leven. Deze handige apps hebben bijna alle belangrijke delen van de virtuele wereld gedekt om het leven van de gewone man gemakkelijk te maken. Er zijn miljoenen apps beschikbaar om aan uw vereisten te voldoen, laten we enkele van deze handige apps hier bespreken.

Beste Android-beveiligingsapp

Avast mobiele beveiliging: Met meer dan 100 miljoen installaties biedt dit Android-antimalwareprogramma uitgebreide diensten zoals een oproepblokkering, app-locker, privacyadviseur, firewall en nog veel meer. Het biedt ook functies zoals RAM-booster, rommelopruimer, Wi-Fi-scanner enz. Het beveiligt uw apparaten tegen kwaadaardige websites, links, e-mails, telefoontjes, sms’jes enz. Het biedt ook waarschuwingen voor spyware- en adware-apps. Deze antivirus-engine biedt een compleet webschild tegen alle mogelijke bedreigingen.

Beste app voor bestandsbeheer

Bestandsbeheer (Bestandsoverdracht): Deze app wordt aangeboden door Cheetah Mobile en heeft meer dan 50 miljoen downloads. Deze volledig functionele tool voor bestandsbeheer biedt gebruikers uitgebreide services, zoals basisfuncties voor knippen, kopiëren, plakken, verwijderen, zoeken, comprimeren, decomprimeren en vele geavanceerde functies zoals cloudondersteuning, Wi-Fi-bestandsoverdracht en nog veel meer. U kunt deze handige tool gebruiken om bestanden op type (afbeelding, audio, video, downloads enz.) te bekijken en ze met één tik te openen via Widgets. Deze geweldige app biedt meerdere protocollen om bestanden gemakkelijk over te zetten.

Beste Cloud Backup-app

G Cloud-back-up: Deze app is het complete pakket voor je opslagzorgen. Deze app biedt cloudback-up om al uw bestanden (foto’s, video’s, audio, contacten, documenten, berichten, oproeplogboeken enz.) erop op te slaan om het veilig te houden. U hebt altijd en overal toegang tot deze bestanden. U kunt deze app gebruiken om eenvoudig uw gegevens tussen verschillende apparaten te migreren en om de opslagruimte van uw apparaat uit te breiden. Het ondersteunt alle Android-apparaten, waaronder smartphones, tablets, iPhone en iPad.

Beste app voor fotobewerking

PicsArt Fotostudio: Met meer dan 300 miljoen installaties is PicsArt Photo studio een van de beste fotobewerkings-apps die vandaag beschikbaar zijn. Het is uitgerust met honderden krachtige fotobewerkingstools zoals het mengen en bijsnijden van afbeeldingen, filters enz. en heeft duizenden gratis clipartpakketten, collagesjablonen, stickers, lettertypen en nog veel meer, waardoor het een van de krachtigste fotobewerkingstools is. Het werkt als een foto-editor, een collage-maker en een tekengereedschap om je gewone foto’s om te zetten in kunstwerken.

Beste fitness- en lifestyle-app

7 minuten training: Deze app wordt aanbeden door miljoenen gebruikers over de hele wereld en het is wetenschappelijk bewezen dat hij je helpt om met al je fitnessproblemen om te gaan. Het helpt je om gewicht te verliezen, je spieren te versterken, cardiovasculaire functies te verbeteren en nog veel meer. In zijn uitgebreide functies ondersteunt het Google Fit, geeft het stembegeleiding, biedt trainingslogboeken, instelbare circuittijd en rusttijd biedt meldingen voor dagelijkse training en nog veel meer. Dit is de perfecte keuze om gezond en fit te blijven.

U kunt deze handige apps gebruiken om uw ervaring op Android indrukwekkend en handig te maken. Afgezien van deze apps is een veelvoorkomend probleem waarmee gebruikers worden geconfronteerd, rommelige en ongeorganiseerde opslagruimte op hun apparaten. Het beïnvloedt de snelheid en prestaties van het apparaat. Om met deze situatie om te gaan, kunt u Android Cleaner-apps gebruiken voor directe en betere resultaten.

Bron: Ankit Pareek

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie